Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (688)

C0r0ner odpad!

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, že to nemůže být tak špatné. Vždyť přece demence typu Klub sráčů mám rád. Nicméně. Usmál jsem se jednou, při krkání. Zbytek filmu jsem jenom obracel oči a kroutil hlavou nad tím, jak může někdo natočit tak nehoráznou sračku. Správná parodie by si měla dělat prdel maximálně ze tří filmů. Tady jsem po dvacítce přestal počítat. 0% ()

lakikaki odpad!

všechny recenze uživatele

Jednak nemám slov a jednak nechcem zabiť ďalší čas písaním komentára, tých skurvených 90 minút mi už nikdy nikto nevráti. ()

Andre3000 odpad!

všechny recenze uživatele

Od dob Noci v Roxbury jsem čekla kdy přijde horší film a ano je to tu!!! Je to až nepochopitelné jak může být film tak stupidní. Se svým maďarským spolubydlícím sme se shodli, že se při žádné ze scén ani nedá zasmát. Pokusy o parodie jsou až tak moc zřetelné, že se přestávají líbit a navíc jsou nudné a dialogy hloupé. Narozdíl od Scary movie totiž samotní herci sami ještě zdůrazňují o jakou parodii na ten který film se jedná a to mě na tom vytáčelo. Prachbídně udělané, nevím na co při tom mysleli ti lidi, ale přece jim to nemohlo přijít vtipné... ()

McLushi 

všechny recenze uživatele

Možná, teď budu za magora, ale dávám tři hvězdičky protože se mi to docela líbilo. První polovinu jsem se smál pořád a druhou polovinu už trošku míň, ale přecejenom. ()

mortak odpad!

všechny recenze uživatele

Přesně vypočítané pro určitou skupinu dětí. Od dvanácti let je totiž ovládne touha být dospělými, zavrhnou Pottera a začnou sledovat horory a filmy pro dospělé. Jenže těm vůbec nerozumí, nechápou, co se v nich děje a tady nastupují filmy jako Scary movie, Epic movie apod. Převádí totiž viděné scény ve filmech pro dospělejší do kódu dětí na druhém stupni základní školy. Nechápou hodnoty 300, tak tu máme Meet the Sparta, nechápou horory, tak tu je Scary movie. Jenže 300 nebo Vřískot se musí vidět, protože tím se právě stávají dospělejšími (mimo povinné cigarety). Zábavní průmysl dobře ví, kde brát peníze. ()

Ruuzha odpad!

všechny recenze uživatele

Většinou jsem hodně tolerantní a než dám odpad, tak si to dlouho promýšlím, ale u tohot filmu se jinak nedalo. Za celý film jsem se pousmál asi 3x, zbytek filmu, byl plný extrémně, trapněnudných rádoby vtipů, které byly navíc poněkud dlouhé a snažili se z diváka vymáčknout úsměv, viz. Chipmunkové nebo krkací scéna s Amy Winehouse. Tenhle film se opravdu nevyplatí vidět. ()

Davosh odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá katastrofa, fakt. Nejsem úplně odpůrce těchto parodií (přece jenom 2* za Epic i Date Movie, něco vypovídají), ale tohle bylo strašný. To i Tohle je Sparta! mělo aspoň náznak světlejších chvil a aspoň se tam větší část filmu objevovala Carmen (tady ní nalákaj a nakonec je tam jenom minutu)... Ne vážně u takových hrůz se vždy snažím najít aspoň nějaké plus nebo vtipnou scénku a tady si nepamatuju vůůůůůůbec nic. Prostě Disaster Movie, vážně... ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Bylo to skutečné zlo, ale jelikož jsem byl v dobrém rozpoložení při sledování, tak jsem asi dvakrát pousmál a jednou málem začal smát doopravdy. Narváno nechutnostmi a "dějem", který opravdu za děj nemůžeme považovat. Prostě nalepená jedna parodující scénaka za druhou. Obsazení zase nic moc, hlavně Nicole Parker (představitelka Enchanted Princess / Amy Winehouse Look-A-Like / Jessica Simpson Look-A-Like), protože jsem se zní málem pozvracel, ať byla kdokoliv. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

V jednom filmu High school musical, sex ve městě, Hannah montana alias Miley Cyrus, Chipmunkové, Indiana Jones, Jumper a mnoho dalšího. Kdyby to bylo více dotažené,tak film vůbec nemusel být špatný. Dávám 3* protože jsem se zasmála,pobavilo mě to. ()

V_erus_h odpad!

všechny recenze uživatele

To jsem se zas nechala k něčemu ukecat.. Méně náročná (nenáročná) kamarádka byla naprosto spokojená, já naprosto znechucená.. Žádný vtip, jen kotel sexuálních narážek.. :/ ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Spomedzi paródií je to asi najväčšia katastrofa za posledné roky. Príšerná vtákovina a zlepenec bez hlavy a päty s takmer neexistujúcim dejom. Film mi pripadal ako krátke vtipné videá polepené k sebe podobne ako v Jackass. Čo sa týka vtipu, tak samozrejme bol humusný, trápny, ale samozrejme sa našli výnimky, pri ktorých som sa aj pousmial, ale nijak k popukaniu. Hercov radšej komentovať nebudem takisto ako aj réžiu, pretože to nemá cenu. Už by v Hollywoode mohli prestať tak často vypúšťať do sveta paródie takéhoto kalibru. Je to pomerne nuda s minimom normálneho vtipu smerujúca do odpadu, ale keďže odpady nedávam, 1* s prižmúreným okom. P.S. V tomto prípade možno stačí vidieť aj len trailer. 15% ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Scary Movie je sice trapná série , ale má v sobě kus humoru . A co disaster movie ? Tomu nepomůže ani sexy Carmen Elecrtra která byla asi největší třešničkou celého filmu !!! ()

ing.Frosty odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel sem si že nemůže být horší film než jsou Čelisti 3 a 4. Pak přišel Python 2. Pak přišel Ed Wood (nikoliv jako Johnny Depp, ale ten opravdový) se svým Plan 9 from outter space. Když sem si myslel, že už to nemůže být horší, zjevil se Uwe Boll a jeho Sám v temnotě. Nicméně dna filmového průmysl jsem tenkrát stále nedohlédl, jak jsem se naivně domníval. Tento film mi doopravdy způsobil fyzickou bolest. A i když jsem chtěl dostát divácké cti a hodnotit film až po shlédnutí, nedokázal jsem snést více než 5 minut, během kterých se vystřídaly snad všechny násilné myšlenky jaké si dovedu představit. ()

Estrellita odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla, vážení režiséři, opravdu rána vedle. Zbožňuju lehké parodie, například Bláznivou střelu (kromě posledního dílu z roku 2008) nebo Krále džungle, ale tohle už není ani parodie. Je to absolutní slátanina na sebe naprosto nenavazujících scén, ze kterých půlka je trapná, a u té druhé usínáte. Horší scénář snad ani nelze vymyslet, rádoby vtipy jsou nucené, dlouhé a nudné. Zatím jediný ODPAD v mém hodnocení, ale nedokážu najít vůbec žádný důvod, proč ho nedat. Zajímavý komentář: Cival (vystihuje všechny pocity, které ve vás tento film zanechá) ()

Tony DiNozzo 

všechny recenze uživatele

Je to strašná blbosť a už som sa nevedel dočkať keby to skončí. Je to viac trápne ako smiešne, pretože smiešny sa mi zdali len tí Chipmunkovia a tá jedna hviezdička je len za nich, zvyšok filmu je otras. Všímal som si filmy (len ktoré som videl), ktoré sa snažili v tomto filme zparodovať, tak napr. 10 000 pred Kristom, Superbad, Wanted, Juno, High School Musical, Cloverfield, Hannah Montana, Hancock, Sex v meste, Jumper, Narnia: Princ Kaspian, Indiana Jones a tajomstvo kryštálovej lebky, Step Up 2, Iron Man, Hellboy, Hulk, Alvin a Chipmunkovia, Batman, Speed Racer, Noc v múzeu, Beowulf, Kung fu panda a Učitel lásky. ()

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama