Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Čtyři krásné ženy a tolik smůly v lásce! Lékařce Kristině zemřel ženatý milenec - pacient, advokátka Zuzana má problémy v manželství a nadbíhá jí mladý kolega, Sandra je nezávislá a užívá si života plnými doušky, Míšin manžel před šesti lety záhadně zmizel a ona nevěří v jeho smrt. Ještě že mají jedna druhou... (TV Nova)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Wargoo 

všechny recenze uživatele

Kroner je asi mierne zakomplexovaný človek, ktorý nedokáže ponúknuť dej filmu alebo seriálu zasadený do prostredia, ktoré je trošku bližšie cielenému publiku, a to je stredná trieda ! Každá musí žiť v luxusnom dome, asi by sme sa posrali keby mala niektorá nebodaj byt v Petržalke, to už by ale asi nebolo to pravé orechové. Veľmi povrchný seriál. 2** a 29,202% ()

Peabody 

všechny recenze uživatele

hrůza číslo jedna jsou podle mne absolutně plytké dialogy, klasická US soap opera by se neměla za co stydět. Hrůza číslo dvě je dabing, který je jednak zbytečný, jednak špatný, místy to vypadalo jako by stejná Slovenka namluvil i češtinu, protože česky to nebylo. Navíc, nevím jak v originále, ale tady to dost často vypadalo, že dabéři se nepotkali ani v čase ani v prostoru, takže na sebe hlasově nijak nereagují, prostě jeden přečte text, někdy jindy jiný čte text, hrozné. Jo ta hvězda je za hezké slovenské dívky. ()

Reklama

CaptNemo odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem s takovou chutí nedal "odpad". Ano, vyhodit do odpadků a hned vynést, ať to doma nezasmrádá. Televizní šmíra a dabingové peklo nejtěžšího kalibru, kterému se vyrovnají snad jen podomácku dabované VHS 80. let. Nechápu Táňu Pauhofovou - z Hořícího keře sem? Má štěstí, že se u nás neuděluje nic typu "Zlatá malina". Prosím nesrovnávat s povedeným britským originálem, a už vůbec ne se Zoufalými manželkami či Sexem ve městě. Tady je špatně úplně všechno. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Styri osobnostne rozne kamaratky riesia vztahy. Je to dost dramaticke, niekedy prehnane, deje sa vela naraz, ale nenudi to vobec. Dej sa toci hlavne okolo sexu, ludia bud podvadzaju, alebo su podvedeni. Zeny nosia krasne outfity a byvaju v luxusnych haciendach. Zdalo sa mi, ze sa motaju v kruhu, nepoucia sa a opakuju rovnake chyby. Je to nadpriemerny televizny serial urceny pre zeny. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Nečekané překvapení vymaňující z šablonky špatných českých a slovenských televizních dramat, ještě k tomu s romantikou. Místy trochu telenovelově levné, ovšem velmi silné herecky a výrazově. Výborně napsané postavy a takový mix Big Little Lies a Desperate Housewives po slovensku. (nejlepší epizoda 1x6). ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama