Reklama

Reklama

Day of the Dead: Bloodline

  • Austrálie Day of the Dead: Bloodline (více)
Trailer

Studentka medicíny Zoe (Sophie Skelton) se stará o svého pacienta Maxe (Johnathon Schaech), který je zvláštní nejen kvůli své krvi, kterou Zoe zkoumá, ale i proto, že je jí naprosto posedlý. Během studentského večírku se Max pokusí Zoe znásilnit a je napaden oživlou mrtvolou. Max se Zoe nechce vzdát i přesto, že již není člověkem, ale krvelačným monstrem. (Lucccy.N)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (63)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Podle traileru jsem to čekal mnohem horší. Ničím výjimečnej, ale solidně udělanej zombie horor, kterýmu vevódí naprosto skvělej Johnathon Schaech v roli zamilovanýho zombíka. Pokud chtějí točit dalšího Batmana, tak Schaech má můj hlas, aby hrál Jokera. Gore je tu na velmi slušný úrovni a hlavní hrdinka je kočka, a to i přesto, že je původem Angličanka. Kdo byl v Anglii, tak ví, že ženský mají hnusný jak noc. Jinak je poměrně vtipný, že velitel bunkru je tu líčenej jako psychopatickej zelenej mozek, kterej brání doktorce v rozletu. Přitom paní doktorka je nezodpovědná kráva, která se chová naprosto iracionálně a riskuje životy svých spolupracovníků. Ale jinak je Day of the Dead vcelku slušná zombie švanda. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Remake, ktory si z originalu zobral hlavnu premisu, ale v jednotlivostiach si ide svojou vlastnou cestou, co vidim ako plus. Dalsim kladom je kvalitna technicka stranka a stavnate gore sceny. Z hereckeho obsadenia ma zaujala nadherna Lorina Kamburova. Bohuzial tu nehra hlavnu ulohu a jej postava je rychlo odpratana z cesty. Hlavnu ulohu hra ina pipina. Tiez nie je skareda, ale jej herecky prejav je rovnako ochotnicko amatersky ako u ostatnych hercov. V originale ma postavy srali svojimi charaktermi, ale boli skvele napisane, zahrane a bolo fascinujuce sledovat ako dopadnu. V remaku som ziadnej postave neveril ich predpisane charaktery a po polhodine mi bolo uplne jedno kto prezije. Nestratil sa len Johnathon Schaech ako zamilovany zombie. Skoda, ze nedoslo na sex s hlavnou pipinou. Aspon niecim originalnym by tento film do zanru prispel. Niekoho mozno aspon potesi v zanri netypicky happyend. Mna celkom sklamal. Totalne vyhladenie by mi sedelo viac. Takze nenarocny fanda zanru snad bude celkom spokojny, ale ja som sa po polhodine zacal strasne nudit. 4/10. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Na vojenské základně, kde jsou poslední zbytky lidstva se nadějná lékařka pokouší najít lék na zákeřný virus. Najde něco, co vypadá jako zombie, ale myslí jako člověk. Jenže to něco, rozhodně nemá v plánu si pokecat a začíná boj o přežití v uzavřené komunitě. Fajn masky, praktické efekty a rychlé tempo, které na konci polevuje, vypovídá o tom, že jsme po dlouhé době dostali minimálně dobrý film se zombie tématikou. Šanci si rozhodně zaslouží. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

V kvazipokračování Day of the Dead z roku 2008 se znovu ocitáme v šíleném světě s ultrarychlými ne-zombie i zombie. Podivný virus někdy zabíjí, jindy ponechá své oběti naživu, ale výsledkem je vždy zuřivý Sonic the Hedgehog. Blbé je to srovnatelně, nicméně pominu-li naivní dramatickou rovinu s nemocným děvčátkem a statečnou ústřední hrdinkou, již navíc představuje jedna z těch nesnesitelných hereckých nán a trdel v jedné osobě, musím říct, že v druhém díle se místy podařilo dát zuřivým sonicům trochu té hororové tváře a zejména hlavní ne-mrtvý "inteligent" Max s jokerovskou vizáží mne chvílemi i bavil. Pořád ještě koukatelné zombie béčko na závěr mých filmových cest mezi nemrtvé. Dva zuby ze shnilé dásně padají.. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Co to bunkrem leze, mručí? Stalkozombík láskou kňučí... Já být zombík rozumná, až tě čapnu, budeš má! Zamručíme, zašustíme, k oltáři se vypravíme." Aneb pravá láska kvete v každém postapo věku, kvete i v kvalitně kvetoucím těle. Mravní poselství filmu a poučení z krizového vývoje? Stalking je fajn. Dává životu smysl, dokonce i po apokalypse. Je jako hebké hřejivé koťátko, stočené do klubíčka kolem černého stalkerova srdce. Na jeho čmuchací lásku je každej virus krátkej. I já jsem si to užíval, všechno to slídění, plazení vzduchotechnikou a mlsné slinění s pokleslou žrací čelistí. Maxovi a jeho vyvolené Zoe jsem držel palce. U oltáře by jim to spolu moc slušelo. Závěrem zdravím nespokojené diváky: Hej, vy hejtovači fajn filmu, aby vám nadržený zombík olízal ksicht! :-) ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama