Reklama

Reklama

Chuckyho sémě

  • USA Seed of Chucky (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejoblíbenější zabijácká panenka se vrací - Chuckyho odkaz pokračuje v novém členu rodiny! Chucky a jeho vraždící družka Tiffany jsou přivedeni zpět do života svým osiřelým potomkem Glenem. Chycky a jeho nevěsta smetou Tinseltown vichřicí a rozpoutávají nové násilnické akce vražedného řádění! (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (177)

obitus 

všechny recenze uživatele

Oproti genialne vtipne ctyrce je Chuckyho seme precijen krok zpet. Nektere forky jsou opravdu povedene (jasne vevodi Chucky masturbujici nad Fangorii a citace Shiningu), ale bohuzel je tu i hodne tech trapnych. Navic Mancini nedokaze udrzet tempo, ktere dodal ctyrce Ronny Yu a toci vpodstate pouze sled scenek, ktere spolu prilis nesouvisi. Scenar je i na horrorovou komedii o vrazdicich panenkach hodne spatny a Jennifer Tilly je opravdu hnusna. Rozhodne me to zklamalo, ale zas nijak silene jsem se nenudil. Bezny prumer. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Sice to byla sračka ale bavilo mě to kvůli Chuckyho hláškám. Celkově to byla celkem prdel obohacená odkazy na Glen or Glenda, Psycho, Osvícení a já nevím co ještě. Přidejte Redmana a je to v poho. Akorát Jennifer Tilly bych ňák zabil a ukřižoval protože je fakt odporná a neumí hrát a kurvila celej film. ()

Reklama

Faustka 

všechny recenze uživatele

Netušila jsem co mám od tohoto dílka vlastně očekávat. Horor to není v žádném případě a komedie, no asi jak pro koho, vtipné to zase příliš nebylo, ale v každém případě bych jim do dalšího filmu doporučila dobrého psychologa. Dvě hvězdičky dám za jejich roztomilého syna/dceru (ono se to nemohlo rozhodnout), který se v každé stresové situaci počůral do kalhot, což bylo dost často. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Varování České obchodní inspekce. Na trhu se objevila nebezpečná hračka prodávající se pod názvem Chuckyho sémě. Výrobní šarže: Pravá ruka 2004/001, země původu: Čína. Nenechte se zmást nápisem Made in Japan! Jedná se o žluto bílou tekutou hmotu vyšší viskozity, která nejen pro svůj vysoký obsah ftalátů může po čase způsobit uživateli neodkladné nutkání vraždit.. Natural Born Killer Dolls jsou zpět! S pekelnou dávkou černého humoru, tucty odkazů na jiné filmy od Bláznivé střely až po Osvícení a vnadnou J.Tilly, která by na svůj ultrazvukový hlas měla dostat zbrojní pas. Všechno naštěstí stačí skončit dřív, než to začne nudit, ale bylo to jen o ochlupení Glena, či chcete-li, Glendy.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nechceš mi s tím píchnout? Tak honící si a hláškující Chucky byl opět hlavním tahounem celého filmu. Jeho milá sice tentokrát lehce zaostávala, ale ten jejich retardovaný synek/dcera to už byl vrchol. Kdyby to bylo celé jenom o něm, tak dám čistý odpad. Jennifer Tilly opět téměř bezchybná a byla radost se na ní dívat. Scénář samotný už však není tak záživný jako tomu bylo u předešlých dílů a horší už byla snad jen trojka. Ke konci už to začalo docela dost skřípat a bylo štěstí, že nastal konec. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (17)

  • Scéna, kdy se Chucky v nemocnici prosekává dveřmi, je odkazem na thriller Osvícení (1980). (ČSFD)
  • Natáčelo se také v Kalifornii (USA). Točilo se od 28. listopadu 2003 do 18. března 2004. (Varan)

Reklama

Reklama