Reklama

Reklama

Bývalému univerzitnímu zápasníkovi Scottu Vossovi (Kevin James) je 42 let a bez většího zaujetí učí biologii na upadající střední škole. Když kvůli rozpočtovým škrtům hrozí, že budou zrušeny některé ze školních programů a učitel hudby (Henry Winkler) bude propuštěn, Scott se rozhodne, že jako zápasník bojových umění vydělá škole nějaké peníze navíc. Každý si myslí, že se Scott zbláznil – především školní zdravotní sestra Bella (Salma Hayek) – ale Scott dokáže něco, co nikdo nečekal. Inspiruje své studenty a stane se senzací, která celou školu spojí dohromady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (257)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tak teprve teď jsem doopravdy ocenil Zkaženou úču. Profesor v ringu je tak otravnou variací zmíněného filmu, že snad ani není možné, aby jeho autoři mysleli všechno vážně. Nicméně přesvědčovat se o tom, že celá ta nudná hodina a tři čtvrtě byla rafinovanou parodií, opravdu nehodlám. Snůška nejmožnějších klišé (od patriotistických po náboženské, víru v sebe sama a tak dále) s nepříliš vtipným komikem v hlavní roli a se Salmou Hayek v další úloze, v níž doslova ubíjí svůj talent (ale svůj půvab naštěstí ne). Několik vtipných okamžiků se sice vyskytlo, ovšem i tak... Žádná sláva, tenhle zápas Hollywood projel už v prvním kole. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Napad to rozhodne spatnej neni. Navic James je pro roli naprosto genialni, trochu zhubnul, takze mu clovek ty bitky veri a komedialniho talentu ma dost. Navic zacatek, kdy mu je nejaky vyucovani u prdele je fakt sranda. Jenze postupem casu je film tak nejak furt stejnej a zacne se hrat na dojemnou notu. Ne ze by se na to koukalo spatne, bitky jsou fajn a sem tam se nejakej for najde, jen to proste neni nejaka forama natriskana zabava. Ale ty 3* to da. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Film střídá velmi slušné momenty s momenty absolutního zoufalství.Naneštěstí se nestřídají pravidelně,zoufalství má celou dobu jasně navrch,děj je navíc velice průhledný,veškeré záběry v ringu/aréně vyznívají neuvěřitelně amatérsky a všechno je zabaleno do jedné hroudy příšerným patosem.Na druhou stranu musím s překvapením přiznat,že se mi ve filmu líbil Kevin James,což je mi divné,ale je to tak. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Kevin James se opravdu vytáhl! Srovnání s Warriorem a přirovnání tohoto filmu k jeho "vtipnějšímu bráškovi" není vůbec nemístné. Zbožňuju to prožívání závěrečného zápasu s hlavním hrdinou a tady sem se fakt odvázal :D Nejsem si jistý, jestli na ty MMA scény měl dabléra nebo ne (nejspíš ano), ale ty souboje v klecích jsou fakt povedené a vůbec ne ošizené - a kvůli tomu jsem hlavně do tohoto filmu šel. Tudiž můžu s klidem říci MISE SPLNĚNA. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Proč musí každý film se Sandlerem nebo Jamesem začínat tak, že máte chuť všeho nechat a na film se vykašlat? Máte před sebou hlavní postavu, která je sympatická jako hemoroid, co se vám zrovna vyklubal, a to rozhodně není něco, s čím by vás tvůrci upoutali do křesla a přinutili vás se dívat celou dobu. Spíš doufáte, že tenhle "hrdina" co nejrychleji vypadne z okna anebo se zabije na motorce. Nic tak úlevného vás však nečeká, jediné pozitivum je, že se tenhle pitomec mění v celkem snesitelného chlápka, který se snaží pomoct kolegovi. Mimochodem, tenhle nezodpovědný chlápek s tváří Kevina Jamese je učitel na škole. Znovu vás napadá otázka, jak je možné, že má Amerika tolik vědců. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/profesor-v-ringu-2012-40.html ()

Galerie (26)

Zajímavosti (12)

  • Ve scéně s dortem, kdy dostane hlavní hrdina (Kevin James) "čuchnout" k dortu, má marmeládu jen nad nosem. V dalším záběru ji má okolo celé pusy a na bradě a v následujícím záběru, kdy se chystá vše utřít, má marmeládu opět jen pod nosem. (Proroček)
  • Krzysztof Soszynski, který zde hrál Kena Dietricha, použil při závěrečném zápasu techniku, kterou se v bývalé organizaci WEC proslavil Anthony Pettis. Komentátoři neveděli jak tuhle techniku pojmenovat, tak ji nazvali jednoduše "Showtime Kick". (Pacek)
  • Sebastiaan "Bas" Rutten, představitel Nika, byl skutečným zápasníkem MMA. Absolvoval celkem 22 zápasů, ve kterých zůstal neporažen s bilancí 21 výher a 1 remíza. Mimo jiné je známý i z instruktážních videí sebeobrany. (Ptaky)

Reklama

Reklama