Reklama

Reklama

Archer

(seriál)
Trailer
USA, (2009–2023), 53 h 53 min (Minutáž: 21–65 min)

Tvůrci:

Adam Reed

Hrají:

H. Jon Benjamin, Judy Greer, Chris Parnell, Aisha Tyler, Jessica Walter, Jeffrey Tambor, George Coe, Maggie Wheeler, Adam Reed, René Auberjonois, Joan Van Ark (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(14) / Epizody(143)

James Bond není jediným agentem pod sluncem, dalším takovým bojovníkem je Sterling Archer. Atraktivní agent slavné tajné služby ISIS. Avšak Archer není jen tak obyčejným agentem. Místo toho, aby neustále zachraňoval svět před zničením, raději utrácí většinu prostředků z konta přiděleného k čerpání při plnění misí za alkohol, stylové oblečení a hlavně za luxusní lehké děvy. Vše mu prochází jenom díky tomu, že jeho matka je šéfkou celé tajné organizace ISIS. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Luckyboy 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál opravdu není pro děti. Parodie na bondovky se povedla, i když s bondovkami to má společné asi jen to, že je Archer super agent, ačkoli často spíš náhodou. Hlavně je to však křupan, ochlasta a děvkař, kterému není skoro nic svaté. Což ostatně platí pro všechny postavy, které jsou spíše takové muzeum duševních vyšinutí a úchylek. Dohromady to však funguje a je to sranda. Druhá série je ještě vtipnější než první a tak jdu s hodnocením na plný počet. Archerovy hlášky prostě neomrzí. Ostatní série (toho času 4) pokračují ve velmi vysoko nastavené laťce. Sice se scénáristi začínají trochu opakovat, ale já se u toho bavím pořád královsky. ()

geimz 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie po 7. sériach: 70% Archer začal v prvej sérii ako jednoznačné osvieženie žánru, a to či už kreslených seriálov alebo špiónskej komédie. Bohužiaľ doplatil na to, na čo väčšina seriálov - nekonečné naťahovanie. Po najnovšej sérii to so seriálom vzdávam, pretože mu definitívne došiel dych, už neponúka ani tých pár vtipných momentov, ktoré boli prítomné v sérii 5 a vyššie. S daným žánrom sa už nedá zájsť niekam ďalej a byť stále originálny alebo vtipný, fakt, ktorý siedma séria dokázala takmer dokonale. ()

Reklama

Teron 

všechny recenze uživatele

Zkombinujte ještě trochu víc destilovaný jazyk South Parku, přidejte několik nápadů z Futuramy, nechte si vyjet kreslenou verzi Bonda a tohle všechno smíchejte dohromady. Výsledkem je akční, nápaditý a neuvěřitelně, ale opravdu nehorázně zábavný mix cynických tajných služeb, kde alkohol teče proudem, spodní prádlo je celkem běžně jediným oblečením a hlavní hrdina je schopen počítat vystřelené kulky včetně skupin automatických zbraní. Buď to budete milovat, nebo nenávidět. Pokud to první, garantuju lásku na celý život. http://umenivyberu.cz/serialy/archer-aneb-bond-dohnany-do-extremu/ ()

Firebug 

všechny recenze uživatele

Správně nekorektní seriál, který může asi nejvíce lidí odradit těžce vymaštěným hlavním hrdinou, jež je jen tak mimochodem nejlepším super tajným agentem na světě. Archer je neustále chlastající a děvky nahánějící blb, který má neustále za zadkem svou máti - šéfku špionské agentury. Je to však borec :-) Humor je sexistický, rasistický, politicky nekorektní, homofóbní, perverzní a převážně slovní. Určitě doporučuji koukat kontinuálně (a nenechat se odradit první sérií s otravným Cyrilem), protože si tvůrci budují své universum, a některými vtípky neváhají narážet na události několik sérií nazpět. ()

Mira90 

všechny recenze uživatele

Zatímco si užívá, agent Sterling Archer, krycí jméno Vévodkyně (matka toho psa vážně milovala), nejlepší tajný agent na světě, kosí jednoho nepřítele za druhým. A ještě rychleji hláškuje. Stejně jako další skvělé postavy, Lanou Kane počínaje a Pam Poovey konče. Je to třeskutě zábavné, sprosté, kreslené, a jak se praví v titulcích: ,,Tento seriál rozhodně není pro děti." ()

Galerie (479)

Zajímavosti (12)

  • Seriál se měl původně jmenovat Duchess (Vévodkyně) podle Archerova krycího jména. (Tom Riddle)
  • Epizoda je věnována milující vzpomínce na Rona Leibmana. V devíti epizodách jeho hlasem promluvil Ron Cadillac. (Rominator)
  • Nahý Barry / Dutch (Dave Willis), který je kyborgem, v baru plném motorkářů řekne: „...so I need your clothes, your boots and your motorcycle,“ tedy „Potřebuju tvoje šaty, tvoje boty a tvůj motocykl.“ Ve scéně nechybí country muzika a výsměch motorkářů. Tuto frázi řekl, Arnold Schwarzenegger jako Terminátor ve filmu Terminátor 2: Den zúčtování (1991). (Rominator)

Související novinky

Seriálové popravy a znovuzrození

Seriálové popravy a znovuzrození

23.12.2011

Skončila nám podzimní televizní sezóna a kabelovky vyhodnocují čísla sledovanosti. Které seriály dostanou povolení pokračovat a které budou nemilosrdně zaříznuty? Nejdříve k těm úspěšným: Dexter bude… (více)

Reklama

Reklama