Reklama

Reklama

DVTV

(pořad)
Publicistický / Talk-show
Česko, 2014, 215x10-30 min

Účinkují:

Daniela Drtinová (moderátor), Martin Veselovský (moderátor), Emma Smetana (moderátor), Filip Horký (moderátor), Daniela Písařovicová (moderátor) (více)

Obsahy(1)

Internetový publicistický pořad DVTV je video-projekt moderátorů Martina Veselovského a Daniely Drtinové. Každý den přináší nové rozhovory nebo komentáře na nejrůznější témata ať už z politického, kulturního či společenského dění. (xrubesd)

Recenze (126)

Attta

všechny recenze uživatele

Tak jo, upřímně pokud s tímhle nejste spokojení, tak se na to jednoduše nedívejte a zapněte si hlavní zpravodajskou relaci televize Hovna, vypňěte mozek, zanádávejte si u politiky a nebo se udivte nad příběhem paní která uvízla v kořenech stromu na dovolené. Je jasné, že ve světě zpravodajské publicistiky není nic objektivnějšího než právě rozhovor, takže k tomu ani není co dodávat. Těm dvou velice tleskám. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele

Bravurní publicistický pořad, který v našich končinách nemá obdoby. Profesionální moderátoři, skvělé nestranné rozhovory a jako bonus rozhovory Emmy Smetany v cizím jazyce, čímž se DVTV na dobro odlišila od konkurence a zprostředkovala pro diváky jedinečné a jinde neviděné rozhovory se zajímavými mezinárodními osobnostmi. Ne vždy se rozhovory nebo duely vyvedou na jedničku, avšak většinově k nim nemám výhrad. 8.5/10 ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

DVTV je pro mě médium číslo 1. Sleduji je už v podstatě od začátku , alespoň jeden (ale spíše u toho nezůstane) rozhovor si týdně dám. Filip Horký ještě šel, ale pak je tu Emma Smetana. Musím říct, že bych radši dělal 10x rozhovor po sobě s panem Veselovským i paní Drtinovou. Rychle to plyne (zvášť u témat, které mě extrémně zajímají), dobře poslouchá a příprava je bezchybná..Pak až s Emmou. Opravdu by si ten defenzivní způsob mohla odpustit. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů a nijak extra mi to nepřišlo. Moderátoři si hrají na držitele pravdy, a pokud jim host nesedí, dokážou se točit pořád dokolečka na nějaké pitomosti, která evidentně pro hosta důležitá není, ale pro moderátora ano. A tak se pár minut plácá o ničem, protože dotyčný nechce být někam vmanipulován, nebo některé se i někam podaří vmanipulovat, ale protože tam nechtěli, není to jejich parketa, tak je řeč zas o ničem. Místo, aby se rozvíjely názory dotyčného a jemně se polemizovalo, tak nositelé pravdy dávají najevo, jak všechno vědí a znají a jsou arbitry na rozum. Což často nejsou a jen se ztrapňují svou hloupostí. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Je rozdíl mezi kvalitou jako souborem norem vedoucích k odvedená vysokého standardu práce a kvalitou jako stylistickou volbou. DVTV je dokonalá ukázka druhého příkladu, kdy je pořad do "kvality" stylizován jen do té míry, do jaké neztrácí mainstreamový appeal a dokud představa kvality nevstupuje do cesty jako překážka, restrikce nebo stanovení laťky. DVTV je velmi chytře udělaný brand, který evokaci kvality využil tak chytře, že spousta lidí věří, že o kvalitní pořad skutečně jde... I když jde o midcultové klikbaity a rozhovory, do nichž bylo vloženo minimum rešerše. Není tomu tak vždy, ale dost často. Poslední kapkou pro mě bylo, když Drtinová vedla rozhovor o filmu, který byl už dávno přístupný, ale ukázalo se, že se na něj neuráčila podívat. Pořad dokonale zapadající do současnosti, kdy estetika přebírá roli esence. Některé rozhovory, předně ty nenáročně lifestylové, nebo naopak ty s politikem o konkrétní kauze, se dají, ale jakmile jde o závažné nebo komplexnější téma, neochota vybrousit hrany je patrná. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama