Reklama

Reklama

Chicago: Zákon ulice

(seriál)
  • USA The Chicago Code (více)
USA, 2011, 9 h 45 min (Minutáž: 45 min)

Tvůrci:

Shawn Ryan

Hudba:

Robert Duncan

Hrají:

Jason Clarke, Jennifer Beals, Delroy Lindo, Devin Kelley, Channon Roe, Warren Kole, Victoria Gabrielle Platt, Melissa Ordway, Frederick Koehler, Billy Lush (více)
(další profese)

Epizody(13)

Přestože k tomu nedostala svolení z vyšších míst, superintendantka Teresa Colvinová sestavuje tým, který má vyšetřovat prohnilou státní správu. Osloví i bývalého parťáka Jareka. Když se ukáže, že nitky vedou k radnímu Gibbonsovi, který mimo jiné neváhá odstraňovat nepohodlné svědky, rozhodne se Jarek Terese pomoci... (oficiální text distributora)

Diskuze

Beagle

Beagle (hodnocení, recenze)

nepejs

Ale tak na to, že jde podle uživatele korbitche22 o "příšernou sračku", tak je ta jedna hvězdička ještě docela milá...:)

nepejs

nepejs (hodnocení, recenze)

skutečně kultivované hodnocení:

korbitch22

všechny komentáře uživatele

Hlavní hrdina je nesympatický a arogantní čurák, který šuká svojí bývalou manželku a podvádí svojí mladou snoubenku, k tomu je závislej na energeťáku a řeší dalši rutinní a klišovité případy podle sračkovitého scénáře.Nevim jestli je smutnější, to, že se najde tvůrce a dokonce producent, který chce tyhle kýčovité sračky natáčet, nebo že si takový odporný brak najde své vypatlané a věrné fanoušky.Příšerná sračka.

na příspěvěk reagoval Beagle

Narcis

Narcis (hodnocení, recenze)

BoncheR: 13 dilu, jinak serial pise Shawn Ryan - tvurce Policejniho odznaku ...

Luckyboy

Luckyboy (hodnocení, recenze)

BoncheR
http://www.redeyechicago.com/entertainment/tv/redeye-fox-cancels-the-chicago-code-human-target-breaking-in-20110510,0,2367380.story
http://www.starpulse.com/news/Brittany_Frederick/2011/05/16/saving_the_chicago_code_the_fans_stor
Nevím, ale nevypadá to pozitivně. Je to škoda, ale evidentně některé zajímavé seriály prostě peníze nevydělávají (např. terriers z poslední doby, nebo dřív Studio 60 on the Sunset Strip a našla by se spousta dalších).

Reklama

Reklama