Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (211)

Zayl 

všechny recenze uživatele

Příšerný remake. Hned z úvodu jsem dostal tvrdé K.O. od opravdu velkých děr v logice. S přimhouřením očí by se to dalo ještě pominout, jenže film pokulhává i v jiných oblastech. A to sice v nápaditosti úmrtí vedlejších postav, v atmosféře nebo snad celkové stylizaci. Na stupnici strachu je to jednoznačný propadák a když už se má semlít nějaká ta vražda, která by trochu napomohla už takovému nezdaru, tak kamera zbaběle uhne na stěnu. Není zde skoro nic, co by stálo za zmínku, až na hororové využití vánoční hudby. Jedno dlouhé zoufalství... Black Christmas je hodně špatným remake, který vysloveně uráží originál. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

SPOILERy! Páčilo sa mi to po rokoch menej. Na remake prvého a jedného z najlepších slasherov vôbec je toto dosť málo, na druhú stranu, kto ma pozná vie, že Lacey Chabert, Michelle Trachtenberg a Mary Elizabeth Winstead v jednom slasheri, u mňa už z princípu na trojhviezdičkové guilty pleasure stačia. Najväčším problémom sa zdá byť, že hrajú všetky tri vedlajšie role a hlavný part dostala nezaujímavá blondína. Z dvd, mimo dvoch filmov o filme, za zmienku stojí US theatrical ending, ktorý končí napichnutím vraha na vianočný stromček, čo je teda o dosť lepšie, ako sme videli my v európskej verzii. Zaujímavejšia je aj alternatívna smrť Michelle T. Pozeral som všetky bonusy a nedočkal som sa; oni fakt nechali Winsteadku umrieť mimo záber. Pff. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Variací na Halloween a vyvražďovací filmy jsme viděli spoustu a ani tento nepřekročil stín svých předchůdců, i když je alespoň natočen docela zručně, co se filmařské stránky týče. Tentokrát se místo Halloweenu vraždí mladí lidé na Vánoce, a místo mrtvé matky ve filmu Psycho zde najdeme docela čipernou matku, která začne posléze vraždit místo svého syna, kterému se sice povedlo utéct z basy, ale ne všechny vraždy stihl dotáhnout do konce. Přestože nejde o výkvět vyvražďovacích hororů, najdeme zde pár netradičních zápletek, ženské jen tak bezmocně nekřičí, a snaží se i docela chytře postavit vrahounům, což činí z filmu pro ty, kteří mají tento žánr rádi, docela příjemnou podívanou. Na disku najdeme kromě filmu samotného jak české, tak maďarské menu, protipirát, trailery na filmy Vítejte v džungli, Highlander: Zdroj, Kauza CIA, trailer k tomuto filmu (2:00) s CZ titulky a fotogalerii. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Sám se sobě divím ale já se neuvěřitelně bavil, příběh je sice kopie 100+1 slasher, ale to nemění nic na tom že jsem se bavil, mám pro vánoční horory slabost. Originál je sice originál a ani to není tak dobré jako Silent night deadly night, ale je to prostě zábava, navíc scény z minulosti mě fakt potěšily, takhle kdyby vypadaly moderní remaky tak jsem spokojen. Ale je to věc názoru. Jediný co mi vadilo byla smrt Winsteadový kterou mám celkem rád, škoda jí:-) ()

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

Na Black Christmas by som hľadal pozitíva asi bezvýsledne. Či už zo stránky formálnej alebo obsahovej, všetko úplne zle. Kamera ani strih dobré nie sú, vraždy tiež nie sú spracované zrovna najlepšie, hudobné vložky sú zlé, scenár plný nezmyslov a hlúpostí, herecky taktiež zle zahrané. Či už v porovnaní s originálom z roku 1974 alebo bez, je to otrasný film bez akýchkoľvek kladov. Dokonca ani Mary Elizabeth Winstead tu nemala čo hrať. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Amanda Seyfried si vyzkoušela hlavní roli Kelli Presley, tu nakonec ztvárnila Katie Cassidy. (Stocki)
  • Crystal Lowe zde ztvárnila svoji první hlavní roli. (Stocki)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama