Reklama

Reklama

Tajemství kruhu

(seriál)
  • USA The Secret Circle (více)
USA / Kanada, (2011–2012), 15 h 21 min (Minutáž: 41–42 min)

Tvůrci:

Andrew Miller

Předloha:

Lisa Jane Smith (kniha)

Hudba:

John Frizzell

Hrají:

Britt Robertson, Thomas Dekker, Phoebe Tonkin, Shelley Hennig, Jessica Parker Kennedy, Gale Harold, Natasha Henstridge, Chris Zylka, Ashley Crow (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh o mladé čarodějce, která se přistěhuje do nového města, kde jak zjišťuje, není čarodějkou pouze ona. Navíc jak se zdá, je součástí tajemného klanu a hlavní postavou ve staletí trvající bitvě dobra se zlem. Na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala také Upíří deníky. A stejně jako u Upířích deníků, za převedením na televizní obrazovky stojí Kevin Williamson. (lost815)

(více)

Recenze (118)

Stirek45 

všechny recenze uživatele

Asi nutno dodat, že tento seriál není můj nejoblíbenější. V první řadě jsem se na něj podívala jen proto, že je zfilmovaný na motivy knižní série od L.J.Smith, která napsala můj oblíbený seriál The Vampire Diaries. Ale rozhodně není tento seriál špatný. Myslím si ale, že alespoň tři hvězdy si určitě zaslouží ;). ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

--- PRVNÍ SÉRIE --- Snižuji na dvě hvězdy. Proč jsou sakra teen seriály poslední doby tak bezduché? Copak se teenageři nemůžou chovat jako teenageři? Proč musí být všechno tak strašně vyumělkovaný a povrchní a to včetně herců a dialogů? Samotnej děj není špatnej, ale tohle ten seriál strašně kazí. U The Vampire Diaries se to drží v rámci mezí, ale tady to je už prostě moc. A popravdě ani nepočítám v nějaký větší úspěch, Secret Circle dle mého názoru zůstane zapomenut. Hodnocení série: 2/5 ()

Reklama

Avari.73 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Life Unexpected, i tady je seriál táhnut především okouzlující Brittany Robertson, ostatní postavy jsou upozaděné, což je jen dobře - hlavně bych úplně oželel Adama, který je neuvěřitelně vtíravý (možná je to dáno samotným hercem, jenž je až šamponovsky přeslazen ala Edward ze Stmívání). Po prvním díle mírné rozčarování, ale postupně začala atmosféra houstnout a děj nabírá obrátky. Je mi jasné, že ne každýmu se může výtvor od CW líbit, ale nechápu, jak tomu může někdo dát jednu hvězdičku. To už je spíš zaujatost než seriózní hodnocení. Dejte tomuhle seriálu rozhodně šanci. Čekání na další díl (leden 2012) bude těžké. ()

Vironey 

všechny recenze uživatele

Přijde mi trochu hloupý hodnotit po dvou dílech, takže zůstanu jen u komentáře. Kupodivu to není až takový průser, jak jsem čekala. Všechny ty příměry k Twilightu v recenzích a diskuzích působí jen jako katalyzátor pro všechny prudily, kteří tímto okamžitě celý seriál strhnou a zaškatulkujou jako "přiblblá romantická fantasy". Jasně, není to žádný intelektuální skvost, někteří herci působí dost toporně, příběh taky není nic originálního - srovnávání s Twilightem ale moc nechápu, stejně tak bych to mohla srovnat např. s Čelistma - je tam voda, jsou tam lidi a každou chvíli někdo umře. :) Přeháním, ale všechny ty odkazy na Twilight potencionální diváky buď přitáhnou a zklamou nebo rovnou kategoricky odpudí. Zatím 50%. EDIT 14.11. Po shlédnutí devátého dílu hodnotím 2*, seriál se sice po nudném a nezajímavém úvodu docela polepšil a potemněl, ale pořád je to taková jalovina... ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Extrémně teenagerovský seriál s hloupými dialogy, otřesnými hereckými výkony a přiblblým scénářem. Vampire Diaries jsou celkem koukatelná věc, další seriálové zpracování L. J. Smith se už ale opravdu dělat nemělo. A navíc to má tu nejpitomější znělku všech dob. Pro děti ve věku 12 - 15 let dobrý, starším doporučuju obejít obloukem. 30% ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • V knižní sérii má postava Cassie Blake, kterou v tomto seriálu představuje Britt Robertson, hnědé vlasy. V seriálu je má však blond. K podobné změně, ale opačně, došlo seriálu Upíří deníky (od r. 2009). Obě knižní série napsala Lisa Jane Smith. (BLANIK.)
  • Kvůli nízké sledovanosti autoři seriálu zůstali jen u první série. [Zdroj: gorilla.cz] (kklepkaa)
  • Herečka Phoebe Tonkin měla původně ztvárnit postavu Diany Fub. (Dlee)

Reklama

Reklama