Reklama

Reklama

Volejte Novu

(pořad)
Talk-show
Česko, 2003, 20 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Monika Valentová, Lucie Borhyová, Rey Koranteng, Karel Voříšek, Markéta Fialová, Renáta Czadernová, Pavel Dumbrovský, Pavel Svoboda, Michaela Ochotská (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní pořad VOLEJTE NOVU, který nahradil původní VOLEJTE ŘEDITELI, už od roku 2003 přináší novinky a zajímavosti z televizního kanálu Nova. Průběžně jsou do vysílání také pouštěny záznamy telefonických otázek, na které moderátor odpovídá. (ČSFD)

Recenze (118)

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Volejte řediteli mělo šťávu, protože nám Železný říkal, co si máme myslet a proč se vlastně dívat na tak ubohou televizní stanici, ale pořad Volejte Novu nemá v sobě tak silný element a tudíž je to jen takový nezajímavý reklamní blok plný křečovitého lhaní o neskutečně megamonstrozní sledovanosti kdejaké nudné peachoviny. ()

Vital 

všechny recenze uživatele

Když to ještě dělal Železný,tak aspoň tam lítal jeden dotaz za druhým,a člověk něco věděl.Teď se tam lidi ptaj,kolik dílů ma ta a kolik ta telenovela?! A tím zabijí půlku pořadu a zbytek je o už o jejich klasických koláčů,a ukázek z připravovaných super mega filmů,které si nesmíme nechat ujít,aby se mohla Nova chlubit dašími plnými koláčemi sledovanosti. ()

Reklama

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Bývaly doby kdy jsem se na volejte novu dívala celkem ráda ale to ta televize byla méně komerční a méně trapná než je teď..Místo pořádného filmu bez dabingu s titulky(alespoň jeden za měsíc by tak vysílat mohli) dají předabovaný film nebo seriál a kompletně tím zaserou vysílací časy. To by ale ještě nebylo to nejhorší, kdyby nenásledovalo obrovské množství reklam, z kterých samozřejmě tahle veřejnosprávní telka žije. Do pořadu volejte novu dávají naprosto NESMYSLNÉ a zbytečné reportáže ze zákulisí svých "úžasných seriálů na pokračování" a "lásek na celý život" nebo držkopádů moderátorů a jiných inteligentů z českého "světa celebrit"..Naprosto zkreslené koláče sledovanosti, které poukazují na to kolik duchen(důchodců)zrovna sleduje jejich rozamunde pilcher a podobné s***ky...Takže lidi prosímvás místo toho abyste psali dotazy nebo jak dříve volali dotazy do televize KDY BUDOU KONEČNĚ VYSÍLAT KOBRU11 apod.blbiny tak si to raději najděte na internetu a neptejte se kdo kde co hraje apod...Pořad,který je všem uplně pro smích... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Když jsem ještě sledoval program na nově, byla to pro mě vynikající věc. Vždycky v sobotu hezky při obědě (Buď jsem se díval nebo jen poslouchal). Dozvěděl jsem se, jakej bude večer film, popřípadě různé zajímavosti. Nikdy by mě nenapadlo tam zavolat, ale rád jsem poslouchal dotazy od ostatních...trubek. Většinou nic moc, ale občas jsem se něco kloudného dozvěděl, pokud to neřekli blbě. Dodnes mi leží v hlavě, že řekli, že si titulní píseň nazpívali protagonisté z Dva a půl chlapa sami, což je samozřejmě blbost. Teď už na to kašlu, nemá to pro mě význam...50% ()

hippyman odpad!

všechny recenze uživatele

sorry, ale tohle je i na mě moc... vítězoslavné koláče samochvály, přiblbá tipovací soutěž o igelitku s prezentama od hovny, zinscenované (a nutno podotknout ještě navíc dementní) dotazy a rádoby profesionální spoileroidní reportáže, to fakt nejde... zaručený způsob, jak si zkazit víkendové poledne... odpad! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama