Reklama

Reklama

Jigsaw

  • Česko Příchozí (více)
Trailer 6

VOD (1)

Zohavená těla se začnou objevovat na různých místech ve městě. V průběhu vyšetřování všechny důkazy jednoznačně ukazují na jednoho muže: Johna Kramera. Jak to jen může být možné? Muž zvaný Jigsaw je totiž více než 10 let po smrti. Pokračování známé hororové série SAW je tu znovu.... Těšte se, budete se bát. (Vertical Entertainment)

Recenze (376)

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Obstojné pokračovanie série. Začiatok vo mne vyvolal pocit, že už to nie je ono ale asi v 20 minúte film naskočil do starých kolají a niesol sa v podobnom duchu ako predchádzajúce diely. Tentokrát som mal však pocit, ako keby vražedné hry neboli dostatočne premyslené a to, čo majú protagonisti na záchranu svojich životov urobiť sa stále mení a vyvíja podľa ich jednania. Záver bol prekvapivý alebo aspoň dostatočne zmätočný na to, aby som bol prekvapený. 6,7. ()

Franc1s 

všechny recenze uživatele

Se Saw jsem vyrůstal, takže jsem se docela i těšil. Bylo jasný, že už to nedosáhne kvalit předešlých dílů, takže jsem se hlavně těšil na pastičky a trhání končetin.. :) To se opět povedlo, a odříznutí nohy bolelo i mě :D Nečekejte nic extra, ale na jedno pohodové shlédnutí, akorát. 6,5/10 ()

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Několik posledních dílů jsem neviděl, ale tenhle nebyl vůbec špatnej, naopak měl zajímavou zápletku, pár opravdu pěkných krvavých scén a až na slabší předvídatelný konec to šlo. Já se nenudil, jedna z hlavních podmínek a proto poctivých 60%. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Je až k neuvěření, že sedmé pokračování geniální jedničky je na úplně stejný brdo jako posledních snad pět filmů. Pokud si pustím pokračování Saw, čekám mrtvoly a nechuťárny, jenže tady jsou mrtvoly snad 3, a o nějakým originálním způsobu zabíjení nelze mluvit. Jigsaw ničím nepřekvapí, je stejně "šokující" jako jeho starší bratříčci a ani závěrečný wow twist je na úrovni "meh". Jo a vysvětlení co jak proč je prostě vyloženě legrační. Nechte tuhle značku spát nebo seberte rozum a překopejte to. Jediný co funguje je ústřední hudební motiv, ten je boží stále. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Zdaleka ne tak béčkovité jako předchozí díly, u tohoto bych se v kině možná ani necítil trapně. Chvíli jsem dokonce uvažoval o čtyřech! Podivně a zmateně se prolínající retrospektiva a nedotažený scénář ale film sráží k průměru. ()

mira.l odpad!

všechny recenze uživatele

No výtechně... už nám to začíná vstávat z mrtvých...a jelikož vlastně nevíme, kde je Eleanor, koho stopla, tak máme zaděláno minimálně na další tři lekce "anatomie z první ruky" kombinované s lekcí psychologie "tady logiku fakt nehledejte." ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie po siedmych rokoch? Vážne? Čo už sú aj filmy, ktoré majú pokračovanie po dlhšej dobe. Snáď to bude dobré. To bola vetaz ktorú som si povedal, keď som to videl pred kinom. Musím uznať aj po takejto dobe to nie je zle. Dá sa to označiť aj za čiastočný prequel. Zaporák tu v podstate zrekonštruoval to čo sa stalo kedysi ešte pred prvým filmom a všetkými hrami. Herecké je to snáď najlepšie od prvého filmu. Samozrejme herecké výkony v prvom filme len tak to neprekoná. Hra aj príbeh je celkom dobrý aj zaujímavý. Celkové hodnotenie za mňa je 55%. Film môžem odporučiť ale nieje to povinnosť. Pre mňa séria skončila predchádzajúcim filmom. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tyjo prostě člověk se snaží tomu dát šanci a prostě nic. Jasně, zase je tu zábava v podobě lidského utrpení a různých mordovaček, ale jako co ten příběh? Zas někdo jinej a kdože to teda vlastně byl nebo měl být ten Jigsaw? Ono asi už na začátku si tvůrci vytvoří papírky podle jmen a každý díl losují, kdo to může bejt. Asi tak mi to přijde. Hold prostě to už lepší nebude. To je stoprocentní. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Po jedničce nejlepší část. Rozhodně se originálu nevyrovná a stejný počet hvězd nezaslouží, ale snaha něco vymyslet je tu znát. Celý film jsem si říkal - ok, je to dobře natočený, scénář svěží, ale návrat mrtvé postavy mi přišel hodně mimo a nechtěl to tvůrcům odpustit. Ovšem závěr byl chytrý a dokázal, že jsem byl mimo já a ještě je to logické. ()

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

JIGSAW SE VRÁTIL! Víte jakou cenu má váš život? Dokážete mluvit pravdu? Jste ochotni upřímné zdpovědi? Jestli si nevážíte života, tak si ho nezasloužíte. Já si život vážil a taky jsem sepsal čerstvé dojmy z dnešní premiéry Jigsawa. James Wan v roce 2004 zadělal na legendu. Dále vzniklo několik dalších pokračování, které sem tam dřeli a taky dokázali vehementně překvapit. Nápad vzkřísit postavu jako je John Kramer, byl vážně úžasný nápad. Nový Jigsaw je něco jako dokonalá návnada, jen si hezky vyčkáváte a pak to rázem dostanete. Vynikajcí režisérské zpracování, celkově hodně originální příběh nad celou atmosférou se nemá ani cenu pozastavovat. Prakticky bezchybné vizuální podání, jěště víc zamotanější než jste vlastně asi vůbec čekali. Já nevím jak vy, ale já se tak moc chtěl napínat jak ta tětiva u luku. No a ke konci to přece jenom vyšlo, zase jsem okusil chuť a vůni solidně načančaného hororu. Pětasedmdesátiletý Tobin Bell/Jigsaw/ a jeho neskutečně silné kouzlo. P.S. : Tuhle fajnovou hru, musíte dohrát! ()

