Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (457)

Kaka odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad není úplně přesné hodnocení, protože přece jen po technické stránce je sem tam na co koukat. Některé gore efekty jsou zajímavé, stejně tak poměrně značná tvrdost akčních scén a minimum zpomalených záběrů. Dějově a vůbec celkovým konceptem je to ovšem natolik odporná a nechutná blitka, že si nezaslouží sebemenšího slitování. Režisér by potřeboval rovnou trojí mozkové vyšetření. První by bylo za celkovou "tvář" filmu, protože nikdo duševně v pořádku nemůže takovýhle odpad ze stoky natočit. Podruhé by to bylo za neuvěřitelně špatně zvolené herce a tunu nelogičností a do třetice by to bylo za naivitu, s kterou se pouštěl do pokračování. Proč ? Druhý díl nebyl potřeba ani v nejmenším. Jednička měla jakž takž úroveň, trochu toho sarkasmu a tvrdé akce, potažmo nějaká ta krev. Druhý díl je čistá porcovačka s brutálním množstvím tak odporných nechutností, že má člověk chuť chvílemi přetáčet. ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Trojka nebude? Proč ne? Vždyt ta úroveň tak ukázkově klesá. Nemám rád číslo 2, ani 3, atd. Ale u Hor mi zvlášť nevadí, protože šance na záchranu zmizela už s "jedničkou". Toto vážení nejsou horory, já bych pro tyhle pochutiny vytvořil samostatný žánr, který by se jmenoval třeba: lidská anatomie trochu jinak. Proč láká tvůrce pohled na části lidských těl? Vsadím se, že většina z nich by se složila při pohledu na kapku krve :) ()

Reklama

oje 

všechny recenze uživatele

Pokračování občas nebývají vydařená, zejména když se mění režisér, a tahle dvojka je přesným příkladem. Začátek se mi nezdál zas tak slabý, poté se ale neznámo kam vytratil všechen ten strach a napětí z mutantů, který jsem v předchozím pokračování tolik vychvaloval. Tady už při pohledu na zdeformovance, kteří se ve snímku prochází s lehkostí důchodců mezi regály Lidlu, rozhodně krev žilách netuhne. Vyzdvihnout se nedá ani příběh a tak hodnotím nízko. Ve srovnání s jedničkou opravdu propadák. Krom předchozího pokračování je alternativou, kde mají hrdinové co dočinění s paksichty, povedený horror Pach krve. Alternativa: Wrong Turn. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Mírně spoilerový komentář: Jsem na pochybách. Na pochybách, zda za větší dementy označit vojáky nebo mutanty. Vojáci se chovají velmi nelogicky (že jde o zelenáče neberu, i zelenáčům nechybí iq) a nechají si vybít polovinu jednotky (většinou úplně zbytečně) a teprve po vystřílení nábojů pozabíjí všechny mutanty, což je logicky největší šance, kdy by mutanti měli mít navrch. Kdepak, do té doby organizovaní mutanti radši jeden po druhém vběhnou mezi neozbrojenou jednotku a nechají se umlátit, případně probodnout. Ve Weiszův prospěch hovoří alespoň nějaké náznaky napětí, samoúčelná brutalita a 2/3 třetiny fungující tempo. O čem se ale v pozitivech nedá mluvit vůbec, jsou herci a scénář. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Nie nedalo sa obľúbiť si čo i len jednu postavu dementnej jednotky vojakov ktorý sa trepú kvôli nejakému blbému odrazu na vrch hory a mutanti ich s prehľadom likvidujú. Proste v prvej polke filmu kde scenáristi jasne fandia mutantom som si min 2x plesol po čele petože takéto situácie sa vidia len vo fakt zlých filmoch. Mutanti sú tu dokonca tak prešpekulovaný že jednu postavu dokonca nechajú umrieť na infekciu !!! So vstupom do jaskyne sa to mierne zlepšilo, možno to zakývanie odťatou rukou padajúcemu chudákovi mi zlepšilo náladu... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Jessica Stroup (Amber) si pro tento film obarvila vlasy na blond. (ČSFD)
  • Hory mají oči 2 se začaly natáčet v létě 2006 v Ouarzazate v Maroku, kde se točil i první díl. (WolfR)

Reklama

Reklama