Reklama

Reklama

Po událostech z minulého dílu malá Jamie oněměla, ovšem zjistila, že je telekiniticky poutána ke svému strýci - vrahovi Michaelu Myersovi. A ten se vrací i na letošní Halloween. I tentokrát mu v cestě stojí jeho nemesis - Dr. Loomis, který má plán jak Michaela porazit. (Opsha)

Videa (1)

Trailer

Recenze (176)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Nastavování kaše pokračuje. Přímé pokračování na čtvrtý díl nenabízí v podstatě nic nového, tedy aspoň ne to, co by jej pozvedlo. Snaha udělat telepatické spojení mezi malou Jamie a Michaelem, s nímž měli autoři úmysl vnuknout mu mysteriózní podtext, se nepovedla. Naopak plní opačný efekt a celý snímek znehodnocuje. Daleko lépe bych si dokázal představit přímé brutální vyvražďování, které by sice nebylo nic zázračného, ale pořád by to ve výsledku dopadlo lépe. Atmosféra je nulová a aby toho nebylo málo, přichází vlna nelogičností, což je poslední střípek do už tak špatného dílu. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Pátý díl se mi líbil mnohem více než čtvrtý. Je tu více mrtvol a pár dobrýh okamžiků. Malá Jamie jako novej Michael. Mám namysli ten okamžik,kdy pobodá svoji macechu. Michael konečně dostane svůj znak na předloktí,který je poté hodně významný v šestém naprosto v špatném díle. Znak se objeví i v domě za doktorem Loomisem. Mrtvol je tu dost,Michael shodí na chvíli masku. Taky mě štve kdo byl ten tajemnej,kdo vysvobodil Michaela z toho vězení,ale asi bude patři k těm knězům co pronásledují v šestém díle. ()

Reklama

liquido26 

všechny recenze uživatele

Zatím asi nejslabší Halloween, který obsahoval postavu Michaela Myerse. Zezačátku měto bavilo, ale pak se ten děj celej nějak rozpadl a zůstala jen dlouhá nuda a spousta nelogičností a nejasností. SPOILER: Proč ten děda schovával Michaela ve svý stodole celej rok? Proč se nikdo nezajímal o to, že Rachel zmizela? A kdo byl ten záhadnej muž, co nakonec Michaela osvobodil z vězení? (Na to mi snad dá odpověď šestka). ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jestliže čtyřka částečně zničila závěr dvojky, tak tohle se závěru čtyřky doslova nahlas vysmálo. Až nechutně směšnej návrat Michaela do hry, to se jen tak nevidí. Jinak v podstatě to samý jako čtyřka jenže s tím rozdílem, že tady to moc nefunguje. Jo, Michael je sice vynalézavý (vidle apod.), ale to co tvůrci udělali s dějem (spojení neteře s Michaelem je tady tak okázale přehrávané až to působí jako rušivý element, a co má znamenat ten tajemný muž? že by oslí dvířka k šestce?) je katastrofální. Ještě, že film zachraňuje pár dobrých smrtí, střeštěná Tina (tohle je nejlepší hereckej výkon, tak dobře podanej výkon ztřeštěné a bezprostřední puberťačky se jen tak nevidí) a pološílený Loomis, za to 3*, jinak by asi byly jen 2. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Pátý díl má strašně deb*lní režii, která povyšuje celý Halloweenský mystický koncept zas o úroveň výše a Michael Myers se zas o něco více blíží k Freddy Kruegerovi. Ale to není nic překvapivé, však už ve slabé čtverce nám autoři nastínili kudy se Halloween bude odebírat. .. Avšak způsob jak nám vše podávají je při nejmenším strašný od hudby, přes kameru a scénář až k režii. ..Je to děs, a né ten hororový "dobrý" děs, ale ten špatný děs. .... HODNOCENÍ: 24% (1*) ()

Galerie (69)

Zajímavosti (25)

  • Oblečení "muže v černém" je odkazem na Johnnyho Cashe. Hvězda americké country s oblibou nosila černý kabát a kovbojské boty. (Fenk)

Reklama

Reklama