Reklama

Reklama

Nikdo jí nevěří. Nikdo ji nezastaví. Jill byla před rokem unesena záhadným mužem a následně vržena do hluboké díry plné mrtvol předchozích obětí. Jako jediné se jí podařilo přežít, protože znala pachatelovo tajemství. Rok po tragické události stejně záhadně mizí i její sestra Molly. Jill je přesvědčena, že je únosce zpět. Tudíž sestru čeká stejný osud a do zítra může být mrtvá. Policie jí však stejně jako tenkrát nevěří a Jill nezbývá nic jiného než podniknout pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí do dvanácti hodin najít vraha? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (178)

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Na film Zmizelá jsem se podíval hlavně ze dvou důvodů: prvním byla synopse, druhým Amanda Seyfried, kterou jsem zatím viděl pouze v muzikálu Mamma Mia!. Herecky mě velmi zaujala, proto se těším na další filmy, kde ji opět uvidím. Již po asi 20-ti minutách filmu jsem věděl, že se nebude jednat o nic podprůměrného. Líbilo se mi, jak napětí pozvolna stoupá. Takové filmy vždy rád sleduji. Dále mě zaujalo, že vzpomínky Jill (Seyfried) byly jen lehce naznačené a divák do téměř poslední chvíle netušil, zda se ve všem jedná o skutečnost nebo o částečný výmysl. Pěkné byly i výmluvy Jill v různých situacích a v neposlední řadě povedený závěr. Herecké výkony, námět, kamera a režie byly vynikající. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z těch filmů, o kterém si už za dva měsíce nebudu pamatovat, o čem vlastně byl. Celé je to takové ponuře šedé, chybí tomu atmosféra a není tam ani jedna scéna, která by za něco stála (snad s výjimkou finálního zúčtování). Samotný námět je navíc dost obehraný a k tomu ještě mizerně zpracovaný, takže jsem u toho poklimbával a zíval nudou. Policajti jsou samozřejmě vedle jak ta jedle, což ale není divu, když jim šéfuje Michael Paré. :-) Přišlo mi, že to je spíše televizní film, což je s podivem, vezmeme-li v úvahu, jak věhlasná jména se objevují v ženské části hereckého ansámblu – mě potěšila menší role Jennifer Carpenter, která se ve filmu ale opravdu jenom mihne. Jinak je to dost bída. Já mám Amandu Seyfried docela rád, ale myslím, že pro takovéhle ptákoviny je jí vážně škoda. ()

Reklama

Marsik 

všechny recenze uživatele

Celkem povedený thriller. Čekal jsem rozhodně horší, protože film má na kontě 55% a komentáře jsou ve směs záporné. Mělo to dobré prvky thrilleru, stopáž přiměřená, jenom tomu samozř. chyběla větší propracovanost a lepší scénář. Ale i tak si myslím, že se to dalo bez újmy na zdraví dokoukat. Navíc jsem film viděl ve FULL HD rozlišení s dobrým zvukem, takže některé záběry pěkně vynikly. 66% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Dobrý thriller, který měl od začátku slušný náboj. Tempo měl stejné a vyšší hodnocení by bylo na místě. Tady je vidět, že vše není tak snadné, jak se zdá. Chyba nastala až v samém závěru. Hrozně rychlý převrat a žádné napětí, které bylo potřeba nebylo. Jill přijela, vyřešila a zase odjela, jenže nic zásadního se nekonalo. Podle mého šlo a největší úraz filmu, mohlo se vše rozvinout a ukončit o něco lépe, ale to se bohužel nestalo. Závěr byl tedy dosti odfláknutý. I přesto se jedná o průměrný thriller, který má od začátku slušné tempo a divák musí přemýšlet.. 5/10 = 55% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Snad jedinou větší záhadou než-li je fakt, že hlavní roli hraje vyhoukaný mimozemšťan v těle křehké blondýnky místo Jennifer Carpenter je otázka, proč kurva tak dobrý herec jakým je Wes Bentley bere tyhle mizerné štěky v průměrných filmech co nestojej za řeč.Kecal bych ovšem že to nebylo napínavé a zabavilo to, ale zázrak se na dvd opět nestal. 55%. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (8)

  • Film sa stal kasovým prepadákom, kedy si nezarobil ani na náklady. (Arsenal83)
  • Powers (Daniel Sunjata) hovorí Hoodovi (Wes Bentley), že ak chce baliť ženy, mal by sa stať hasičom. Toto je pravdepodobne odkaz na to, že Sunjata hral niekoľko sezón hasiča v seriáli Zachráň ma (od r. 2004). (Arsenal83)

Reklama

Reklama