Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den Svatého Valentýna: Pamatuješ si toho chlapce, kterého všichni na den svatého Valentýna ignorovali? Nevadí. On si pamatuje tebe. Byl neoblíbeným šprtem, na kterém si každý frajer ve třídě vybíjel své rozpínavé erupce ega. Teď je z něj úspěšný muž, uvnitř se však nezměnil nenávidí svoje bývalé spolužáky k smrti. Natolik k smrti, že je začne jednoho po druhém likvidovat na svátek svatého Valentýna. Láska a nenávist si ještě nikdy nebyly tak blízko (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (141)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Generický slasher spíš než bezkrevné mordy držela nad vodou civilní dynamika čtyř kámošek (jo, trochu "courovitých" pipinek, ale poněkud pohublé Denise Richards to zatraceně seklo), které nedostávaly úplně, co si zasloužily, když všichni chlapi kolem nich byli podvodníci / úchylové / ubožáci. Zcela v odvaru z Vřískotu si scénář planě hrál na "kdo je vrah", jenomže jeho vraždy nedávaly vůbec smysl a závěrečné odhalení identity tuplem. 50 % přesně. ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený David (Angel z Buffy) v roli vraždícího "monstra", kterej se celou dobu tváří jako že já nic já muzikant:-) A to jen proto, že se mu holčičky na tanečku smály, když byl ještě malej kluk. Tak moc to zamávalo s jeho psychikou, že si počkal, až holky vyrostou, stanou se z nich moc pěkný kočky a pak se na nich vyřádil:-) A když už byl v tom vraždění, tak to vzal i s těma okolo nich:-) ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Klasická, na svou dobu průměrná vyvražďovačka. Naštěstí tu nejsou smrti mimo kameru, ale že by byla některá z nich zapamatovatelná se říct nedá. Plusem je celkem svižné tempo a pohledný herečky, hlavně Denise Richards, na kterou byla radost se dívat (navždy v paměti ze Starship Troopers  v její životní roli). Bohužel, ale nedošlo k odvážnějsím scénkám - kozy žádný. Každopádně, na jedno zhlédnutí, je to fajn. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Svatá válendýnko... Lehnout si na válendu, zívnout a usnout... Tak asi největší pointa nakonec byla v tom, že nám naše nová Nova promítla tuhle vyvařenou vyvražďovačku právě na Valentýna. No a to je asi tak celý... - - - P.S. Ještě bych málem zapoměl na opět fakabrózní šašský dablink - např. ta doslova masová scéna odchodu z večírku po výpadku el. proudu, kdy místo švitoření davu slyšíte kuňkání dvou tří hlasů v celém záběru - to je fuckt hotový >novácký< zážitek... :-( - - - - - (Poprvé viděno 14.2.2009 na tv Nova, komentář zde jako mnohý - 15.2.2009) ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi horory typu Vřískot nebo Tajemství loňského léta, tak se vám určitě bude líbit i Valentine. Mě nechává kapku chladnou, snad je to díky hereckému obsazení, které - až na fešáka Boreanaze - mi moc nesedlo. I ta maska Kupida je nic moc... teda spíše nic... zkrátka nic, na co by se vzpomínalo. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Katherine Heigl si neprečítala celý scenár predtým, ako prijala rolu. V jednom rozhovore sa priznala, že toto svoje rozhodnutie po videní finálneho zostrihu filmu oľutovala. (ladko)
  • V jedné scéně říká Kat Dorothy, že její přítel Adam Carr není žádný andílek ("no angel"), což je odkaz na seriál Davida Boreanaze Angel. (HappySmile)

Reklama

Reklama