Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

majo0007 

všechny recenze uživatele

Návod pre furt štrajkujúcich a nespokojných slovenských učiteľov. Choďte do klietky, nechajte si rozbiť hubu a možno zachránite svoje teplé miestečko a krúžok, ktorý ste si založili na prilepšenie platu, a kam vlastne decká chodia len preto, aby mali rodičia dušu na mieste. Hodne priemerná komédia, vlastne ako všetky s Kevinom "King of Queens" Jamesom. Byť to polhodinový sitcom dám palec hore, ale celovečerné filmy jednoducho neutiahne. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

V popisu žánru mi chybí ještě sci-fi, protože Kevin James prostě nemůže bojovat v UFC. Na druhou stranu si zaslouží megarespekt za to, co provedl se svojí postavou. Tlouštík z Hitche je minulostí. Ve středním věku se dostat takhle do formy chce pořádnou dávku vůle. Opravdu klobouk dolů. Jinak je to veskrze příjemná komedie s dějem jako Warrior. Uteklo mi to rychle, bavil jsem se, jen to bylo všechno až tak moc snadný, že jsem u finálního boje vůbec necítil emoce (a že se o ně tvůrci snažili). ()

Reklama

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Milá a absolutně nanáročná komedie o profesorovi, který se snaží zachránit jinému profesorovi hudební kroužek a začně proto se věnovat ultimátním zápasům. Jelikož nejsem úplně vzdálen světu UFC, tak proto se mi tento snímek líbil asi o malinko více. Ale je pravda, že kdyb Kevin James dostával ve skutečnosti, tak jako zde, tak by nevydržel stát ani minutu!!! Pokud se přes toto přenese, zjistíte, že ikdyž jsou ty zapásy jsou jen na oko, tak kupodivu to nevypavá tak zle, jak by mohlo a toho si docela cením :) Máme tady také Salmu Hayek, mojí oblíbenkyni, ale bohužel její role je neskutečně tuctová a cudná :) Ale potěšilo mě cameo Joea Rogana, ten chlap je prostě sympaťák. Když to všechno shrneme, mohlo to být lepší, mělo to být lepší, ale 2-3 hvězdy si to zaslouží... ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Kevin James sa môže s kľudným srdcom postaviť vedľa Rockyho Balbou a rozdávať rany ako sa mu zapáči. Kto by povedal, že film od Franka Coraciho, ktorý ma na konte niekoľko jednoduchých filmov natočí niečo takéto. Tým nenaznačujem, že Here comes the boom, nie je jednoduchým filmom. Základná premisa príbehu, vývin hrdinu aj happyend sa dal očakávať. Lenže sa na to fantasticky dobre pozerá. Celé sa to nesie v odľahčenom tóne a niekedy som sa naozaj schuti na vtipoch zasmial. Tento mix rodinného filmu s rozprávkovým príbehom v ktorého pozadí sa mláti a rozdávajú sa nepríjemné údery, je natoľko osviežujúcim filmovým počinom, že sa k nemu budem pravidelne vracať. Kevin James je sympaťák a poslednú dobu len očakávam, kedy natočí ďalší film. Here Comes the Boom je po všetkých stránkach funkčný, sympatický a (ne)násilný film, ktorým v tom správnom čase dokáže skvelo, ale naozaj skvelo pobaviť. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Kamarád mi to doporučil jako parádní komedii. No, není to ani parádní, ani komedie. Spíš takový prázdný film, u kterého se člověk čas od času usměje a jinak kouká na pohybující se obrázky. Naštěstí to nebyla nuda, protože v tom případě bych musel s hodnocením mnohem níž. Jednou podívat a zapomenout. 50% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Natáčení probíhalo od 28. března 2011 do 25. května 2011 ve městech Boston, Lowell a Quincy. (Ptaky)
  • Napriek rozdielnym priezviskám sú Kevin James (Scott Voss) a Gary Valentine (Eric Voss) v reálnom živote bratia. (misterz)
  • Ve scéně u Erika (Gary Valentine) doma se jeho syn zeptá, zda-li se může dívat na pořad o automobilových honičkách. Když Erik poté program přepne, v televizi se mihne část automobilové honičky z filmu Mizerové II (2003). (Guilemot)

Reklama

Reklama