Reklama

Reklama

Saw 2

  • USA Saw II (více)
Trailer

Génius děsu rozjíždí druhé kolo hrůzostrašné hry s životem a smrtí. Zamkne do uzavřeného prostoru osm nešťastníků, jejichž úkolem je dostat se ven dřív, než se nadýchají nervového plynu a zemřou. Musejí však být ostražití - cesta ke svobodě je poseta smrtícími pastmi, které jim rafinovaný Jigsaw přichystal. Když je nalezena mrtvola s charakteristickými známkami Jigsawova vražedného rukopisu, nastává čas, aby se do hry zapojil i detektiv Matthews. Rozbíhá se pátrání po vrahovi, jehož brutalita volá po zákonné odplatě. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (711)

Fr 

všechny recenze uživatele

Zahrajem si takovou hru. Žít nebo umřít. Důmyslné zbraně, smrti a poznání, kolik krve jsi ochoten ztratit, abys zachránil svůj život. A detektiv Mathews má 2 hodiny na záchranu syna......Hlavně začátek nemá potřebné tempo, třeba jako první díl, ovšem postupně se to zlepšuje. Hlavně filmařské věci jako kamera a střih poutají mojí pozornost k ději, který je místy nudnej. Policajt se mi zdá vcelku trapnej a občas to připomíná spoustu viděného. Ale poslední čtvrthodinka na to dá (skoro) zapomenout. Má lidské pokolení vůli přežít? Přesvědčte se! Game over. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dvojka se snaží pokračovat tam, kde jednička zanechala drobky. Ale nohy jí tentokráte podrážejí hlavně samotné postavy. Závěr šokující samozřejmě je a výsledný dojem určitě vylepšuje, jenže co z toho, když samotné provedení za moc nestojí. Stříhá se o 106 a dříve bychom našli život na Měsíci než logiku v jednání našich hrdinů. Donnie není Mark. 50% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $4miliónovTržby USA $87,039,965Tržby Celosvetovo $147,739,965Tržby za predaj DVD v USA $44,689,595 //počet predaných kusov 2,815,407║...keď to tak zarába, netočte potom aj 100pokračovaní, fakt nápad ako hrom, nech žije komercia __Pokračovanie čo už stráca na atmosfére, ktorú stanovil prvý film. Prvé pozretie filmu bolo ešte celkom fajn aj som ho trošku umienene vysoko hodnotil, lebo som asi aj sám chcel veriť že to je lepšie než sa mi zdá ale opak je pravdou tak 4hviezdičiek mením na stále slušné 3.Škoda že to príde tak na rýchlo kvasené, nápady a pasce to má dobré ale ten príbeh a umelosť naokolo to strašne ubíja. A to som chcel byť fanúšik tejto série po prvom filme, Saw 2 ma nechala ešte váhať, Saw 3 dala zbohom nádejam. /videl v kine: 65%/ ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Perverzní sadistická hra pokračuje a nástup je opět velmi brutální. Stejná možnost výběru „Žij nebo zemři.“a běží ti čas. Další bizarní způsoby zabíjení (invence autorů je zřejmě nevyčerpatelná). Stejný postup, nejdřív zlikvidovat psychicky a potom to jenom dokončit. „musíme zkoušet lidskou rasu, její sílu a ochotu přežít.“ Logika drhne stejně jako v jedničce, jenže původní nápad už nepřekvapuje originalitou, takže zbývá jenom úchylná sebelikvidace pološílených osob se zmateným koncem. Zřejmě se můžeme těšit na Saw 3. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No druhej dil no, takze je tu vseho vic, ale kvalita tim spis klesla. Jednak tu je uz vic lidi, ktery navic muzou volne behat po baraku, tudiz krapet klesa atmosfera, navic se vsichni chovaj jak idioti a zraneni si zpusobujou sami. Ale pasti jsou dostatecne originalni a po pouziti je vysledek vzdy dostatecne krvavej. Herci opet nic extra a vysvetleni motivu vraha taky neni moc dostatecny. Navic se tu zbytecne moc keca a zbytecne moc prostoru je venovany krimi casti. A zaverecnej zvrat je sice zajimavej, na druhou stranu je ale videt, ze tu je ciste kuli moznosti dalsiho pokracovani. Jako plus ale povazuju, ze se hezky navaze a dovysvetli udalosti prvniho dilu a ze to tim padem nepusobi jako zbytecnej dil. No celkove je to slusne napinavy, ale opet sem se nebal a precejen to uz je slabsi nez prvni dil, takze jen 3*. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (33)

  • Celý film byl natočený za 25 dnů v jedné budově. (imro)
  • Režisér Darren Lynn Bousman se dlouhé roky snažil natočit film The Desperate podle vlastního scénáře. Narážel však na trvalé odmítání, protože studia považovala jeho příběh za příliš násilný. Když se z prvního dílu Saw: Hra o přežití (2004) stal obrovský hit, Bousman dostal šanci uplatnit svůj scénář, ale musel ho upravit tak, aby zapadl do franšízy Saw. (imro)

Související novinky

Příští rok dorazí jedenácté Saw

Příští rok dorazí jedenácté Saw

12.12.2023

Studio Lionsgate na nic nečekalo. Desáté Saw se sotva ohřálo v kinech a už na sociálních sítích vyskakuje informace o tom, že jedenáctý přírůstek do této série dorazí již příští rok, a to konkrétně… (více)

Leprechaun se možná vrátí

Leprechaun se možná vrátí

15.08.2008

Všechny hororové ikony jsou už rozebrané a buď už jsou jejich remaky na světě, nebo se velmi brzy objeví. Hollywood je však stále línější a línější vymýšlet něco nového, takže přišla řada i na ty… (více)

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Hračky bývají plačky...

Hračky bývají plačky...

06.06.2006

...říkávaly nám babičky, když jsme něco přeháněli. Společnost Lionsgate asi nemá babičku. Málokterý jiný filmový žánr v Americe dává často vzniknout řadě pokračování, prequelů, sequelů, remaků a… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno