Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta spolužáků a přátel se chystá na maturitní ples a snad nejvíc se na něj těší Donna (Brittany Snowová), která před třemi lety prožila děsivou tragédii. Netuší ovšem, že psychopat, jenž vyvraždil její rodinu, utekl z ústavu a chce si definitivně vyřídit účty...  Před třemi lety se Donna Keppelová (Brittany Snowová) stala svědkyní toho, jak zběsilý zabiják (Johnathon Schaech) vyvraždil její rodinu. Dnes večer se koná její maturitní ples, a přestože scény z minulosti dívku stále děsí, těší se, že slavnostní večer prožije s přáteli, mezi nimiž se cítí v bezpečí. Je tu však něco, co Donna neví…Vyšinutý psychopat unikl z ústavu a vrací se, aby ji dostihl. Navíc je odhodlán zabít každého, kdo se mu připlete do cesty. Noc se blíží k napínavému finále a otázkou už není, která z dívek se stane královnou plesu, ale kdo unikne vražednému řádění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

iolaos 

všechny recenze uživatele

instruktazni film o tom, v jake bezbrehe brindě je soucasna americka horrorova produkce... vyretusovany madrfakr (pry vrah :) olala :)) nazene hruzu snad jen 200 poundove snobske teenagerce usmoulane od hamburgru,... a dalsi absurdity o kterych ani nema cenu psat... ja tyhle highsociety slashery nemel nikdy rad, vice k tomu nemam co dodat. --- snad jen dodatek, ze na takovou maturitni superkalbu by sli pouze ti, kterym se tento film libi... ()

SLOTH 

všechny recenze uživatele

pokud si pamatuji svuj maturitni vecirek tak jsme jel mhd(tramvaji pak metrem )vystoupil na vysehrade sel jsme zaplatil strasne moc penez sedel jsem pak jsem si povidal s lidma jejiz jmena jsem neznal a ve svych teniskach a v obleku jsem dostal serpu nikdo nevyvolaval me jmeno a ani se ma fotka neobjevila na ohromne tabuli. pozdeji jse mjel domu mhd. opet ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Nechápem, prečo niekto ohlasuje film ako remake, keď v konečnom dôsledku má s originálom spoločný nanajvýš názov. Narozdiel od originálu sa tento film točí väčšinu času naozaj okolo maturitného plesu (a to poriadneho...kam sa hrabe naša stužková :) ). Depresiami a nočnými morami zmietaná blondýna vs. učiteľ, ktorý má na ňu priam vražedný zálusk (naozaj nechápem, čo na nej videl) Veď to poznáte, školáci uživajúci si maturitný ples, vedúci hlbokomyselné reči o skončení jedenej etapy života a riešiaci brutálne problémy typu vzťahy na diaľku. Z letargie ich vytrhne učiteľ, ktorý práve ušiel z väzenia a chytá sa tento maturitný ročník decentne preriediť . Niežeby mi vadila absencia krvi, či nejaké dômyslené vraždy, ale keď klišé strieda klišé v tak hojnej miere a navyše bez štipky invencie, či originálneho nápadu, pozom dopozerať film do konca môže byť pre niekho vážnym problémom. Osobne nechápem ako sa takýto tuctový nudný televízny thriller dokázal pretlačiť na plátna kín. Na druhej strane, pretlačili sa tam už aj o mnoho horšie veci ;) ()

petero 

všechny recenze uživatele

Slasher zaujímavý tým, že identitu vraha poznáme od začiatku a ktorý ako maskovanie používa maximálne šiltovku je, oproti originálu kde na prvú vraždu sme museli prečkať dve tretiny filmu, v celku slušným prírastkom do rodiny teenagerských vyvražďovačiek. Napriek nie veľmi sympatickej hrdinke máme možnosť počas celého filmu sledovať celkom schopné počínanie vraha čo rozhodne považujem za plus a preto tomu dávam o stupeň lepšie hodnotenie ako originálu. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Taková blbost. Nápad nebyl nehorší, ale provedení se rovná naprostému béčku. Logika se ztratila nevím kam. Postavy se chovaly tak stupidně, až jsem měla dojem, že se dívám na Scary Movie. Aspoň, že herci byli povětšinou ucházjící, ale o hudbě se to moc říct nedá. Za to, že jsem byla schopná dodivat se až do konce, dávám jednu hvězdu k dobru. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (12)

Reklama

Reklama