Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

jasanka 

všechny recenze uživatele

Zatím příjemné překvapení. Některé scény jsou na mě trochu moc mimo realitu (létající žena posedlá démonem apod.), ale má to spád, napětí, fajn propletené vztahy a postavy, občas docela "strašidelné". Nechápu, proč tu v komentářích někteří kritizují, že má teenage seriál teenage prvky, haha. A vyumělkované mi to taky nepřijde, na tohle tu jsou jiné seriály (např. Pretty Little Liars). Uvidíme, jak se to vyvine dál. Aktualizace po 11. epizodě - po pauze mi seriál začíná připomínat mix Pretty LIttle Liars a Upířích deníků - seriály, které nemusím. Škoda, začátek to mělo slibný, ale bohužel končím. ()

Evii.B 

všechny recenze uživatele

Pilot na tom byl asi podobně jako pilot Upířích deníků, no prostě žádná sláva. Jenže tohle tak pokračuje a každým dílem je to horší a horší. Celý příběh je neuvěřitelná slátanina, žijící jen na velkém tajemství co se událo před lety. Hlavní hrdinka mi je vyloženě nesympatická a ostatní "vystajlovaní" čarodějové taky nenadchnou. Jedině snad kvůli Phoebe Tonkin jsem vydržela koukat do vánoční pauzy, ale od té doby už jsem neviděla ani jeden díl a asi se k tomu už nedokopu. Existují desítky vynikajících seriálů, na (pod)průměrné nemám čas ani náladu. Myslím, že seriálu také uškodilo, že byl opravdu očekávany a plno propagačního materiálu bylo zvečejněno už několik měsíců před premiérou. Stal se tak z toho velice nadějný a velmi očekávaný seriál, který byl asi pro dost lidí zklamáním... ()

Reklama

LittleMonste 

všechny recenze uživatele

Začalo to celkem dobře, Cassie po tom, co ztratí svou matku, odjíždí k poslední žijící příbuzné a tam objeví své schopnosti. Postupem času začala být hlavní hrdinka až příliš dokonalá, vždycky musela mít pravdu a sama představitelka nepatří mezi nejsympatičtější stvoření. Seriál o čarování ve kterém se kouzla praktikují poskrovnu... vztahy jsou chladné, romantika nefunguje vůbec a zachraňuje to pár dobrých charakterů - Diana, Faye. (50%) Ps: To nikomu nepřijde divný, že parta studentů ze střední školy mají v 16/17 letech děti? ()

aluna

všechny recenze uživatele

Takovou snůšku vychrtlejch, blbě civících slepic a nagelovanejch, odporně nehezkejch metrosexuálních gayů jsem už dlouho neviděla. Jestli se takovíhle kluci dnešním 13 letejm (cílová skupina) holkám vážně líběj a ty dilinky tady mají bejt jejich vzorem, pak potěš koště (i mě) a nechť si na něm odletí, čarodějky slavný, rovnou do žhavýho večera 30. dubna. Protože každej by měl mít svou hranici, že. Jestli je tohle fakt vkus nastupující generace, pak Tajemství v kruhu mladých bude, kdo má vlastně dolík a kdo kolík, tudíž jejich Sekret znát radši nechci. Sliz, sliz, sliz. Jeden díl stačil. ()

Kejdyna 

všechny recenze uživatele

Po dnešním 21.dílů snižuje své hodnocení (již po 3.) na jednu hvězdičku. Z původně průměrně vypadajícího seriálu (tři hvězdičky) se stal až nehorázně nelogický, ničím dobrý seriál, s šíleně nesympatickou a hysterickou hlavní hrdinkou, opravdu děsivě slizkými chlapskými postavami (až na Adama, ale ten je zase nudnej, a Leeho, který vypadal zajímavě, tak se ho radši rychle zbavili). Na to, co se kolem nich děje - loví je novodobý inkvizitoři, pořád kolem nich někdo umírá a tak dále, se zdá, že to až zas tak neprožívají a jako třešnička na dortu je fakt, že seriál je o čarodějích, ti ale nemůžou čarovat a když chtějí, tak jim to ani moc nejde. Tak pitomé dialogy a zvraty, že to definitivně škrtám ze svého programu. ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • Pilotní díl „unikl" 3 dny před odvysíláním. (Dlee)
  • V knize se kruh sestavuje ze 12 lidí, ovšem v seriálu se sestavuje pouze ze 6 lidí. (Dlee)
  • Herečka Phoebe Tonkin měla původně ztvárnit postavu Diany Fub. (Dlee)

Reklama

Reklama