Reklama

Reklama

Scooby-Doo, hádej kdo je tu?

(seriál)
  • USA Scooby-Doo and Guess Who?
Animovaný / Komedie / Rodinný / Fantasy / Mysteriózní
USA, (2019–2021), 19 h 6 min (Minutáž: 22–23 min)

Hrají:

Frank Welker, Grey Griffin, Matthew Lillard, Kate Micucci, Dee Bradley Baker, Keith Ferguson, Kevin Michael Richardson, Kari Wahlgren, Phil LaMarr (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(52)

Recenze uživatele helloween93 k tomuto seriálu (18)

Revenge of the Swamp Monster (2019) (S01E01) 

Zde se tvůrci inspirovali u té původní Močálové příšery z Scooby-Doo: Where Are You. V epizodě hostuje Chris Paul, který s bandou řeší případ mizejících golfistů. 3* ()

A Mystery Solving Gang Divided (2019) (S01E02) 

Scoobyho parta musí spolupracovat s rivalskou vyšetřovatelskou partou v případu zombie vojáků z občanské války. V tomto díle není kromě té závěrečné, ani jedna honička. 2* ()

Peebles' Pet Shop of Terrible Terrors! (2019) (S01E03) 

Díl s Mr. Peeblesem a Magillou Gorillou, který neurazí, ale ani nijak zvlášť nepřekvapí. Českému divákovi tahle epizoda moc nedá, protože nezná Magillu ani Peeblese, neboť jde o show ze 60’s. Hostuje tu spisovatelka Wanda Sykes (neznal jsem). 3* ()

Elementary, My Dear Shaggy! (2019) (S01E04) 

Parta řeší záhadu s velmi otravnou karikaturou Sherlocka Holmese, záporácké lebky dost slabé. 2* ()

Ollie Ollie In-Come Free! (2019) (S01E05) 

Ricky Gervais je v této epizodě neskutečně otravný a cringy. Jinak story o artefaktu a mumii s hlavou sfingy. ()

The Scooby of a Thousand Faces! (2019) (S01E06) 

Scoobyho gang je na stopě minitaura, který chce artefakt z muzea. Pomáhá jim Wonder Woman, která chce minotaura zabít, protože ho má za mýtickou bytost, nikoliv za člověka v převleku. ()

The Cursed Cabinet of Professor Madds Markson! (2019) (S01E07) 

Penn a Teller řeší s partou záhadu hotelu před demolicí, kde straší duch kouzelníka. Pointa je trochu jiná, než je v seriálu obvyklé. Chyběly tu honičky. 3* ()

When Urkel-Bots Go Bad! (2019) (S01E08) 

Hostem tohoto dílu je Steve Urkel, fiktivní postava ze sitcomu Family Matters. V životě jsem o té postavě ani o sitcomu předtím neslyšel. Každopádně Urkel je otravný a nešikovný geek, ze kterého je tiltnutá i Scoobyho banda. Případ se točí kolem hacknutých Urkelových robotů, které někdo ovládá v muzeu a snaží se tím zakrýt zločin. Zajímavá zápletka, které ubírá právě účast Urkela. 3* ()

The Fastest Fast Food Fiend! (2019) (S01E09) 

Zatím nejlepší epizoda seriálu, jde o závod auty se zastávkami v pobočkách jednoho fast foodu, kdy zvítězí ten, kdo nejrychleji objede trasu s fast foody a zkonzumuje u toho požadované množství burgeru a milkshaku. To je samozřejmě soutěž jako stvořená pro Scoobyho se Shaggym, jejich konkurentem je komik Jim Gaffigan. Parta totiž musí přijít na záhadu přízraku závodníka, který sabotuje závod od samotného začátku. 4* ()

Attack of the Weird Al-osaurus! (2019) (S01E10) 

Weird Al Yankovic má akordeonový tábor, který sužuje dinosaurus, který mu odehnal všechny studenty. Padouch je snadno prokouknutelný. 3* ()

Now You Sia, Now You Don't! (2019) (S01E11) 

Zpěvačka Sia hostí Scoobyho partu ve svém domě, zatímco venku pobíhá její dvojnice, která vykrádá klenotnictví. 4* ()

Quit Clowning! (2019) (S01E12) 

Duch klauna Pazza ze staré tv-show se vrací, aby narušil vysílání dané televize. Celkem creepy klaunovský padouch, hostuje herec Kenan Thompson. 3* ()

What a Night for a Dark Knight! (2019) (S01E13) 

Man-Bat ohrožuje Gotham a Scooby a jeho parta musí spojit síly s Batmanem a odhalit, jak mohl Man-Bat unést Alfreda, když sedí v Arkhamu. 3* ()

One Minute Mysteries! (2020) (S01E16) 

Epizoda s Flashem, kde je úplně jiné schéma celé epizody. Flash svojí rychlostí odmaskovává padouchy Scoobyho party jak na běžícím páse, až se střetne se svým protivníkem Tricksterem. 3* ()

Hollywood Knights! (2020) (S01E17) 

Hostuje George Takei, známý svojí rolí pana Sulu ze Star Treku. ()

Space Station Scooby! (2020) (S01E26) 

Scooby s gangem je na vesmírné stanici, kde řeší s dvěma vědci Billem Nyem a Neil deGrasse Tysonem záhadu velkého mutanta. Netradiční prostředí a vlastně trochu i finále. Parta musí nouzově přistát na Zemi v modulu s již chycenou příšerou. 4* ()

Reklama

Reklama