Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletý flákač Anton (Devon Sawa), který by mohl být vyhlášen nejlínějším a nezbytečnějším Američanem, se vydá navštívit své stejně hloupé, líné a neužitečné kamarády Micka (Seth Green) a Pnuba (Elden Henson). U nich se při sledování televize dozví o několika záhadných vraždách, ke kterým došlo v jejich městečku Bolan. Přestože jim to zrovna příliš dobře nemyslí, uvědomí si, že za vraždy by mohl být zodpovědný Anton. Nebo lépe řečeno, jeho pravá ruka, která se rozhodla žít vlastním životem a projevily se u ní značně morbidní sklony. Zatímco se Anton pustí do boje se svou vraždící končetinou, která hodlá v zabíjení pokračovat, Debi (Vivica A. Foxová) se vydává napříč celou zemí po stopách podezřelých událostí, které ji zavedou až do severní Kalifornie a městečka Bolan. Síly dobra a zla stanou tváří v tvář v našlápnuté komedii Ruka zabiják. (HBO GO)

(více)

Recenze (184)

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Tohle je ta největší kravina kterou jsem za poslední dobu viděl, k datu 9.12.2012. Nevím jak se ten kluk jmenoval, protože mi přišly jen vtipné ty scény když neovládal ruku, ale skoro jsem se pochcal smíchy. Já jako věčný puberťák se u takových kravin a různých parodií vždycky nasměju víc než dost. Určitě doporučuju člověku co se rád zasměje všemu. ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Film, který se mohl stát stejným žánrovým a generačním milníkem jako Noční můra v Elm Street, Vřískot nebo Scary Movie, leč bohužel mu nebylo dáno. Přitom má všechny předpoklady stát se instantní klasikou, přece jen Idle Hands je dokonalým žánrovým mixem, který má z nějakých filmových pouček, žánrových pravidel či zaběhlých postupů vyloženě prdel. Jen na sebe nezávazně řetězí absurdní scény a prcičkovské gagy s naprosto odzbrojujícím mámfpičizmem a nadhledem, přičemž nezapomíná na jedinou důležitou věc - pokud film není uměním, měl by být především zábavou. A zde se schází všechny hororové propriety, jen v parodickém groteskním světle a s neodolatelnou Jessicou Albou. Pokud jste se někdy ptali, proč je slavná, koukněte se na Ruku zabijáka. Beastie Boys ve světě teenagerovských hororových komedií. ()

Reklama

fars 

všechny recenze uživatele

Pohodova uchylarna, neco mezi slasherem a cernou parodii na slashery :-) Devon Sawa neovlada svou ruku, ktera ma znacne zabijacke choutky. Kdyz to zabije jeho rodice tak to jeste vydycha, ale pote co osklive zarvou i jeho dva nejlepsi kamosi uz to je napovazenou. Kamaradi se ale vrati jako zombies (svetlo na konci tunelu bylo moc daleko, tak se na to vykslali a vratili se zpatky). Dale se do toho bordelu prida drsna cernoska v dodavce, ktera s nejakou woo-doo kudlou hleda posedleho dablem. Pridejte si jeste mladou Jesicu Albu, cameo Offspring a mame tu slusne zabavny filmecek :-) ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Perfektní, mimořádně zábavná teenage černá komedie/parodie/slasher o zlu, které se přesouvá z ruky do ruky u mimořádně líných jedinců. A funguje to naprosto skvěle, trojice Sawa, Green (ten s flaškou zabodlou v hlavě především) a Henson si film užívají každou vteřinou, co jsou na scéně, a jelikož tam jsou prakticky pořád, je to znát. A k tomu hláškují jako o život. Mrtvej Mick k mrtvýmu Pnubovi, co se líbá s holkou: "Co to děláš, ty vole? Je to nechutný, jseš přece mrtvej! To je trestný!" K tomu spousta skvělých odkazů (jak jinak parodovat Vetřelce v takovéhle šílenosti, než že se useklá ruka proklube ven skrz poklopec?!), brutálních vraždiček, skalpování The Offspring, pár úchyláren a brilantních dialogů - a samozřejmě, rozhodně v neposlední řadě, nádherná osmnáctiletá Jessica... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Posedlá ruka je opravdu zábavná a tentokrát mi vůbec nevadilo, že odkazů na jiné filmy bylo přehršel. Uříznutá ruka, mrtví kámoši, co jsou chytřejší než rádio, a ručička z Addamsovy rodiny... Krev spíše jen stříká, ale místy vydatně (jo, větrák umí nadělat svinčík). Vtipné jsou i scény se psem (hlavně když se bojí) či létající kočkou. Jen mi nějak uniklo, že by Molly byla punkerka... A tím se dostávám ke skvělé hudbě - Rancid, Sublime, Mötley Crüe, Two, Rob Zombie, Static-X....a skladba od Ramones! Jenže ji odzpívali Offspring...takže je vcelku jasné, proč přišel Dexter o kus hlavy...to má za to! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (20)

  • Anton, Mick a Pnub objeví v autě mrtvá těla Tiffany a Curtisa, Anton poté odchází, přitom se ale dotkne Mickova ramena nejprve pravou rukou a poté i levou. Pravou ruku si ale přitom Anton již dávno usekl a zde má opět obě v pořádku (Stocki)
  • Helikoptéra použitá ve filmu byla Bell Jet Ranger II. Číslo registrace N90090. (Valsadora)
  • Když Anton sestupuje po schodech, všimněme si jeho inhalátoru na krku. V kuchyni totiž inhalátoru chybí trubička, která se při použití strká do pusy. Když usedá na gauč, trubička tam opět je (Stocki)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno