Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

misterz 

všechny recenze uživatele

Perfektne natočený akčňák z prostredia nelegálnych zápasov. Jednotlivé krvavé zápasy sú realizované fantasticky. Ale to nie je jediné, čo na tomto filme zaujme. Príbehovo to tiež nie je zlé, žiadna nuda. Dej je možno trocha klišoidný ako vystrihnutý z 80. rokov, ale to nie je na škodu. Aspoň u mňa, videl som to už štyrikrát a stále ma film bavil. Niet nad to, keď sa starej klasike podarí ušiť dôstojný nový oblek. 85/100 ()

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Je vidět že od předchozího dílu se Boyka něčemu naučil. Shodil ten hřebínek arogance a stal se z něj ještě víc příjemnější bojovník. Zápasy byly ale o stupínek slabší, což filmu ubralo. Příběh se mi zdál také lacinější. Vše zase vyřešily Boykovi skvělá komba. Scott Adkins se na tuhle roli náramně hodil. Stejně si myslím že souboj z předchozího dílu s Michaelem Jai Whitem byl lepší. Však nevadí. Za plný počet to i tak je. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Už z předchozího filmu vím, že Boyka je tvrďák a že v téhle sérii nemůžeme čekat nic víc než zatraceně skvělou choreografii soubojů. A tohle vše splňuje i tento třetí díl. Opět - příběh by se dal shrnout do jedné jednoduché věty, ale koho to sere, když jsou zde parádní souboje a ještě lepší protivníci (capoerista mi udělal radost). Prostě a jednoduše - kdo v tomhle nebude hledat sofistikované drama s vypilovanými postavami a zaměří se jen na bojové sekvence, ten nebude zklamán. 90 %. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Standardní béčko se solidními souboji odkazuje na klasické snímky s Brucem Lee a Jeanem-Claudem van Dammem. Všechna vata okolo místy ubíjí, zápasy naštěstí na ni dávají zapomenout. Především žánroví fanoušci budou dozajista spokojeni. Snad bych jen poopravil text distributora - ano, Boyka se určitě pomstít chce, ale není to hlavní motiv jeho konání, tím je totiž možnost získat svobodu, byť se ukáže, že získat ji nebude vůbec snadné. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Je to prosté, prostučké, dejovo chudobné a priamočiare, ale pokiaľ čakáte od takéhoto typu filmov obrovskú duchaplnosť a scenáristickú bombu, tak ste príliš naivní. Bez ohľadu na vymenované zápory, Undisputed III je "mlátička" ako sa patrí. Bojové scény mi do tela dodávali potrebný adrenalín, každý jeden pohyb, kop, úder.. a to sa priznám, že podobné snímky zrovna dva krát nevyhľadávam. Holt na Boykove akrobačné scenérie si musíte nájsť tú správnu chvíľku, pretože sa jedná o čisto žánrovú záležitosť. Pokiaľ nemáte aspoň raz za čas chuť niekomu nakopať prdel a či jednoducho vybúriť energiu pomocou fyzickej aktivity, tak to ste tu asi trochu vedľa. P.S. Záver vyvolal nepatrný úsmev.) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Scott Adkins je v rámci série Neporaziteľný prvým hercom, ktorý si zopakoval svoju úlohu z predchádzajúcej časti. (m.a.t.o.)
  • Ve filmu můžeme vidět mnoho bojových umění od Boxu, Capoeiry, Savate nebo Taekwon-da až po mix bojových umění zvaný MMA v podání Yuriho Boyky (Scott Adkins). (canni)
  • Kvôli úlohe Turba začal Mykel Shannon Jenkins trénovať bojové umenie. (ywo666)

Reklama

Reklama