Reklama

Reklama

Gravitace

  • USA Gravity (více)
Trailer 1

Jednoho dne vyšle NASA na oběžnou dráhu planety Země raketoplán Explorer. Cílem mise je instalovat do Hubbleova teleskopu nové systémy. Velitelem výpravy je zkušený veterán Matt Kowalski, který má nalétáno asi dvacet let a toto měla být jeho poslední mise před odchodem na odpočinek. Další členkou posádky je cílevědomá doktorka, ale nepříliš zkušená astronautka Ryan Stoneová. Během výstupu do volného prostoru se ale stane nečekaná katastrofa. Posádka se díky neuvážlivému odstřelu porouchaného ruského satelitu dostane do roje trosek. Ten zničí raketoplán a přeruší jeho spojení s pozemským řídícím střediskem. Oba astronauti se ocitají sami ve vesmíru, odkázáni jeden na druhého. Nesourodá dvojice pluje nekonečnou temnou prázdnotou a snaží se dostat k nejbližší ruské vesmírné stanici Sojuz. Kyslík jim pomalu dochází a oni zoufale a z posledních sil bojují o svou záchranu. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

martess

Taky dělám co sem nestudoval, ale esli sis nevšim ani mě ani tvýho bráchu nepustili na voběžnou dráhu. ;) Pomalu každej astronaut v NASA má 3 vysoký škoy ve svým oboru a nikdo si nelajsne pustit vopravoat Hubla za státní miliardy nějakým nadšeným samoukem. :D U nás máme spoustu IT jantarů, ale jenom jejich šef dokáže opravit všechno a ještě tomu i rozumí a je to elektro inženýr. 

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

martess

ano ve skafandru, ani jeden y obou skafandrů není 100% pancéřovej a kdyby byl tak se takovejma šílenejma ránama vomlátí o vnitřek skafandru. Navíc se ještě dost vomlátila ve spodním prádle uvnitř čínský stanice přitom jak jí vodhodila reakce na spuštěný hasičák.

na příspěvěk reagoval Beckett51

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Taky nechápu proč se lékařka štourá v elektronice Hablu??? Škoda že nezkusila najít tu vodku.

na příspěvěk reagoval martess

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Akorát ta Sandra jak je celá vod toho botoxu a plastik bez vrásek tak vypadala jak vypulírovaná syntetická 3D grafika a ne baba z masa a kostí. Měla mít tisíce podlitin vod toho jak tam votřískala všechny kosmický stanice.

na příspěvěk reagoval martess

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Beckett51

Závěr byl dokonalý, věru. Hudebně i po všech ostatních stránkách - do poslední chvíle sem si myslel, že se něco stane a Sandra se zdárného konce nedočká, ale bál jsem se zbytečně...

na příspěvěk reagoval Beckett51

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Právě jsem se vrátil z kina. Co k tomu říci.. ? Myslím že zde v rámci chvály více méně už všechno padlo, ale tak za mě osobně... Audio-vizuálně max. odzbrojující (především hudba mi učarovala), příběhově jednoduché, ale přesto velice emotivní, výkony S. Bullock a G. Clooneyho bezvadné a velice uvěřitelné. Škoda že mi nedopadl ten IMAX, takhle jen Cinestar, ale i tak to stálo za to! Jasných a zcela zasloužených 5*...

na příspěvěk reagoval Beckett51

Uživatel Beckett51 smazal svůj příspěvek.

Denver

Denver (hodnocení, recenze)

A proč by tam nemohl mít Nedotknutelný? Co se tím vysvětluje? :)

kope: realisti? Je to sci-fi, ne dokument :)

na příspěvěk reagoval Beckett51, martess

kope

kope (hodnocení, recenze)

Taaak deti, pribeh Janka a Marienky sa skoncil stastne (ako pre koho) a mome ist s usmevom na tvarickach spinkat.

Ano, ludstvo ma nekonecne vela stastia pri svojich velkolepych vyprav do neznama (Apollo 13), ale zial aj smoly (netreba menovat). No ale to co prezila Sandra snad nemyslia vazne. V prostredi, kde aj malicka chyba konci katastrofou sa Sandre vyhybaju vsetky ulomky roztriestenej stanice .. ukomzite mi to pripomenulo americkeho hrdinu uhybajuci sa ohnivej sprche mimaakov na rozbitej dialnici v Battlefield L.A.  .... 

Ano, bol to nadherny vizualny zazitok (skoda, ze som musel v 3D - skor kazilo) , ale budme trosku viac realisti . O inych preslapoch ani nema vyznam pisat.

Skoda toho, muselo to byt take melodramaticke, inak by to nezaujalo masy ...

na příspěvěk reagoval Beckett51

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

martess

jo, to je pravda, to je šílenost... 10 minut načítání jen když to spustíš a pak pořád načítání, když se přepíná mezi budovama... ale zase se mi líbí, jak přidali teď ten karierní mód, to je docela sranda začínat jen se základníma součástkama a dělat výzkumy :D

na příspěvěk reagoval JohnnyBane

martess

martess (hodnocení, recenze)

Helo

Aj ja som dostal taku chut ale z toho večnho načitavania ma to prestalo po chvili baviť :/

na příspěvěk reagoval Helo

martess

martess (hodnocení, recenze)

Beckett51

Myslim že krasny stači mohlo to byť aj lepšie z mojich skusenosti už len na tak jednoduchej hre ako je KSP

na příspěvěk reagoval Helo

Související novinky

Syn Alfonsa Cuaróna natočí komiksárnu pro Sony

Syn Alfonsa Cuaróna natočí komiksárnu pro Sony

05.10.2022

Jonás Cuarón, scenárista, režisér a taky syn slavného Alfonsa Cuaróna (Potomci lidí, Roma) dostal na starosti chystaný komiksový spin-off Spider-Mana El Muerto. Cuarón mladší má za sebou zatím jen… (více)

Venom je rekordní

Venom je rekordní

07.10.2018

Přestože kritici mají z nového komiksového filmu Venom s Tomem Hardym (Dunkirk) v hlavní roli spíše smíšené pocity, snímek sám o sobě v kinech překvapil. Za víkend si totiž z amerických kin odnesl 80… (více)

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

01.08.2017

Na šestém ročníku setkání filmových fanoušků již tento víkend nejen, že poběží největší filmové pecky roku jako Dunkirk, Strážci Galaxie Vol. 2 nebo sexy novinka Atomic Blonde, ale taky se bude… (více)

Cuarón mladší oživí Zorra

Cuarón mladší oživí Zorra

05.02.2016

Jonás Cuarón sepsal se svým otcem Gravitaci a režíroval spřízněný kraťas Aningaaq. Loni pak vyslal do kin svůj celovečerní debut Desierto, který se líbil minimálně produkčním společnostem Lantica… (více)

Reklama

Reklama