Reklama

Reklama

Saw 3D

  • Česko Saw 7 (více)
Trailer 2

Ústředním motivem filmu SAW 3D je příběh skupiny přeživších, kteří unikli ze spárů šíleného vraha Jigsawa a hledají spásu u svého kolegy Bobbyho Dagena (Seana Patrick Flanery), muže, jehož temná minulost rozpoutá novou vlnu teroru. „V dosavadních dílech Saw jsme ponechávali některá témata otevřená, tento díl ale bude skutečně poslední. Odpovíme v něm na všechny otázky, které si kdy fanoušci položili. V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“ slibuje producent filmu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (663)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Saw 7 alebo Saw: Final Chapter mi ako finále moc nepríde. Príbeh moc nestrhne aj keď flashbacky sú znova zaujímavé. Tak isto poteší aj návrat starých postav, obzvlášť Dr. Gordon (Carry Elves). Pasce sú pôsobivé a ako celok to pekne ladí zo sériou, ale finále a celkové rozuzlenie ma až toľko neuzemnilo ako predošlé diely. 55% - 3* ()

Lenny.M 

všechny recenze uživatele

"V ději se ale budou dobře orientovat i diváci, kteří neviděli předchozí filmy,“...Producenti Vám občas naslibují i věci, které nejsou pravda, ale což o to...3D v tomto filmu bylo jedno z těch slabších, až na stříkající krev totální nuda, a jestli konec byl šokující či ne, to už posuďte sami. Jenom pro pořádek, fanoušek této série nejsem, ale tento díl byl jeden z těch, které mi až tak nevadily.. ()

Reklama

Arachneuss 

všechny recenze uživatele

Kecy, kecy, kecy, střeva, nečekaná pointa a závěrečné titulky. Původní SAW bylo v mnoha ohledech geniální dílko, následované několika vývary, které pak alespoň trochu rozvíjely krvavé univerzum a místy i překvapily hutnou atmosférou. V (konečně!) posledním díle téhle vymaštěné série není ani jedno z toho. 3D efekt je viditelný akorát na logu Lionsgate a i ta rádoby zabíječka často nevinných lidí je k smrti nudná záležitost. Jonah Hex našel svou konkurenci pro ocenění „Nejzbytečnější hovadina roku”. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Sérii Saw mám docela rád, ale tenhle díl je úplně mimo původní sérii. Už úvodní scéna byla totálně mimo a do předchozích dílů moc nezapadala. Souhlasím s uživatelem M.i.k.e. , že konec byl dementní a otevřený pro další díly. Bohužel. Navíc 3D zde vůbec nemělo žádný efekt a do očí mi žádné orgány nelítaly. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Saw VII je více než tečkou za celou sérií, vykřičníkem za finálním ponížením původního filmu. Pokud dříve byly věci jako logika, koncept hry a znovuzrození zkažených duší na hranici, pak teď už o nich nemůže být žádný pochyb. Saw VII není žádná hra o přežití, je to nesmyslná slátanina, onanie nad létajícími střevy a nevkusnou brutalitou, hoňka za znechucením diváka a to bohužel ne ve smyslu zvláštního druhu zvrhlého umění... 3/10 ()

Galerie (60)

Zajímavosti (26)

  • Tobin Bell je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série. (Sufferer)
  • Film bol zakázaný v Malajzii a Thajsku. (Paldiny)

Související novinky

Hororoví bubáci ve 3D

Hororoví bubáci ve 3D

30.04.2010

Saw VII, Nezvratný osud 5 a Kruh 3. Všechno ve 3D. Tím bychom to mohli uzavřít – řekněte, kdo potřebuje podrobnější informace? Nebylo by ale fér nařknout horory z poplatnosti trendům. Pokud nějaký… (více)

Reklama

Reklama