Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (299)

bourec 

všechny recenze uživatele

Film je kromě M.Deliny,kterýho z celýho srdce nesnášim,dobře obsazenej,ale bohužel je to nuda,šeď,nuda.Film se úplně vyhejbá drsnejm scénám,takže je to buď skrytý v oparu mlhy,nebo kamera švenkuje,prostě asi na to chtěli nalákat děcka ze školek.Ale to by úplně nevadilo,ale ani děj neni nic moc,prostě nepovedený každym coulemMyslim ,že by v tý zasraný Americe měli konečně tu komisi vodstřelit,aby se vyjasnilo,jestli točit filmek pro děcka,nebo drsnej příběh pro dospělý,kterej se do vás zakousne,a vyplivne až na konci.Tohle je na hovno.30%. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Zase jeden heist film. 1)  Zůstal jsem bez vztahu k postavám, bylo mi jedno, co se komu stane. Proto nemohu dát vyšší hodnocení._____ 2)  37letý Michael Ealy (lupič Jake), 29letý Hayden Christensen (řidič u lupičů A.J.), 37letý Paul Walker (lupič John), 30letý Tip T.I. Harris (propuštěný lupič zvaný Přízrak) či 32letý Jay Hernandez (policista Eddie) tak moc sexy nevyhlíželi, aby mohli mé hodnocení změnit. ()

Reklama

larelay 

všechny recenze uživatele

Ktora mudra hlava povedala, ze akcne filmy maju byt logicke? A kto povedal, ze rapperi nevedia hrat? A kto povedal, ze Matt Dillon je shitty flojd? Ktory pako povedal, ze elegancia uz davno vymrela? A kto do pekla povedal, ze Zoe nie je sexy kost?!?! Ja urcite nie! Chcete sa presvecit? Pozrite si Takers, ktori maju vsetky atributy akcnej jednohubky... Bavila som sa. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Akční snímek s velmi svižným tempem. Ať se děje co se děje, není čas zastavovat se myšlenkami na nějaké části děje, protože snímek jede stále dál a dál. Povedená partička bankovních lupičů "upeče" na rychlo svůj velký poslední kšeft, ale již od začátku, kdy se jim přepadení bankovního vozu trochu vymkne z rukou, je tento kšeft plný problémů. Ruská mafie, zrádce nejen ve vlastních řadách, atd... U takové kriminálky se nudit nebudete. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Nablískaná heistovka, která ovšem poměrně dost kopíruje a používá osvědčené postupy svých předchůdců. Tudíž - výborný snímek na odreágování - Luessenhopovi to funguje poměrně dobře, ovšem na druhou stranu, žádná velká pecka, která by nějak vyčnívala, a to ani v žánru, to není. Pohodové tři hvězdy. We're takers, gents. That's what we do for a living. We take. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Film se měl původně jmenovat Bone Deep. (c.tucker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno