Reklama

Reklama

Crown Vic

  • USA Crown Vic
Trailer 1

Zkušený policista a jeho ambiciózní kolega, nováček v zácviku, vyjíždí na noční hlídku. Ještě netuší, že si následujících pár hodin do rozbřesku budou pamatovat až do konce svého života. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (96)

dyfur 

všechny recenze uživatele

...do prdele to v akej riti žijú tí ľudia...samé drogy,prostitutky,pasáci,feťaci,policajti na steroidoch a váliu....to čo je za svet ? kde je normálny človek...?.....k filmu:herrecké výkony dobré,presvedčivé...obsah:také filmové spracovanie nejakej policajnej hliadky,kde za jednu noc absolvujú toľko prípadov ako za možno 5 rokov v normálnom svete....zaujalo,ale stačí raz vidieť....dejovo nikde,len kopec útržkov čo idú akože po nejakej - veľmi krivoľakej-dejovej linke.....nič extra-čakal som nejaký -dla obsahu- veľký zvrat -zážitok a namiesto toho kopec drobných príhod..... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Náročná noční šichta, která má pro někoho charakter iniciační a pro jiného až na jednu záchrannou misi okorale rutinní. Thomas Jane dává tu mentorskou roli mazácky (jeho pracovně-životní moudra měla mít v policejní radiokomunikaci vlastní kódová označení), občas probleskne nějaké slovo do pranice k současným „blue lives don´t matter“ náladám a celkově se ukáže, že na té profesi v časech, kdy pytel hrubne a záplaty se zjemňují, je černobílé jen to služební auto. Škoda, že je Souza režisérský rook. Ayer by to poslal o level výš.. ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele

Zajímavé policejní drama jedné noční hlídky instruktora a nováčka v zácviku. Je fukct, že američtí cajti jsou na takové fičáky evidentně zvyklí, ale přesto jim nezávidím hlavně postoj lidí ze všech stran spektra, kteří jsou vůči nim dost nepřátelští. A to jim musí dost brnkat na nervy, k tomu zelenáč ještěidealista a další kolegové na perníku spolu se steroidy, no vražedná kombinace. Děkuji pěkně, ale tuhle práci bych dělat nechtěla v jakékoliv zemi a to jsem jako malá chtěla být vyšetřovatelka vražd. Ještě, že se ty dětské sny málokdy vyplní, protože jinak bych si asi vystřelila mozek. Někdy je dobré se zamyslet nad druhou stranou a jenom nenadávat, že nás akorát buzerujou. Jo prostě silný zážitek. Za mě 90% ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Ano, Patrola byla lepší, to je pravda. Nicméně tenhle film je výborná sonda do policejní práce při nočních jízdách velkoměstem. Rozhodně jim není co závidět, přece jenom v USA to celkově funguje a vypadá trochu jinak než tady u nás. Bohužel ale film nemá nějakej pořádnej děj, jsou to celkem náhodně poskládaný scény za sebe, prostě jednotlivý "zásahy". Co jsem ale vůbec nepobral, je dvojice policajtů, kde jeden je zfetovanej jako prase, nemají uniformy, nemají označený auto a v ulicích akorát mlátí lidi a užívají si to. To jsem absolutně nepochopil! No pak ty miniscény, kdy nováčkovi do práce neustále vypisuje a vyvolává žena a hrozně se diví, že jí nereaguje, když pracuje. Hmm... zajímavý. Ale jinak dobrá podívaná, kterou táhne svým ledovým klidem T. Jane. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vo filme sledujeme jednu noc policajnej hliadky, ktorú tvorí ostrieľaný mazák (Thomas Jane) a nováčik (David Krumholtz). Typ filmov sa dá natočiť buď spôsobom, že všetky drobné línie nakoniec zaklapnú do väčšieho celku, ktorý dá filmu nejakú pointu, alebo ako film ktorý má divákovi sprostredkovať atmosféru mesta, policajnej driny a toho aký má tá práca na policajtov nich vplyv. Keďže tento film rezignoval na nejakú komplexnejšiu zápletku a tvoria ho len nesúvisiace epizódky, tak sa Joel Souza pravdepodobne pokúsil o ten druhý prípad. Ale bohužiaľ nie je David Ayer a na vlastnú kožu nezažil veci o ktorých rozpráva a pravdepodobne to len odpozeral z iných filmov. Chýba tomu špinavosť a drsnosť. Nejaká tá šokujúca scéna. Keď už sa tu objaví nejaký pošahaný drsniak (napríklad jeden z policajtov), tak jeho kecy šustia papierom. Takže aj keď má film zvládnutú technickú stránku a Thomas Jane podáva solídny výkon (ten nováčik je niekde medzi nevýrazným a otravným maníkom), tak film veľmi rýchlo začne nudiť. Keby sa film skrátil o pol hodinu v ktoromkoľvek mieste, tak by ste si to ani nevšimli. Len by to bola kratšia nuda. Akákoľvek policajná epizóda Third Watch je oveľa pútavejšia. 5/10. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Celosvětová premiéra proběhla 26. dubna 2019 na filmovém festivalu Tribeca v New Yorku. (BMW12)
  • Napriek tomu, že sa celý dej filmu odohráva v kalifornskom Los Angeles, tak jeho natáčanie prebiehalo v meste Buffalo. (MikaelSVK)
  • Při pohledu zepředu je vidět, že má hlídkový vůz celou světelnou rampu osazenou pouze červenými zábleskovými majáky. Při pohledu zevnitř ven jsou však před vozem vidět na zdech a lidech červené a modré záblesky. (Churchill1)

Reklama

Reklama