Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (460)

oje 

všechny recenze uživatele

Pokračování občas nebývají vydařená, zejména když se mění režisér, a tahle dvojka je přesným příkladem. Začátek se mi nezdál zas tak slabý, poté se ale neznámo kam vytratil všechen ten strach a napětí z mutantů, který jsem v předchozím pokračování tolik vychvaloval. Tady už při pohledu na zdeformovance, kteří se ve snímku prochází s lehkostí důchodců mezi regály Lidlu, rozhodně krev žilách netuhne. Vyzdvihnout se nedá ani příběh a tak hodnotím nízko. Ve srovnání s jedničkou opravdu propadák. Krom předchozího pokračování je alternativou, kde mají hrdinové co dočinění s paksichty, povedený horror Pach krve. Alternativa: Wrong Turn. ()

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Strašlivě nudné pokračování poměrně vydařeného prvního dílu. Zatímco jednička měla skvělou atmosféru, dobré herce a talent Alexandra Aji, dvojka nemá nic. Režisér se spoléhá na trapné lekačky, z nevýrazných herců vyčnívá jedině blonďatý strup Jessicy Stroup a z mutantů se staly jen špatně používané béčkové rekvizity. O nedostatku invence a naopak o dostatku nelogičností se zmiňovat nebudu. Za tu námahu tenhle film nestojí. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Nie nedalo sa obľúbiť si čo i len jednu postavu dementnej jednotky vojakov ktorý sa trepú kvôli nejakému blbému odrazu na vrch hory a mutanti ich s prehľadom likvidujú. Proste v prvej polke filmu kde scenáristi jasne fandia mutantom som si min 2x plesol po čele petože takéto situácie sa vidia len vo fakt zlých filmoch. Mutanti sú tu dokonca tak prešpekulovaný že jednu postavu dokonca nechajú umrieť na infekciu !!! So vstupom do jaskyne sa to mierne zlepšilo, možno to zakývanie odťatou rukou padajúcemu chudákovi mi zlepšilo náladu... ()

Jordan odpad!

všechny recenze uživatele

veľmi slabý a trápny odvar miliónkrát videného, ktorý je tak zle napísaný, tak chaoticky zrežírovaný a zahraný, že v prvej polovici pripomína skôr pokus amatérskeho naivného detského súboru z Vyšného Bukového pri divadelnej rekonštrukcii partizánskych bojov na výročie SNP a druhá polovica zasa nejaké vysoko amatérske dokumentárne zábery zaznamenávajúce výpadok prúdu v opustenej šachte . . . ku koncu som začal driemať, čo do tohto okamihu stále hrdo neľutujem . . . jedna odseknutá mávajúca ruka a mutantský anál ani zďaleka nevytiahnu umierajúci pokus o "film" spomedzi hovien - a aj keby (ak mám citovať scénu z filmu), tak ihneď zahynie na rozsiahlu infekciu - infekciu debilitou a brutálnou absenciou akejkoľvek zábavy, nápady, talentu, whatever . . . ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Mírně spoilerový komentář: Jsem na pochybách. Na pochybách, zda za větší dementy označit vojáky nebo mutanty. Vojáci se chovají velmi nelogicky (že jde o zelenáče neberu, i zelenáčům nechybí iq) a nechají si vybít polovinu jednotky (většinou úplně zbytečně) a teprve po vystřílení nábojů pozabíjí všechny mutanty, což je logicky největší šance, kdy by mutanti měli mít navrch. Kdepak, do té doby organizovaní mutanti radši jeden po druhém vběhnou mezi neozbrojenou jednotku a nechají se umlátit, případně probodnout. Ve Weiszův prospěch hovoří alespoň nějaké náznaky napětí, samoúčelná brutalita a 2/3 třetiny fungující tempo. O čem se ale v pozitivech nedá mluvit vůbec, jsou herci a scénář. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Myšlenka na pokračování napadla producenta a režiséra původního filmu, Wese Cravena, při rozhovoru s producentem Peterem Lockem. (WolfR)
  • Hory mají oči 2 se začaly natáčet v létě 2006 v Ouarzazate v Maroku, kde se točil i první díl. (WolfR)
  • Původně na filmovém plakátu vyčnívala z pytle ruka oběti. Plakát se však stal terčem cenzury a byl označen za děsivý. Zajímavostí je, že byl nakonec povolen, ovšem místo ruky musela z pytle s obětí vyčnívat noha. Důvodem je skutečnost, že ruka se zaťatými prsty vyvozuje v lidech dojem, že oběť je naživu a mučena, kdežto vyčnívající noha evokuje oběť již mrtvou. [Zdroj: Týden.cz] (warner)

Reklama

Reklama