Reklama

Reklama

Dark

(seriál)
  • Německo Dark
Trailer 2
Drama / Krimi / Sci-Fi / Mysteriózní
Německo, (2017–2020), 24 h 23 min (Minutáž: 45–73 min)

Režie:

Baran bo Odar

Hudba:

Ben Frost

Hrají:

Louis Hofmann, Oliver Masucci, Jördis Triebel, Karoline Eichhorn, Maja Schöne, Stephan Kampwirth, Daan Lennard Liebrenz, Andreas Pietschmann (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(26)

Pohřešování dítěte vede čtyři rodiny ke zběsilé honbě za odpověďmi a odkryje zarážející tajemství, které se táhne napříč třemi generacemi. (Netflix)

Recenze uživatele petikacka k tomuto seriálu (3)

Season 1 (2017) (S01) 

Je to takový německý NÁVRAT Z a DO BUDOUCNOSTI a zároveň trochu SVĚT POD HLAVOU, ale hlavně INTERSTELAR.. Takové hrátky z cestováním v čase mě baví, ale zároveň děsí. Je však pravda, že pokud měl Einstein pravdu, tak teorie strun dokazuje, že minulost, přítomnost a budoucnost existuje současně, díky zakřivení časoprostoru. O to více je to pro mě děsivější, protože jeden neví jestli my ovlivňujeme budoucnost nebo jestli budoucnost ovlivňuje nás. Rozhodně je to zajímavý námět. Za mě 90% ()

Season 2 (2019) (S02) 

Druhá série nás dovedla k hlubšímu poznání všech čtyř rodin z Widenu. A taky to parádně rozjela cestováním v čase, kde to švihalo do budoucnosti a zpět, do minulosti a ještě větší minulosti pak do současnosti, no jeden musel dávat obrovský pozor, aby se v tom neztratil. Což se mi chvílemi stávalo a někdy jsem i přestávala chápat, ale pak to opět naskočilo a fičelo se dál. Doufám, že trojka už to nějak dokončí. Za mě 90% ()

Season 3 (2020) (S03) 

Abych byla upřímná, tak jsem ráda, že už to konečně skončilo :-)) Bylo to sice velkolepé, bylo to úžasné, byla tam sqělá hudba, mělo to geniální scénář a stejně geniální režii a střih, ALE...Myslela jsem během této série několikrát, že se prostě zblázním. Kolikrát už mi to hlava nechtěla pobírat a zrovna teď když píšu tento koment, tak mě příšerně bolí hlava z toho všeho. BYLO TO KRÁSNÉ, ALE BYLO TOHO DOST...Za mě 88% ()

Související novinky

Seriál 1899 končí po první řadě

Seriál 1899 končí po první řadě

03.01.2023

Možná až příliš ambiciózní byli tvůrci kultovního seriálu Dark od Netflixu. Jejich novinka 1899 totiž opět vrstvila jednu záhadu za druhou, aniž by to však dělala natolik uspokojivým způsobem, jako… (více)

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

Novinka tvůrců Dark dobývá Netflix

20.11.2022

Tento týden vyšel seriál 1899, mysteriózní thriller o záhadě ztracené posádky velkého parníku. A premiéra to byla opravdu úspěšná. Netflix se do propagace novinky docela opřel, na sociálních sítích… (více)

Reklama

Reklama