Reklama

Reklama

Dark

(seriál)
  • Německo Dark
Trailer
Drama / Krimi / Sci-Fi / Mysteriózní
Německo, (2017–2020), 24 h 23 min (Minutáž: 45–73 min)

Režie:

Baran bo Odar

Hudba:

Ben Frost

Hrají:

Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jördis Triebel, Karoline Eichhorn, Maja Schöne, Stephan Kampwirth, Daan Lennard Liebrenz, Andreas Pietschmann (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(26)

Pohřešování dítěte vede čtyři rodiny ke zběsilé honbě za odpověďmi a odkryje zarážející tajemství, které se táhne napříč třemi generacemi. (Netflix)

Recenze uživatele KraLuban k tomuto seriálu (2)

Dark (2017) 

Brutálně sestupná tendence - 1. sezóna napínavá (nic nevysvětleno, ale člověk se těšil na další), 2. sezóna komplikovanější (ale dalo se to udržet, nic vlastně ani tady nevysvětleno), 3. sezóna neuvěřitelná slátanina (propojení světů, linií, časů a hromada vysvětlujících plků, aby se to vůbec dalo dokoukat)...no a když už měl člověk pocit, že to tvůrci nemůžou víc doku*vit, tak tu bylo VELKÉ FINÁLE. Moment vlastně popírající smysl všeho ostatního a především konečné shrnutí, že to všechno byl prostě ztracený čas. Navzdory všem kecům o nevyhnutelnosti osudu, volbách a času, který nedovolí odchýlit nic z původní linie, se to najednou všechno změnilo jediným máchnutím (blbého) kouzelného proutku. Podle mě se tvůrci po první sérii sami zalekli úspěchu seriálu a začali vymýšlen neuvěřitelně složité teorie, jak by to mohlo být dál. A nakonec se v tom ztratil každý. Ne že by to nedávalo smysl, ale každému už to bylo fuk. ()

Season 1 (2017) (S01) 

Hodně, hooodně zvláštní seriál. Skvěle udělaný, promyšlený, propletený...nakonec jsem měl trochu problém se orientovat kdo s kým a co z toho vyplývá, ale obecně výborná věc. Nevím, jestli to bylo záměrem tvůrců hned od začátku, ale konec rovnou navazuje na další sérii, bez které tuhle vlastně nejde hodnotit. Tak uvidíme. ()

Související novinky

Seriál 1899 končí po první řadě

Seriál 1899 končí po první řadě

03.01.2023

Možná až příliš ambiciózní byli tvůrci kultovního seriálu Dark od Netflixu. Jejich novinka 1899 totiž opět vrstvila jednu záhadu za druhou, aniž by to však dělala natolik uspokojivým způsobem, jako… (více)

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

20.11.2022

Tento týden vyšel seriál 1899, mysteriózní thriller o záhadě ztracené posádky velkého parníku. A premiéra to byla opravdu úspěšná. Netflix se do propagace novinky docela opřel, na sociálních sítích… (více)

Reklama

Reklama