Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

Sport sa meni... namet ostava. Dalsi z mnozstva americkych filmov, ktory je neoriginalny ako hovado. Zase tu mame chlapika, ktory "saved the day" lebo to je potrebne... Americania z tohto asi nikdy nevyrastu. Chlapik sa da na drahu UFC zapasnika aby zarobil prachy a zachranil skolsky hudobny kruzok... Takych filmov som uz videl asi 10... Takze poviem to tak... klise jak prasa... vtipne to nieje... hlavny predstavitel je nahovno... jednu dam za choreografiu zapasov... a druhu davam za Miguela :))) ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Od filmu jsem nic nečekal, dlouho jsem se mu dokonce vyhýbal, protože nemám rád nic, co evokuje box, wrestling a jiné bojové sporty. Nakonec, když nebylo v sobotu odpoledne co dělat, jsem tomu dal šanci a co jsem viděl, to mě potěšilo, pobavilo i zaujalo. Hlavní hrdina, který z počátku vypadá jako sobec, kterému nezáleží na nikom a ničem jiném než na sobě, a který se zdá být nezodpovědný a apatický vejen vůči své práci učitele, ale i vůči svým studentům, tak přesně tenhle člověk v sobě najde sílu, aby pomohl svému učitelskému kolegovi, kterému chtějí zrušit hudební kroužek. Aby zachránil výuku hudby a pomohl kolegovi, začne zápasit. A dějí se věci! Kevin James v hlavní roli exceluje, ale celý film je úžasně příjemný a v mnohém inspirativní. Já jako divák jsem si užil napětí, smích i emoce, a na konci filmu jsem byl solidně naměkko. Jsem rád, když mě film dokáže překvapit a dokáže mi, že jsem se v něm mýlil, a to se zde přesně stalo. I proto, ale i kvůli skvělému filmovému i emociálnímu zážitku, uděluji filmu čtyři hvězdy. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Hollywood sa opäť políškal s publikom a natočil klišovitú komédiu s poslaním. Tečie z toho toľko neoriginálnosti a povrchnosti, až to môže niekomu aj ublížiť. No ale čo už, Amerika je Amerika a zmeny sa v tomto ohľadu určite neplánujú, práve naopak. No nevravím, že sa aspoň pár krát nezasmejete, či už tak alebo onak. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Americká rodinná komedie s bitkařským námětem, slušnou hudbou a typicky rozjuchaným závěrem, ve kterém se všichni mají rádi. V rámci žánru nešlápnete vedle, nic víc ale film nenabízí. Selma Hayek zvedne sledovanost a Kevin James nebyla špatná volba, aspoň má na zápasníka postavu. # [viděno: monitor, 5.1] # přáběh 5 | hudba 7 | humor 3 | akce 5 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie s Kevinem Jamesem náz zavede do prostředí zápasů v MMA a první ligy UFC. Příběh je prostý a hodně předvídatelný. Učitel Scott Voss se snaží vydělat peníze, když mají ve šlole kvůli škrtům v rozpočtu zrušit hudební kroužek, aby ho zachránil a jeho kolega tak nepřišel o práci. Když se snaří vydělat peníze jako večerní učitel imigrantů, moc za to nedostane. Jeden holandský přistěhovalec, kterého se rozhodne Voss doučovat, sleduje zápas UFC a Voss zjistí, že i když bojovníci prohrají, dostanou slušné peníze. Voss se rozhodne, že tudy povede jeho cesta za pomocí příteli v nouzi....... Mám rád MMA a tato komedie se mi hodně líbila. Je zde spousta vtipných scén, u kterých jsem vybouchnul smíchy. James je jako učitel a bojovník fakt parádní a jeho výkony jsou fakt vtipný. Ve filmu je i parádní soundtrack. Hodně mě potěšilo, že se zde oběví spousta protagonistů z UFC, včetně Joa Rogana. Finálový zápas tak vypadá jako skutečný. Ačkoliv je příběh ohranou a předvídatelnou záležitostí, tak mě film hodně bavil a dávám mu 95% :) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Sebastiaan "Bas" Rutten, představitel Nika, byl skutečným zápasníkem MMA. Absolvoval celkem 22 zápasů, ve kterých zůstal neporažen s bilancí 21 výher a 1 remíza. Mimo jiné je známý i z instruktážních videí sebeobrany. (Ptaky)
  • Ve scéně u Erika (Gary Valentine) doma se jeho syn zeptá, zda-li se může dívat na pořad o automobilových honičkách. Když Erik poté program přepne, v televizi se mihne část automobilové honičky z filmu Mizerové II (2003). (Guilemot)
  • Roli Nika si pak zahrála jedna z největších hvězd MMA Bas Rutten. V malých rolích se pak objevují i známé tváře UFC zápasníků. Bojovník se zelenými vlasy je bývalý zápasník střední váhy Jason "Mayhem" Miller, dále jsou k vidění například bývalá "dvojka" střední váhy Chael Sonnen, Bruce Buffer, Mark Munoz, Chael Sonnen nebo Krzysztof Soszynski. U jednoho zápasu se pak mezi diváky objeví i komentátor UFC Joe Rogen a legenda MMA Wanderlei Silva. (MeanWhile)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno