Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Realitný magnát Hamilton Lux stavil na rozvoj starosvetského prímorského letoviska Full Moon Bay, no pri plnení jeho zámerov sa stretne s nečakanými prekážkami. Daniel Wilder je rybárom už celý život a zároveň vlastníkom nehnuteľnosti, s ktorou má Lux veľké plány. Preto sa Lux rozhodne miestne vody zamoriť toxínom, ktorý usmrtí celý podmorský život, v snahe zlikvidovať rybársky priemysel a zbaviť sa tak Daniela. Žiaľbohu, chemické prostriedky na žraloky reagujú tak, že sa zvyšuje ich agresivita. Bez rýb na kŕmenie sa útočnosť žralokov na človeka rýchle zvyšuje. Lux využíva mediálnych kontaktov a snaží sa presviedčať, že útoky žralokov sú náhodné. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (94)

jprmusic odpad!

všechny recenze uživatele

Přímořské letovisko Full Moon Bay se vyznačuje jednou zvláštností - všechny osoby v něm žijící trpí určitým stupněm demence. Nejvíce se tato choroba projevuje tím, že zde lidé padají do vody zásadně nepochopitelným způsobem a většinou z nepochopitelných důvodů. Dalším zajímavým faktorem v tomto letovisku je to, že tu nikdy nikoho nepostrádají, takže když zmizí tři lidé (včetně plavčíka), nikdo je nehledá. Není tedy divu že hlavní záporák správně předpokládá, že s místním osazenstvem nebude mít při realizaci svých ďábelských plánů problém. Ale to se šeredně spletl ...... . Přiznám se, že při pohledu na obtloustlou D.Hannah a její herecký výkon se mi chtělo zvracet. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Škoda, že ide o dvojdielny film (resp. jeden dlhý). Inak tento zoohoror fakt nevyzerá zle. Pár scén je slušne nekompromisných, herci, aj keď nie sú najsympatickejší, svoje úlohy zvládajú dobre... Akurát, že ide o prevarený žáner i zápletku (čomu je podriadená i logika). V záplave novodobých lacných žraločích filmov si tento určite zapamätáte... ()

Reklama

HomeAlone 

všechny recenze uživatele

Tak ci tak , no az take slabe hodnotenie si tento film nezasluzi . V prvom rade sa nejedna o nekvalitny kino film s vysokym rozpoctom , ale slusne natoceny tv film a malym rozpoctom . V druhom rade , digitalna stranka ako samotne zraloky a ich utoky niesu vobec trapne zobrazene a taktiez niesu prehnane . Na Zralociu Svorku treba pozerat ako na tv film a nie ako na film , ktory sa chce co i len trochu priblizit k Celustiam , alebo ich kopirovat . V celku sa jedna o dobre zvladnuti tv film ()

Shakers odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalší s filmov kde je scenár strašne tupý, efekty strašne príšerne, réžia neschopná, herci totálne o ničom a mohol by som pokračovať takto až do noci.Proste je to skratka neskutočne hororový film.Má to dokonca napísané aj v žánri, tak čomu som sa ja vlastne čudoval ?Vlastne áno, čudoval som sa jednej veci a to je tých 160 minút.Proste ďalší neschopný film o žralokoch.Spielberg bude asi viesť dosť dlho a dokonca mu ani nikto nešliape na päty.Ale tak to mám rád, Spielberg proste musí byť najlepší.Ale mohli by sa už posnažiť. 9% - Odpad! ()

Brouk odpad!

všechny recenze uživatele

Sbohem, mí oblíbení hrdinové, superhrdinové.... všechny Vás strčí do kapsy klan bratrů Wilderovch, podporovaných profesorem "Salierim".... :-) Těm stačí trocha akčního ježdění po moři či na silnici, párkrát kváknou do vysílačky, sem tam heslovitě do mobilu a je to.... Tisíce zmutatnělých žraloků se třese, Greenpeace a další ekologové si radostí mnou ruce, jak jim bez přičinění vyčistí půl Kalifornského pobřeží. A aby toho nebylo málo, oba bratři jsou morálně na ještě vyšší úrovni než Mirek Dušín..... A tak jak říkám... sbohem ostatní hrdinové... Padouši, mutanti a šmejdi z vesmíru třeste se!!!! Widerovi jdou do akce..... Hnus fialovej.... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama