Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Záhadná vražda svede dohromady soukromé očko, herečku snažící se prorazit a zloděje předstírajícího, že je herec. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (703)

Jordan 

všechny recenze uživatele

mne sa ráta, keď má film nadhľad, odstup, šarm a vtip. tento film to všetko má. a navyše má môjho obľúbeného roberta (a v záverečných titulkoch ide aj pieseň z jeho albumu The Futurist - inak veľmi vydarenej muziky!) + Val Kilmer, ktorého hviezda veľkého formátu a povesť hezouna prudko zažiarili a rýchlo zhasli len aby mohol konečne začať hrať a profilovať sa ako herec v zaujímavých projektoch - čo sa týka hereckého obsadenia, k dokonalosti mi chýbalo už len to, aby tam krásna Shannyn Sossamon mala väčšiu úlohu, túto havajskú kosť ja fakt žeriem . . . navyše má tento film jednu z (pre mňa) najdôležitejších esencií - neberie ani sám seba vážne a dokáže diváka prekvapiť a hlavne dokáže krásne odpatetizovať zabehané hollywoodske žánrové klyšé s ľahkosťou a nenútenosťou (-Nájdi si v slovníku výraz "idiot"! Vieš, čo tam bude? - Moja fotka? -Nie, bude tam presná definícia výrazu idiot, čo ty naozaj si!) a kopec milých a naozaj scenáristicky skvostných scénok ako Protocop, ruka trčiaca z rakvy alebo indiánsky Joe Pesci . . . vynikajúca zábava! ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Filmaři při natáčení ucucávali naftu a až příliš dodržovali pitný (alko) režim. I s gigantickou dávkou nadsázky je to nesympatický film. Velmi nesympatický. Škoda, ten film by se mi líbil, kdybych si byl cucnout nafty a dodržoval pitný (alko)režim. Prst-ruka z rakve-pes, co sežral prst --> klobouk dolů, Shane Black si musel fetnout pořádně! ()

Reklama

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se štábu, všem hercům a hlavně režisérovi, protože snad poprvé není vina na jejich straně, ale na mé. Můj mozek asi nestačil zaznamenat všechny logické spoje a ke konci se mi začal vařit jako květák potopený v hrnci. A nebo to bylo tím, že mé IQ holt nezvládlo takový logický nápor a rozhodlo se to všechno sabotovat. Zkrátka jsem ten film absolutně nepobral. Ovšem co se týče originality mám všecky orgány zvedlé do nebe a co se týče Roberta Downeyho jr. mám z jejho herectví naprostý respekt. Viva la gangsterka.... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přemýšlel jsem nad tim a nakonec jsem se rozhodl pro pět hvězdiček. Ano film je akční, dobrodružný, kriminální, ale hlavně komediální. Tak dlouho jsem se nenasmál u filmu kde padá hlášek jak kroup na dlažbu. Příběh je opravdu hodně bláznivý a bavíte se od začátku do konce. Na to že je to film debutujícího režiséra Shane Blacka, který už mimochodem hrál v pár filmech, tak je to hodně slušné. Mimochodem napsal scénáře k filmům jako je například Smrtonosná zbraň nebo Poslední skaut takže je jasný odkud tamní hlášky přišly. Doufám, že to není konec, ale rozhodně je to veliké překvapení. --- Máš jen deset vteřin – Páni to jsou ale tlaky! ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Klasik buddy-movies Shane Black je zpět a jeho scénář je opět vybroušený a plný mnohdy zvráceného humoru, jako tomu bylo u dnes již kultovního Posledního skauta. Black, který se tentokrát postavil i za kameru, se nebojí experimentovat a používá zajímavou formu vyprávění, která z Kiss Kiss Bang Bang dělá film s velkým sebeuvědoměním. Robert Downey Jr., Val Kilmer a Michelle Monaghan tvoří skvělou partu a cedí obrovské kvantum parádních hlášek. Jen škoda možná až zbytečně zamotaného děje a chvílemi haprujícího tempa, přesto se ale jedná o zatraceně zábavnou krimi-komedii s povedenými narážkami na samotný filmový průmysl. 80% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (32)

  • Na začátku filmu se v roli 9letého kouzelníka Harryho objevuje Indio Falconer Downey, syn představitele dospělého Harryho Lockharta (Robert Downey Jr.). Indio byl v době natáčení o něco málo starší než jeho filmová postava. (KarKulA)
  • Na Satellite Awards získal Val Kilmer cenu Nejlepší herec ve vedlejší roli v kategorii Muzikál nebo komedie. Robert Downey Jr. tu získal kromě herecké i nominaci za Nejlepší původní píseň. (imro)
  • Ve studiu Warner Bros původně uvažovali o větším rozpočtu filmu, který zahrnoval honorář pro Harrisona Forda. Ten si to ale později rozmyslel a roli detektiva po něm zdědil Val Kilmer. (imro)

Související novinky

Shane Black a Robert Downey chystají film

Shane Black a Robert Downey chystají film

21.02.2022

Tak se zdá, že si režisér a scenárista Shane Black (Smrtonosná zbraň, Správní chlapi) a hvězda marvelovek herec Robert Downey Jr. (Iron Man 3) opět po letech zopakují spolupráci. Vedle zmíněného Iron… (více)

Další Predátor je na cestě

Další Predátor je na cestě

17.02.2016

Z Shanea Blacka, scenáristy Smrtonosné zbraně a Posledního skauta, se stal v poslední dekádě úspěšný režisér. Jeho cit pro nahláškované buddy movies (aka parťácké filmy) se znovu probudil v Kiss Kiss… (více)

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

Gosling, Crowe a smrtonosná vražda

12.07.2014

Scenáristický klasik Shane Black (Smrtonosná zbraň, Poslední skaut) se před pár lety skamarádil s Robertem Downeym Jr. a dali dohromady hned dva chválené filmy. Kiss Kiss Bang Bang následoval… (více)

Smrtonosný skaut Tony Stark?

Smrtonosný skaut Tony Stark?

11.02.2011

Jon Favreau se vykašlal na Iron Mana 3 a raději natočí rodinnou fantasy komedii z Disneylandu Magic Kingdom. On tvrdí, že ho tahle látka naplňuje víc, zlí jazykové mají za to, že se skrblíci z Marvel… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno