Reklama

Reklama

Tajemství loňského léta 3

  • USA I'll Always Know What You Did Last Summer (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Další léto, další tajemství, další jatka! Přichází další pokračování filmu Tajemství loňského léta, ve kterém se tentokrát stává obětí teroru skupinka teenagerů z malého městečka v Coloradu. Vše začalo 4. července, kdy kamarádi nevinným žertem založeným na strašidelné legendě způsobili smrt jednoho ze svých přátel. Všichni si navzájem slibují, že nic z toho, co se stalo, nikomu neprozradí. Jejich cesty se však postupně rozcházejí a přátelství čeká velmi těžká zkouška. Blíží se totiž další oslava Dne nezávislosti a všichni dostávají výhružné zprávy. Zdá se, že ještě někdo další ví, co se skutečně odehrálo ten osudný letní večer. Dokáží zabránit tomu, aby děsivá legenda ožila, nebo je jednoho po druhém zabije tajemný přízrak s hákem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Vo výsledku priemer, ktorý sa dá v pohode pozrieť, ale prvý a druhý diel mám radšej. Film miestami pôsobí ako nejaká televízna kriminálka, nič proti nim, ale tu mi to nesedí, vrátane v niektorých momentoch videoklipovitých záberov. Chcelo by to buď pridať viac horrorovej atmosféry, alebo viac vecí, ktoré robia slasher slasherom. Taktiež herci sú v pohode, ale na sympatické obsadenie a hlavne na Jennifer Love Hewitt z jedničky a dvojky trochu strácajú. Na druhej strane sem tam prebleskne pekne strašidelný a atmosferický moment (lanovka, búrka v horách, O.K. prvá vražda, pekné prostredie, atmosféra leta) a finále je slušné, vrátane zlikvidovania hlavného záporáka a následný "koniec". Veľké plus u mňa tvorcovia majú aj za postavu vraha, odceňujem, že pekne naviazali na predošlé diely a dokonca tam pridali aj kúsok nadprirodzena, čo ja osobne môžem. Takže suma sumárum som sa nenudil, a i keď by to šlo i lepšie, je to za poctivé 3 hviezdičky. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Dnes pozreté po rokoch. Videl som ho 2x a tak nejako som dúfal, že som si to zle pamätal ale nestalo sa. Za mňa je to úplne zničenie prvých dvoch filmov. Tvorcom asi išlo o nejakú tú nostalgiu e nepodarilo sa ani z ďaleka. Príbeh je až veľmi podobný prvému filmu. Herecké výkony sú úplne zle. Charaktery sú priam neexistujúce. Kamera a vizuál je zlý. To už o málo lepšie je Sharkonado. Vraždy sú fajn asi? Jediné plus je, že sú tu dve hlavné postavy na ktoré sa dá aspoň pozerať. Za 92 min skaziť skvelý slasher,. Úplne to zaklincoval koniec. Celkové hodnotenie za mňa je 15%. 5% za snahu, 5% za nápad a 5% za dve slečny. Film jednoznačne neodporúčam. Odkiaľ sa na ČSFD nabralo 31%? Netuším. ()

Reklama

numi 

všechny recenze uživatele

První polovina je oddychovka, která se snaží spíše méně úspěšně nastolit hustou a strašidelnou atmosféru, druhá půlka je slasher s oslími mosty a chaotickým střihem, který ničí jakýkoli pokus o akční scénu. Příběh je jen kopie příběhu nulového a dávno propraného, takže nic zajímavého nečekejte a herecky to odpovídá cílovému publiku (teenage slasher jdoucí přímo na video). I když musím podotknout, že mě osobně docela zaujala mladičká Torrey DeVitto, která samozřejmě nepředvádí nějaký herecký výkon, ani nedává své vnady na obdiv, ale je typově výrazná mladá dáma a má zajímavý kukuč. Možná, že svou šanci v budoucnu dostane. Dvě hvězdičky s odřenýma ušima. PS: Pokud si taky myslíte, že je člověk schopný spáchat sebevraždu tak, že si půl metrovým hákem rozřízne krk pod bradou skrz na skrz a hák pak schová ve vedlejší místnosti do krabice pod postel a vrátí se umřít zpátky do místnosti původní, tak je Tajemství loňského léta 3 film právě pro vás a připočtěte si tři hvězdičky navrch. [srpen 2006] ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Tak tohle už byl skutečně průser zvýrazněný přímo příšernou kamerou zejména v okamžicích rybářových útoků. Třaslavost vyvedenou ad absurdum a psychedelické detaily tváří alá děsuplná televizní inscenace opravdu nemusím, a to co dělá slasher slasherem se tímhle zmršeným pokusem o "coolovitost" stalo nejnepříjemnější částí celého filmu. A zbytek to opravdu nevytrhl, dá se totiž charakterizovat jen dvěma slovy - tupost a nuda. Jediným světlejším okamžikem se tentokrát stává překvapivá rybářova identita a jen za ni hodně odřenou hvězdu. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

TLL2+PREKLIATY OSTROV Ó Bože môj! Dvojka bola trapas, ale aspoň tam bola JLH, teraz tam chýba. Áno, dopadlo to nehorázne zle. Režisér si určite niečo šľahol, scenár je (podľa predpokladov) tupý, vraždy trápne... Tvorcovia sa snažia o akési novátorstvo a nechápu, že úspech prvého filmu bol v priamočiarosti, vygradovanom napätí a skvelých killsoch. Snaha o oživenie "Muža s hákom" na večné časy je síce chválihodná, ale takto zhovadiť jedného z najnabušenejších killerov, to sa fakt nerobí... Nenechajte sa pomýliť percentami, tento film je fakt horší ako dvojka... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Původně se film měl jmenovat The Hook, tedy v překladu „hák“. (beyli)
  • Film se měl natáčet již v roce 2000 s obsazením Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr. a Brandy Norwood. Později se rozhodlo, že se film natáčet nebude, původní scénář byl zničen a časem se napsal nový scénář, ve kterém měla vystupovat i Jennifer Love Hewitt, ale Jennifer se k této nabídce nikdy nevyjádřila, čili se jedná o první díl, ve kterém nevystupuje nikdo z předchozích dílů. (newpage)

Reklama

Reklama