SIXTEENzef 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek série saw jsem se na film moc těšila, určitě nezklamal. Jen zbejvá otázka kde je agent Hoffman či doktor?????? ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Jsem překvapen ,jak si tato série udržuje stabilitu brutálně točených hororů a stále umí velmi dobře přikovat k plátnu nebo tv obrazovce.Perfekto a hurááá na kolej č.9. ()

misar3 

všechny recenze uživatele

Rozhodně slabší než předešlý díl, i když dvoučasová linie může působit zajímavě, nedávala moc velký smysl. Film se mi zdál podivně barevný (tak nějak uměle barevný, asi jako čtvrtý Nezvratný osud). Vsadilo se na nové (bohužel nudné) postavy, které jednají zcela nelogicky. Všechno se to žene rychle dopředu, zase tu máme nějakou myšlenku Jigsawa, který se snaží po svém zlepšovat společnost, ale ve finále je to celé o hovně. Úprava main theme Charlie Clouser - Hello Zepp taky ničemu neprospěla, navíc je slyšet jen dost okrajově. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

No tak ja neviem. Tvorcovia si dali pauzu zo SAW, aby mohli priniesť lepší nápad. A tak tu máme toto. Bohužiaľ ale musím povedať, že tá pauza im vôbec nepomohla a nedokázali z toho urobiť niečo viac, ako len priemer. Škoda, pretože to mohlo byť veľmi dobré. Bratom Spierigovcom sa vôbec nepodarilo navnadiť na starú vlnu filmov a preto sa ich atmosféra rozplynula. Dvaja scenáristi tiež nepriniesli nič nové a v podstate len skopírovali veci, ktoré sme videli v skorších filmoch. Obsadenie tiež nie je moc dobré a je skôr také amatérske. Neviem, pôvodne som moc nechcel porovnávať pôvodne filmy SAW s týmto novým, kedže viem, že toto má byť niečo nové. Ale to sa nedá, pretože je tu jasne vidno, ako aj keď sa tvorcovia veľmi snažia, tak ku koncu je to len okopírovanie toho, čo sme už videli. Na tomto filme môžem akurát pochváliť koniec, ktorý som síce tušil asi od polovice filmu, že kto bude tým zlým, ale aj tak sa mi jeho spracovanie páčilo. Navyše návrat Johna Kramera je dobrý a nostalgický. Aj keď už len ako spomienka. Filmu dávam tri priemerné hviezdy, pretože tam boli celkom slušné gore scény, slušné pasce a koniec. Plus tá nostalgicka vlna, ktorá z toho išla. ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Kurva proč ??? Další moje oblíbená série je zprzněna vidinou rychlýho výdělku a otevřením něčeho co nemá smysl dál rozpitvávat. Pasti jsou už ohraný, herci absolutně nezajímavý a příběh se jen zbytečně roztahuje do obludných rozměrů. Jedinou radost jsem měl z přítomnosti Tobina Bella, kterej je prostě dokonalej a jde z něj mráz po zádech. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Kdyby záleželo na mě ... tak chci dalších 20 dílů SAW.. :) Poněvadž nikdy nezklame..a vydržel bych celej film koukat jenom na to jak se skupina lidi dostává z pastí a koukat co všechno se dá vymyslet.. a jak různě můžou mučivou smrtí zemřít. (Samozřejmě jsou to lidi .. kteří si to zaslouží) Scénka s kyblem na hlavě.. luxus.. 80% a chci další pokračování.. Jigsaw mě hodně baví. ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl toho opět moc nepřinesl. Čekal jsem nějaké zajímavější udělátka a vraždy. Je to ale furt dokola stejný. Ani žádný překvápko se nekonalo, prostě slabota. ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Velkolepý návrat zdánlivě vyčerpané série po sedmi letech se poměrně vydařil. Opět se jede podle klasického mustru - sofistikované pasti, hříšníci bojující o očištění, pásky se vzkazy, krvavá jatka, policejní vyšetřovatelé, stopy, skládačka a nakonec "nečekané" odhalení, že všechno je vlastně tak trochu jinak. Ovšem tentokrát je to ještě o malinko zmatenejší, protože se film odehrává ve dvou časových rovinách. Tobin Bell se samozřejmě vrací ve své zřejmě už životní a ikonické roli. Ta myšlenka, že by Kramer mohl přežít svou vlastní pitvu, je už sama o sobě dost šílená, ale divák se nakonec dočká vysvětlení. I když tedy zejména ta scéna s rakví by si ještě nějaké dovysvětlení zasloužila. 65% ()

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Na třetí Cloverfield si počkáme

Na třetí Cloverfield si počkáme

09.12.2016

Filmy z thrillerové antologie Cloverfield (Monstrum a Ulice Cloverfield 10) měly v únoru dostat nového kamaráda. Ze sci-fi God Particle, v níž se posádka vesmírné stanice potýká se zmizením Země, se… (více)

Kdo natočí osmý díl Saw?

Kdo natočí osmý díl Saw?

15.07.2016

Velké značky v Hollywoodu prakticky neumírají. Dokud na něco diváci slyší, točí se další a další díly, takže vás asi nepřekvapí, že bude pokračovat i Saw. Hororová série, jíž nastartoval James Wan (V… (více)

Reklama

Reklama