Reklama

Reklama

Dark

(seriál)
  • Německo Dark
Trailer 1
Drama / Krimi / Sci-Fi / Mysteriózní
Německo, (2017–2020), 24 h 23 min (Minutáž: 45–73 min)

Režie:

Baran bo Odar

Hudba:

Ben Frost

Hrají:

Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jördis Triebel, Karoline Eichhorn, Maja Schöne, Stephan Kampwirth, Daan Lennard Liebrenz, Andreas Pietschmann (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(26)

Pohřešování dítěte vede čtyři rodiny ke zběsilé honbě za odpověďmi a odkryje zarážející tajemství, které se táhne napříč třemi generacemi. (Netflix)

Recenze uživatele Rhaegar k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2017) (S01) 

Takhle si představuji Stranger Things kdyby ho dělal Nolan. Je to temné, depresivní a nechybí chytré nelineární vyprávění jako u jeho Mementa. ()

Season 2 (2019) (S02) 

Souhlasím s uživateli kenkaku a choze. Zatímco v první sérii to nelineární vyprávění bylo chytré a přispívalo příběhu tak tady slouží jedinému účelu. Aby dělali z diváka idiota. Naivnější si řekne, že je to tak geniální, že on to jakožto obyčejný člověk nedokáže pojmout. Přitom jsou zvraty vytažené z paty a nedávají smysl. Postavy se chovají naprosto náhodně a zjevují se v časech a místech kde to scénář zrovna vyžaduje aby se mohlo něco stát. A to asi jenom proto aby ukojili přání diváků být "mindfuckováni". Místo toho jsou spíše než do mysli vinnou scénáře, osouloženi do zadku. PS: Dialogy jsou opravdu tak tupé jak se je podařilo vystihnout uživateli stone. ()

Související novinky

Seriál 1899 končí po první řadě

Seriál 1899 končí po první řadě

03.01.2023

Možná až příliš ambiciózní byli tvůrci kultovního seriálu Dark od Netflixu. Jejich novinka 1899 totiž opět vrstvila jednu záhadu za druhou, aniž by to však dělala natolik uspokojivým způsobem, jako… (více)

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

20.11.2022

Tento týden vyšel seriál 1899, mysteriózní thriller o záhadě ztracené posádky velkého parníku. A premiéra to byla opravdu úspěšná. Netflix se do propagace novinky docela opřel, na sociálních sítích… (více)

Reklama

Reklama