Reklama

Reklama

Resident Evil: Lék

(seriál)
  • USA Resident Evil
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (146)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

při snaze zadaptovat Resident evil už sme se dočkali spousty věcí a většinou to nedopadlo moc dobře. Oproti netflixovské novince to všechno ale byly poměrně uspokojivá díla, protože tady se nepovedlo prakticky nic. Pár odkazů na hru tu sice je, stejně jako pár relativně solidních momentů, ale je jich zoufale málo a většinu času je nudné a ukecané teen drama o dvou sestrách, které jsou náhodou dcerami Alberta Weskera. Už při oznamování obsazení právě Weskerova postava vyvolala největší nevoli. Přeci jen Wesker je víceméně nácek a to, že ho tady hraje jindy výborný Lance Reddick k němu prostě nesedí. Jenže on to je nakonec ten nejmenší problém a vzhledem k tomu jaký je zbytek série by ho klidně mohla hrát pětiletá eskymácká holčička. Nečekal sem nic, ale i tak je to zklamání...35% ()

AngelG odpad!

všechny recenze uživatele

Bože za co opravdu. To snad mám ještě se slzou vzpomínat na tu příšernou srajdu z minulého roku anebo snad na Milu, co vykopne ze vzduchu padající sklo do psa s držkou jak Demogorgon? Proč to musí neustále tak prznit, proč! Nejen, že se nám opět opakuje moderní soutěž "kdo obsadí nejvíce rolí kýmkoliv jiným než bělochy", takže se dočkáme něčeho tak neuvěřitelného jako je černý Albert Wesker, ale ještě to je k uzoufání opět tak dementní. Co má tohle s předlohou společného? Ruku na srdce, herní RE (když bereme opravdu jen originál do 3. dílu) nemá extra komplexní příběh. Je to víceméně jen přežití v nakaženém Raccoon city, ale oni prostě nejsou schopní ani natočit to, aniž by do toho nervali nějaké nesmysly anebo totálně nepředělali nějaké části. Jak si opravdu všichni tihle scénáristi a režiséři můžou myslet, že můžou překonat jakoukoliv předlohu? Vylepšit? Proč ne. Ale úplně si to překopat k obrazu svému, kdy vlastně nemám žádný pořádný anebo nápaditý nápad a jenom na to dát nálepku RE, protože to lidi znají, to je opravdu ubohost. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak dokoukáno a jako milovník herní série z toho moc nadšený nejsem. Vše je sice dobře vysvětleno, ale je to hrozně nudně natočené. Wesker mi tady vůbec nesedí. Nic člověka nenutí chtít koukat na další díl a čekat jak to dopadne. Seriál jen tak plyne až skončí. Efekty jsou zde moc pěkné a potvory známé z herní série pěkně vytvořené. Ale ty jsou opravdu jen občas. ()

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že by mě nebavilo se na to dívat, ale očekávání a nadšení klesalo hned od první minuty. Vydržela jsem do konce... no a konec to zabil. Nebo spíš nic neukončil :D slátanina s příšerným scénářem, nevysvětleným dějem a prostě Wesker má být nácek a ne černoch. Já fakt nechápu, proč je tak těžké udělat film podle hry - vždyť to mají filmaři naservírované jak na stříbrném podnose a stejně nikdo není schopný to udělat pořádně. Fakt nechápu... ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Zlatá Milla Jovovich, tak už aj z Resident Evil dokázal Netflix urobiť otravnú teenegersku woke kravinu. Najhorší Resident Evil doteraz, najhorší seriál od Netflixu za tento rok a jedna z najhorších herných adaptácií EVER. Našťastie, že som tento mesiac zrušil subscription, nech už Netflix ide fakt k čertu, pritom ako vedia skaziť akúkoľvek značku. CELKOVO: 2/10 ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

  • Obří zmutovaný červ, který se objeví v budoucí časové lince, je velmi podobný červímu bossovi Gravediggerovi ze hry „Resident Evil 3“. (LUKICKK)

Reklama

Reklama