Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Titanic se potopil v noci ze 14. na 15. dubna 1912 a v ledových vodách Atlantického oceánu nalezlo smrt 1 517 lidí. Originální dramatické ztvárnění osudových událostí, které vedly k neštěstí, uvádíme přesně v den katastrofy. Česká televize se tímto exkluzivním uvedením připojí k mnoha světovým stanicím, které tuto zbrusu novou dramatizaci uvádějí ve slavnostní premiéře ve stejném čase. V hlavních rolích výpravné minisérie se objevují Linus Roache, Toby Jones, Geraldine Somervilleová či Maria Doyle Kennedyová. Když Titanic veselého dubnového dne vyráží ze Southamptonu, nikdo netuší, jak strašlivý osud jej za necelých pět dní čeká. Příběh se soustředí na několik různých postav a události osudné plavby převypráví z jejich perspektivy. Divák má možnost poznat atmosféru snobské první třídy s restauracemi a lázněmi, ale i těsné kajuty služebnictva a bídu podpalubí. Na palubě Titaniku se zkrátka setkává vzorek společnosti v roce 1912 ? v příběhu vystupují kromě smyšlených postav i skuteční pasažéři Titanicu (milionáři J. J. Astor a B. Guggenheim či ?Nepotopitelná Molly? Brownová). Všechny společenské rozdíly ale smaže neštěstí, kterému se loď nevědomky žene v ústrety. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

NineSen

NineSen (hodnocení, recenze)

 

Srovnávat tento Titanic s Cameronovým asi vůbec nemá cenu, hodila bych ho rovnou do odpadu. Herecké výkony nulové, žádné projevené emoce, o závěru celého filmu ani nemluvím. Cameronovu verzi sem viděla už asi 100x a vždy mě dojala. U této verzi sem se každé 2 minuty dívala na hodinky, kdy film už skončí. No, nakonec sem filmu dala alespoň 1* a doufám, že už nikdo nikdy nebude Titanic natáčet. A i kdyby, každý to stejně bude jenom srovnávat s Cameronovým veledílem a hledat chyby, které tam ani nemusí být. Tolik energie, námahy a srdce, co do toho dal on sám, už nikdo pro Titanic neudělá.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

já jsem viděl kousek, a přišlo mi to strašně trapne, jakoby amaterske, uměle... vůbec mě to nechytlo, bylo to na úrovni video filmu, typický film jen do televize... nebavila mě ani hudba, děj, herci, atd...

Jufonka

Jufonka (hodnocení, recenze)

Lukiz: Aha! Díky. Já to sledovala jen tak jedním okem, takže jsem v tom měla chaos. Btw. ten číšník ital, kterej se zamiloval do nějaký tý číšnice z 2. tříidy, se zachránil? Nebo umřeli oba dva?

Lukiz

Lukiz (hodnocení, recenze)

Jufonka: Originální verze je 4dílná a z toho 3 díly začínají vyplutím a sledují paralelně jiné lidi, kteří se občas setkají (a jsou z toho stejné scény ve více dílech). Na ČT to dávali jen na 2 části, z toho každá byla dva díly spojené do jednoho. 

Jufonka

Jufonka (hodnocení, recenze)

to se mi zdálo, nebo dnes opět dávali 1. díl? vždyt včera to končilo něčim jinym a dneska to opět začínalo vyplutim...

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

tady je problém ten, že každý už viděl verzi od Camerona, a ta byla na vrcholu pyramidy, tudiž další verze už tolik nebaví a nezaujmou...tohle téma Titanic, bych raději vynechal, bejt režisérem...

..Lucas..

..Lucas.. (hodnocení, recenze)

A proč ne? Já se na to třeba rád podívám, jinej příběh a zpracování mě zajímá ;)

skrblik007

skrblik007 (hodnocení, recenze)

Proč má kurva někdo pořád potřebu to znovu natáčet?! Cameronovu Titanicu tato další zpracování stejně nesahají ani po pas.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Titanic? Zase? Další? Ono jich už doteď vzniklo málo? Co stále chtějí dokumentaristicky rozebírat na 100 let potopené lodi a jednom kusu ledu? No nic, "něco" se pro tu TV asi točit musí.

Mahoney.

Mahoney. (hodnocení, recenze)

Titanic ako seriál? Naozaj som veľmi, veľmi zvedavá čo to bude zač. 

Shakaar

Shakaar (hodnocení, recenze)

proč dělat další seriál u kterého víme jak to skončí...navíc natočeno přes 100 dalších verzí...

Rocky62

Rocky62 (hodnocení, recenze)

Jeden seriál vznikl už v roce 2010 a byl (podle mě) velmi kvalitní a všechno o Titanicu ještě řečeno nebylo.

MakinaB

MakinaB (hodnocení, recenze)

AngelBuffy: No jedno ti řeknu, vsadím se o co chceš, že se na konci ta loď potopí :-D

AngelusCZ

AngelusCZ (hodnocení, recenze)

Tak to je něco !!!! Titanic jako seriál!!!! Docela by mě zajímalo co z toho vznikne.

Reklama

Reklama