Reklama

Reklama

Archer

(seriál)
Trailer
USA, (2009–2023), 53 h 53 min (Minutáž: 21–65 min)

Tvůrci:

Adam Reed

Hrají:

H. Jon Benjamin, Judy Greer, Chris Parnell, Aisha Tyler, Jessica Walter, Jeffrey Tambor, George Coe, Maggie Wheeler, Adam Reed, René Auberjonois, Joan Van Ark (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(14) / Epizody(143)

James Bond není jediným agentem pod sluncem, dalším takovým bojovníkem je Sterling Archer. Atraktivní agent slavné tajné služby ISIS. Avšak Archer není jen tak obyčejným agentem. Místo toho, aby neustále zachraňoval svět před zničením, raději utrácí většinu prostředků z konta přiděleného k čerpání při plnění misí za alkohol, stylové oblečení a hlavně za luxusní lehké děvy. Vše mu prochází jenom díky tomu, že jeho matka je šéfkou celé tajné organizace ISIS. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

nerow 

všechny recenze uživatele

1. série - Chvíli to trvalo, ale nakonec jsem si zamiloval všechny postavy. Tvůrci se dali moc záležet při vymýšlení charakterů. Však aby ne, když na nich stojí celý seriál. Snad jen Sterling mohl možná vypadat trochu jinak. Animace tomu nádherně sedí. Sice v pilotu neměly zvládnutý lip sync, ale v dalších episodách to bylo už v pořádku. Měl bych akorát výtku k tomu, že spousta episod se tvářila nedotaženě. Jak kdyby se násilně musely prostříhávat nějaké scény, nebo je přímo ubírat. Aby splnily stopáž 20 min. 75% 2. série - Málo kdy u seriálů čekám v další sérii zlepšení od té první. Druhá řada pokročila v kvalitě o několik tříd. Skoro všechny neduhy z první řady nechala za sebou a to ohromně prospělo. Celá dějová linie v 2. sérii byla naprosto famózní. I ty akční scény byly moc povedený. Snad jen ty odrážející kulky na pracovišti si mohly pro tentokrát odpustit. A třetí řady se vůbec nebojím a tvůrcům moc věřím. Opět čekám zlepšení. 90% ()

campix 

všechny recenze uživatele

Hodně divoká a uřvaná seriálová odpověď na všechny tajné agenty světa. Ze začátku mi chvilku trvalo než jsem si zvyknul na styl animace a také tempo jakým se tu jede, ale postupem času jsem si Archera a všechny okolo něj hodně oblíbil. Škoda, že po 6té sérii viditelně dochází dech a ani změna prostředí díky laciné scénáristické berličce nic nezachraňuje. Poté se vše vrací do zajetých kolejí, ale vrchol seriálu je někde mezi třetí až pátou sérií. ()

Reklama

TETŘEF 

všechny recenze uživatele

Aspoň, že je to jiné než sitcomové modly naší generace. Zlá stejnost vaší naší matky a velkého třesku je tady zadupána zajímavou animací, sexy holkama a vtipy proti židům, američanům,britům, černochům rusům i mixem daných stereotypů. Na druhou stranu, na prdel jsem si z toho taky nesedl...což by nemusel být problém s přibývajícími sériemi. // ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejdřív musím poděkovat panu Fukarovi, že mě přivedl k tomuto víceméně povedenému dílku. Skvělý humor, skvělé hlášky. Problémem je, že ne vždy. První tři série jsou asi nejlepší, ale potom to upadá. A to fest. Všechno se začíná opakovat, včetně otravně vracejících se postav (ano, dívám se na tebe Barry) a nic nového nepřichází. Přitom by stačilo ještě víc přidat, hlavně v úchylnostech. Seriál na to má. Opravdu už není zábavné, když se Archer skoro v každém díle zmůže jen na "blbku". 3+* ()

Wade 

všechny recenze uživatele

Tohle je zatím fakt pecka. Celá parta z ISIS je perfektní a Archer je neuvěřitelný špionský kladivo. Mám zatím za sebou 2 série a seriál má fakt blízko k tomu dostat se do top 10. Po 3 sérii Archer zařazen do top 10. 1.série 5/5 --- 2.série 5/5 --- 3.série 5/5 --- 4.série 5/5 --- 5.série AV 5/5 --- 6.série 4/5 --- 7.série 5/5 --- 8.série AD 5/5 --- 9.série DI 5/5 --- 10.série 1999 4/5 --- 11.série 5/5 --- 12.série 4/5 --- 13.série 4/5 --- ()

Galerie (479)

Zajímavosti (12)

  • V časopisech, které postavy v seriálu čtou, jsou obvykle naznačené zápletky budoucích dílů. (Tom Riddle)
  • 1. epizoda 4. série byla tzv. "crossover". Archer se po ztrátě paměti oženil s Lindou, která má 3 děti, mají spolu bufet s burgery a nechává říkat Bob. Seriál tím poukazuje na animovaný projekt Bob's Burgers (od r. 2011), s nímž má společného dabéra hlavní postavy H. Jona Benjamina. (Agita)
  • Nahý Barry / Dutch (Dave Willis), který je kyborgem, v baru plném motorkářů řekne: „...so I need your clothes, your boots and your motorcycle,“ tedy „Potřebuju tvoje šaty, tvoje boty a tvůj motocykl.“ Ve scéně nechybí country muzika a výsměch motorkářů. Tuto frázi řekl, Arnold Schwarzenegger jako Terminátor ve filmu Terminátor 2: Den zúčtování (1991). (Rominator)

Související novinky

Seriálové popravy a znovuzrození

Seriálové popravy a znovuzrození

23.12.2011

Skončila nám podzimní televizní sezóna a kabelovky vyhodnocují čísla sledovanosti. Které seriály dostanou povolení pokračovat a které budou nemilosrdně zaříznuty? Nejdříve k těm úspěšným: Dexter bude… (více)

Reklama

Reklama