Reklama

Reklama

Krvavý Valentýn

  • USA My Bloody Valentine (více)
Trailer 1

VOD (1)

Vinou Toma Hanningera, nezkušeného horníka, bylo v šachtě zavaleno a následně zemřelo pět lidí. Jediný, kdo tuto událost přežil, je Harry Warden, který se od této katastrofy nachází v komatu. Ale pozor! Je to právě on, kdo volá po odplatě! Přesně rok po tragédii, na den svatého Valentýna, ožije a brutálně zavraždí krumpáčem dvacetdva lidí. Nyní, deset let poté, se Tom Hanninger vrací zpět do rodného města. Stále ho ale pronásleduje černá můra a možná se ozývá i svědomí... Rád by se s tím vším vyrovnal a proto vyhledá svou bývalou přítelkyni Sarah, která je nyní provdána za jeho nejlepšího kamaráda Axela, šerifa města. Právě této noci se ale náhle začne vynořovat cosi z temné minulosti... Volné pokračování hororu z roku 1981. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Jsem mladý člověk, plný talentu, touhy, nadání a snů. Člověk, který by sám chtěl natočit nějaký horor. A když se pak dívám na takový horor, který není dobře natočený, je to prostě filmová zdechlina, tak je mi z toho smutno. Šanci a peníze dostane někdo, kdo nemá asi k hororům vztah jako já. Protože natočit to a v tomto stavu to pustit do kina, je stejné, jako kdyby kuchař pustil na plac neuvařené kuře. Jak si potom takový zákazník může pochutnat? A co filmový konzument? Ten film nemá atmosféru ani dobré, sympatické herce. Jako křesťan neuznávám nevěru a zde se k ní chlap přizná a ženská mu padne kolem krku. To je logika!!! Je tady hodně chyb. Ani maska záporáka mě úplně nenadchla. Nemám rád nereálné ztvárnění úmrtí postav viz. létající oko apod. Chci realitu, bát se o postavy, příběh. Jako měl kdysi Vřískot nebo Texaský masakr. Tohle je jen další zbytečný film. Pozitivní je, kdo je vlastně ten hlavní padouch. Hodnotím 1-2* (přikláním se ke 2*).

JasonIX

JasonIX (hodnocení, recenze)

je to slušný horor ale patrick lussier se moc nepředvedl mnohem lepší byl jeho film dracula

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Nejakú dobrú vyvraždovačku si rád občas pozriem, ale táto mi prišla ako jedna z najhorších, čo som kedy videl. Tu nebolo vôbec nič, čo by za niečo stálo, všetky vraždy úplne nudné a tá pointa, kto je vrah? To mi prišlo až trápne, ved´ to bolo jasné po desiatich minútach.

Medard

Medard (hodnocení, recenze)

Sranda že zrovna na Haloween kdy jsem si chtěl dopřát pořádný horor skončím právě u my Bloody Valentine. Chápu že v kině to díky 3d musel být lepší zážitek, to ovšem nemění nic na tom že když člověk po 30 minutách film vypne a na internetu si zjistí kdo byl vlastně vrah tak prakticky o nic nepřijde.

oliwetwist

oliwetwist (hodnocení, recenze)

Klasický remake horroru, s neméně klasickou zápletkou a závěrečným ohromujícím vyústěním...Nevim proč, ale mně se tyhle remaky zamlouvaj...

Steawi

Steawi (hodnocení, recenze)

Souhlasim s Helljahve,ten konec u hororu Noc s nabroušenou břitvou se moc nedá pochopit

helljahve

helljahve (hodnocení, recenze)

Už sa na to moc nepametam, ale ten vrah zo zaciatku, umrel v blazinci alebo vo vezeni. A po 10.rokoch vraždil ten Jensen. Tento film sa da este pochopit, horšie to bolo s Noc nabrusenou britvou. Tam ten koniec odrovnal celu logiku filmu.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

já nepochopil taky začátek,když vrah jensen ackles bojoval s tím zabijákem v masce a přišly tam 2 poldové a střelily ho a on utekl,kdo byl potom ten v masce?....takže vrah přežil a po 10 letech vraždil jensen ackles,nepochopil jsem no :)

UN

UN (hodnocení, recenze)

myslim ze to nebola ona, zas taky maly rozpocet aby musela hrat dve osoby asi ten film nemal :D. inak neviem ci som si to nevsimol ale bolo ukazane co sa vlastne stalo s povodnym harym ? stale tam mal hlasy v hlave a troska utrzky ale nic ine ?

 (hodnocení, recenze)

člověk by čekal, že když je to první 3D horo, že bude za něco stát. Jo bylo to celkem fajn, ale už v první čtvrtině filmu mě bolely oči a občas se jim nějaký ten efekt nepovedl podle představ. Místy to bylo i rozmazaný. Co se filmu týče dějově, tak jsme byla hrozně zklamaná. Očekávala jsem nějakou pointu, ale bylo to hodně slabý. A navíc jsem nepochopila, když někdo na začátku zemře, tak jak může na konci žít. Třeba se pletu, ale přijde mi, že ta blondýna zemřela hned na začátku. Švihnul ji lopatu do obličeje a v polovině filmu se tam znovu objeví jako prostitutka...Takže vlastně zemřela dvakrát...?

Trespasser

Trespasser (hodnocení, recenze)

anekame: ty si u remaku tohohle slasheru ocekaval propracovanej dej,smysluplnost apod.?...me prislo jasny ze de (bohuzel)jenom o umocneni efektu krvavejch scen a co se tohohle aspektu tyce,tak me dikybohu nezklamal

made1

made1 (hodnocení, recenze)

Vzhledem k tomu, že se na plakátech v MB objevilo, že se jedná o první film v 3D efektu, tzv. hraný a nikoli anim, těšila jsem se. Bohužel až po zakoupení lístku v prostoru, kam se bez něho nedostanete jsme zjistili, že bohužel bez efektů. Takže vlastně trochu ztracený čas, nebýt záhady, kdopak že to ty lidičky čtvrtí.

Anekame

Anekame (hodnocení, recenze)

Pokud jste fanoušky tkz. "vyvražďováků" bez děje a smyslu tak se vám to asi bude líbit. Očividně ve filmu natočeném pro 3D promítání asi o nějaký smysl nebo duchaplnou zápteku nejde. Jinak 2 hvězdičky dávám za 3D efekty pár okamžiků tam byli opravdu povedených.

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

oLí: Bral jsem názory z různých fór a videí a vypadá to, že ty základní red/cyan (za 30,-) by měly stačit. Napíšu, až je dostanu. Popřípadě budu rád, když se podělíš o zkušenosti, jestli se k nim dostaneš dřív, než já...

Radous04

Radous04 (hodnocení, recenze)

je to tak. nic nového, nic objevného, nic extra překvapujícího. prostě takovej pěknej rodinej film na nedělní odpoledne. nic víc, nic míň. TV by slušel

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

Obelix: a prosimte, jaky jsi si objednaval ? Ty obyc za 30,- Kc by mely byt dostacujici ?

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

oLí: Ještě nevím, 3D brýle jsou na cestě. Mám doma 19", ale koukat na to hodlám na LCD televizi, protože na PC mi to přijde zbytečné. Asi to zkusím raději bez titulků. Nicméně uvidím. Na youtoube je originální trailer (se španělskými titulky) převeden do 3D verze, tak to můžeš zkusit...

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

no to je s prominutim v i, jsem nevedel, ze 3D funguje i na monitoru, no na druhou stranu si je zkusim sehnat a mrknout na to s nima, muze to bejt zabava, stoji to za to na 22 palcovym panelu vubecky ?

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Tak DVD je venku a jako velký fanda původního filmu si to zkusím co nejdříve s 3D brýlemi doma. A pokud to bude aspoň trochu za něco stát, tak razím do kina. Ale spíše se bojím zprznění originálu, nicméně se slušným gore. Jsem zvědav...

asader

asader (hodnocení, recenze)

dneska jsem byl v kině a 3d horor fakt zážitek:-),a ta kulka na konci to bylo fakt bomba dávám 4hvězdičky.

made1

made1 (hodnocení, recenze)

Tak jsem viděla v Mladé Boleslavi v Cine... No, že by 3D? Těžko, Anežko. Možná úvodní titulky vypadaly slibně, ale jinak nic xtra. Friday the 13th mnohem lepší a nepyšní se 3D.

Slider

Slider (hodnocení, recenze)

práve to že to malo byť 3D bola jediná zaujímavá vec na tomto filme, inak to bude len obyčajná vyvražďovačka jakých je kopa taže vôbec ma netrápi či to u nás pojde alebo ne

Kacenka_

Kacenka_ (hodnocení, recenze)

ale ved par stranok dozadu sa hovorilo cosi o tom ze IMAX a 3D v palace cinemas je nieco ine ?! ze to nieje take dobre..

Trespasser

Trespasser (hodnocení, recenze)

Tak sem se trochu zajimal a vypada to,ze Valentyn nebude v Imaxu,nebot se nedohodli s Bioscopem na podminkach...ale potrebnou technologii maji prej nove v palacecinema a este nekde,takze o 3D zazitek neprijdeme!!!

Trespasser

Trespasser (hodnocení, recenze)

Sem nekde cet,ze se "tyhle spekulace vyvratily"...ale uz mi to prijde trochu dyl,takze nemuzu zarucit,ze to neni nejaka nova(jina) info..

krovak

krovak (hodnocení, recenze)

Zrovna tu budu v termínu premiery a dozvím se, že My Bloody Valentine se u nás v IMAXu vysílat nebude :-( Proč to může jít v Paříži a ne u nás v Praze?

kedl

kedl (hodnocení, recenze)

by mě zajímalo jestli 3D efekty budou stejný i v 3D digitálním kině oproti IMAXU....

Trespasser

Trespasser (hodnocení, recenze)

Presne na takovej typ filmu se do Imaxu tesim,od tY doby co existuje..ocekavam famozni zazitek!!:D:D

Slider

Slider (hodnocení, recenze)

šak dobre ale čo máme mi na slovenku ešte stále komunizmus či ako? :) Prečo by nám nemal dojsť do kina film ktorý sa inde vysiela? :) Btw, napríklad Saw sa u nás premietali všetky časti, mi nie sme pod nejakou krutou cenzúrou :D

Slider

Slider (hodnocení, recenze)

wtf? xD Na to si ako prišiel? :D si si pomýlil krajinu, nie? :)

MovieKings

MovieKings (hodnocení, recenze)

V sobotu promítali v kině už českou upoutávku a dle jednoho filmového měsíčníku je premiéra stanovena na 30. dubna^^.

a.kopecka

a.kopecka (hodnocení, recenze)

"Premiéra filmu My bloody Valentine 3D je naplánována na rok 2009. Datum premiéry se včas dozvíte na našich internetových stránkách (www.imaxpraha.cz, www.cinemacity.cz) nebo na našich letácích." Tak aspoň, že tak :)

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Otevírací víkend přes 21 milionů dolarů, což je na slasher VYNIKAJÍCÍ výsledek. Navíc se dostal i před očekávaného biografického Notoriouse... Mám chuť po někom hodit krumpáč, že tu nepostavili Real-D kino...

Slider

Slider (hodnocení, recenze)

to je v p***, posraté 3D muchy (Cesta na mesiac 3D) u nás chodia a niečo nádejnejšie aj pre staršie publikum nie? Sme odkázaný na trojrozmerné rozprávky alebo dokumentárne filmy....

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

http://www.youtube.com/watch?v=4vF_n28vYis - Tak tohle vypadá už velmi nadějně. Čekal jsem, že to všichni strhají už po zkušebním projekcích, ale např. doporučení z bloodydisgusting nebo Wese beru. Bohužel podle všeho tento film u nás uveden nebude, jelikož prý nepodporuje formát IMAX :-(((. Z toho by se jeden po****

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Tak tohle je snad jediná "předělávka" 80s hororů, z které mám skutečně radost. Původní "My Bloody Valentine", u nás takřka neznámý horor mám moc rád. Tehdy se mi moc líbilo použití krumpáče jako vražedného nástroje a především v titulcích hrála bezvadná kytarová balada popisující příběh. Moc se těším a o to víc, pokud budu mít možnost na to kouknout ve 3D. Edit: Teď jsem dočetl "obsah" a zdá se mi to, nebo docela DOST změnili příběh?

V-Ray

V-Ray (hodnocení, recenze)

Koukam jak si pánové ze Supernatural, hezky rozdělili hlavnní roličky a každe z nich ve shlasheru..:) Padalecki v Friday the 13th, a Jensen Ackles v tomhle.. i když tu ještě neni napsanej..

Související novinky

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Naštvaný řidič Nicolas Cage

Naštvaný řidič Nicolas Cage

01.09.2009

Skoro by to mohl být sequel k 60 sekundám. Nicolas Cage si v akčním filmu Drive Angry studia Nu Image/Millenium Films zahraje muže, jemuž tlupa motorizovaných padouchů zavraždí dceru a unese její… (více)

Horší než náckové...

Horší než náckové...

02.01.2009

...jsou pekelné mocnosti. Přesvědčí se o tom spojenecké komando, které se během 2. světové války vydá na záchrannou misi (možná najít nějakého Ryana), avšak nechtěně otevře bránu do Pekla a místo… (více)

Reklama

Reklama