Reklama

Reklama

Agenti FBI se neúspěšně snaží chytit sériového vraha, který popravuje nemocné lidi. Pachatel nezanechává žádné stopy, a tak chtějí k případu povolat psychologa s výjimečnými schopnostmi. Ten se ale ještě nevzpamatoval z rodinné tragédie a nechce se do pátrání zapojovat... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (215)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $22,586,863▐ určite zaujímavý námet, rovnako tak vizuálne prevedenie a smršť záberov v rámci bohatých predstáv hlavných vyšetrovateľov, herci dosť dobrý, možno to chcelo len trošku lepšie doladiť a hútnejšie zakomponovať pomyselnú pointu /60%/ ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Role jak dělaná pro Toncka Hopkinse. Poutavě a chytře natočená kriminálka, ve které snad ani netřeba dalších herců. Anthony to díky svýmu přirozenýmu charisma táhne všechno sám. Je to rychlý, svižný, napínavý a zajímavý. Farrell jak jinak než opět zbytečnej, mohlo se přeci jen ušetřit za jeho honorář. Jinak se sedmičkou to nemá nic společnýho! I přes to, spokojenost! 70% ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

V popisu neni krimi,ale první výživná hoďka je krimoška,jako prase.Herecky vytříbený,s excelujícím Hopkinsem,filmek s neznámym vrahem ,kterej jak se zdálo má všechno,co k dobrý kriminálce patří.Po zjevení C.F. se ale film dostal do žánru psychothriller,a celý to krásně šlo do prdele.Tyhle jihoameričani sou vopravdu morem na poli dobrýho filmu,protože zkurvěj úplně všechno.60%. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem rád dát čtyři, ale po chvíli vám ta jedna hvězdička tak nějak vyprchá... Není to vůbec špatné, ale i na hodinu a 41 minut je to celkově docela krátké na to, aby dokázalo posadit na prdel tak dobře, jak moc ten potenciál z filmu doslova stříká. Vyznívá to jako díl nějaké minisérie, kdy už víme co má za sebou osobně i profesionálně Morgan i Cornish a s Hopkinsem jsme se v tomhle dějovém vesmíru už také profesně setkali - doposud ale ne tak osobně, jako nyní. Jenže my z toho nic nevíme a s postavami jsme se nesetkali. z toho plyne jakási plytkost a povrchnost vytváření té atmosféry a bohužel smrti všech hlavních postav, jež tu byly, mi tak byly zcela cizí a neosobní a bylo mi to celkem jedno. Víc jak hodina a půl a přesto to nedokáže udělat tu očekávanou atmosféru, což je sakra škoda. A pointa? Ne, že bych ji očekával (dějově), ale že přijde na přetřes nějaké tajemství bylo tak do očí bijící, že to i tu pointu oslabilo. Prostě škoda. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Mať také schopnosti je skôr prekliatie ako dar, ak nevidíte čísla športky. Zaujímavá je postava vraha, ktorá presahuje kriminálnu rovinu a pláva do morálnych vôd. Či konal viac dobra ako zla nech si posúdi každý sám, rovnako, ako na asistovanú eutanáziu, kedy sa kvalita života rýchlo znížila a všetci blízki sú s tým uzrozumení. Pre mňa prekvapenie a spokojnosť. Presne typ filmu pre ktorý sa Anthony Hopkins narodil a s doplnením o ďalších, je pre mňa herecké obsadenie na jednotku. Dej skoro strhujúci, myšlienka výborná, "ľakajúce či hnusné" scény tak akurát v miere a skvelý scenár. Čosi v tomto filme bolo zaujímavé. Avšak nie moc pochopiteľné, napriek tomu je to desivé a pre divákov určite neuveriteľne nepochopiteľné, napriek tomu sa to ozaj oplatí vidieť. ()

Galerie (147)

Zajímavosti (7)

  • Původně se mělo jednat o pokračování snímku Se7en (1995) s názvem Ei8ht. (Jocker94)

Související novinky

Hopkins, Farrell a „tak trochu dvojka Sedm“?

Hopkins, Farrell a „tak trochu dvojka Sedm“?

09.02.2013

Thriller Solace už Hollywoodem bloumá několik let. Své na něm odmakali i scenáristé jako James Vanderbilt nebo oscarový Peter Morgan a studio New Line se z něj nějakou dobu pokoušelo udělat… (více)

Reklama

Reklama