Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Kevin James se opravdu vytáhl! Srovnání s Warriorem a přirovnání tohoto filmu k jeho "vtipnějšímu bráškovi" není vůbec nemístné. Zbožňuju to prožívání závěrečného zápasu s hlavním hrdinou a tady sem se fakt odvázal :D Nejsem si jistý, jestli na ty MMA scény měl dabléra nebo ne (nejspíš ano), ale ty souboje v klecích jsou fakt povedené a vůbec ne ošizené - a kvůli tomu jsem hlavně do tohoto filmu šel. Tudiž můžu s klidem říci MISE SPLNĚNA. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

HBO - Skoro jsem to nedokoukal. Z počátku vtipné, srandista Kevin James navnadil, ale pak to už šlo hodně z kopce a dost to nudilo. Ani Salma Hayek to nezachránila. 100 minut jsem vydržel s opravdu velkým sebezapřením. Navíc pan Tůma (byť je to podle mě nejlepší český dabér) mi na Jamese vůbec neseděl. 40% ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jednou jsem se zasmál. Zbytek nestojí za řeč. Film je neuvěřitelně tuctový. Na počátku je drsný učitel, který vyměkne hudbou místního sboru a vydá se zrealizovat nezrealizovatelné. Tohle se děje pouze v amerických filmech. Samozřejmě nechybí nějaká romantická vsuvka. Brzy filmu dojde dech a člověk si bude přát, aby co nejrychleji skončil. 1* ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Někde jsem tu četl "Pravá, americká sračka"! (Čuk Rorýs) a sám bych to líp nenapsal, nerad beru verbala do huby, protože někdo by si mohl myslet, že jsme jaksi "spojení", no bohužel to tak není. Každopádně to co tu popsalo nespočet homofiletačných písálku, který s nadšením velebí dané comes the Boom, nestačím se divit, opravdu. A či už nerozpoznáte pravú zábavu a hánite daný snímok, vy jedni, debili pojebaní, ne Filec?! keď také dobré to bolo! 1/10 a jen kvůli Salme odpad ne. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem určitě malinko více humoru, protože Frank Coraci se občas blejskne nějakou solidní komedoškou. Například Click. Bohužel vsadil u svých posledních dvou filmů na Kevina Jamese, kterého zrovna nějak nemusím. K tomuhle filmu mě dokopalo až solidní hodnocení. Bohužel dostal jsem jen další šablonku, která alespoň potěší hezky natočeným finálním matchem. PS: Ty zpívající děcka v aréně jsou na mě přílíš. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně u Erika (Gary Valentine) doma se jeho syn zeptá, zda-li se může dívat na pořad o automobilových honičkách. Když Erik poté program přepne, v televizi se mihne část automobilové honičky z filmu Mizerové II (2003). (Guilemot)
  • Natáčení probíhalo od 28. března 2011 do 25. května 2011 ve městech Boston, Lowell a Quincy. (Ptaky)
  • Ve scéně s dortem, kdy dostane hlavní hrdina (Kevin James) "čuchnout" k dortu, má marmeládu jen nad nosem. V dalším záběru ji má okolo celé pusy a na bradě a v následujícím záběru, kdy se chystá vše utřít, má marmeládu opět jen pod nosem. (Proroček)

Reklama

Reklama