Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

LittleMonste 

všechny recenze uživatele

Začalo to celkem dobře, Cassie po tom, co ztratí svou matku, odjíždí k poslední žijící příbuzné a tam objeví své schopnosti. Postupem času začala být hlavní hrdinka až příliš dokonalá, vždycky musela mít pravdu a sama představitelka nepatří mezi nejsympatičtější stvoření. Seriál o čarování ve kterém se kouzla praktikují poskrovnu... vztahy jsou chladné, romantika nefunguje vůbec a zachraňuje to pár dobrých charakterů - Diana, Faye. (50%) Ps: To nikomu nepřijde divný, že parta studentů ze střední školy mají v 16/17 letech děti? ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Extrémně teenagerovský seriál s hloupými dialogy, otřesnými hereckými výkony a přiblblým scénářem. Vampire Diaries jsou celkem koukatelná věc, další seriálové zpracování L. J. Smith se už ale opravdu dělat nemělo. A navíc to má tu nejpitomější znělku všech dob. Pro děti ve věku 12 - 15 let dobrý, starším doporučuju obejít obloukem. 30% ()

Reklama

Domec 

všechny recenze uživatele

Ale, ale, ale zase to nebudem prechvalovat. Zas takova slava to neni. Pilot nebyl spatnej, ale opet tu mame ale! Je to proste teen serial, kde se nevyhneme hloupejm postavam, "laskam" a klise. Uz v pilote se mi nelibilo par hloupejch potav (Adam, jeho tatik) a u jeho hlasce "Its the same for u and Adam. U dont wanna mess with fate" jsem si rikala "Wtf? ta holka videla Adama 2x a on si hned mysli, ze je to laska jejiho zivota? Pfff!" Bohuzel, nechci vam tady nejak spoilerovat, ale bude to laska jejiho zivota, to vi od zacatku kazdej (bohuzel). Takze za me 3*** a ocekavam jestli mi tvurci zmenej nazor k lepsimu ba naopak k horsimu. ()

Nerhinn 

všechny recenze uživatele

Moje naděje, že stejně jako u sesterských Vampire Diaries se to po nějakých deseti dílech zlepší, nebyly vyslyšeny. Děj není, nikdo z hrdinů mě nezajímá, kromě odporu k některým z hlavních postav necítím vůbec žádné emoce. Přitom kdyby se seriál držel hororového dílu s mrtvým dědou, mohl by být celkem snesitelný. ()

Vironey 

všechny recenze uživatele

Přijde mi trochu hloupý hodnotit po dvou dílech, takže zůstanu jen u komentáře. Kupodivu to není až takový průser, jak jsem čekala. Všechny ty příměry k Twilightu v recenzích a diskuzích působí jen jako katalyzátor pro všechny prudily, kteří tímto okamžitě celý seriál strhnou a zaškatulkujou jako "přiblblá romantická fantasy". Jasně, není to žádný intelektuální skvost, někteří herci působí dost toporně, příběh taky není nic originálního - srovnávání s Twilightem ale moc nechápu, stejně tak bych to mohla srovnat např. s Čelistma - je tam voda, jsou tam lidi a každou chvíli někdo umře. :) Přeháním, ale všechny ty odkazy na Twilight potencionální diváky buď přitáhnou a zklamou nebo rovnou kategoricky odpudí. Zatím 50%. EDIT 14.11. Po shlédnutí devátého dílu hodnotím 2*, seriál se sice po nudném a nezajímavém úvodu docela polepšil a potemněl, ale pořád je to taková jalovina... ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • Herečka Phoebe Tonkin měla původně ztvárnit postavu Diany Fub. (Dlee)
  • V knižní sérii má postava Cassie Blake, kterou v tomto seriálu představuje Britt Robertson, hnědé vlasy. V seriálu je má však blond. K podobné změně, ale opačně, došlo seriálu Upíří deníky (od r. 2009). Obě knižní série napsala Lisa Jane Smith. (BLANIK.)
  • V knize se kruh sestavuje ze 12 lidí, ovšem v seriálu se sestavuje pouze ze 6 lidí. (Dlee)

Reklama

Reklama