Reklama

Reklama

WWE Monday Night RAW

(pořad)
  • USA WWF Raw Is War (více)
Sportovní / Akční
USA, 1993, 60-180 min

Tvůrci:

Vince McMahon

Kamera:

Matthew Rogers

Účinkují:

Jerry Lawler, Hulk Hogan, Roddy Piper, Bill Goldberg, Dwayne Johnson, Kevin Nash, Tiny Tim, Brock Lesnar, Paul Levesque, Glenn Jacobs, Randy Orton (více)
(další profese)

Velmi oblíbená televizní show, která nedávno oslavila 10 let existence, nadále baví své diváky nejen souboji v ringu. Dnešními hvězdami RAWU jsou např. John Cena či Randy Orton a Triple H. Asi každý divák jednou pozná, že zápasy jsou předem připravené, ale wrestling i bolí a proto si zápasníci v ringu zaslouží uznání a respekt. (Dovex)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Undertaker je jediným wrestlerem, který se zúčastnil první epizody Raw a je stále aktivním wrestlerem. (TheSpearCZ)
  • Dňa 8.10.2012 bola odvysielaná epizóda, kde sa Arnold Schwarzenegger ukázal vo funkcií "Social Media Ambassador", čo znamená, že sa priamo na show neobjavil, ale dianie komentoval prostredníctvom sociálnej siete Twitter. (AdamesWWE)
  • Na epizódu z 19.9.2012 nebude komentátor Jerry Lawler spomínať v najlepšom. Počas show totiž skolaboval a bol prevezený do nemocnice, kde sa potvrdilo, že šlo o srdcový infarkt. Našťastie sa jeho stav zlepšil a po menšom pobyte v nemocnici bol prepustený. (AdamesWWE)
  • Dňa 23.7.2012 prešla show na trojhodinovú verziu. S touto zmenou prišlo aj nové logo, intro a zvučka show. Na tejto veľkolepej show sa zúčastnili mnohé wrestlingové hviezdy z minulosti, medzi nimi aj Dwayne "The Rock" Johnson. Očakávala sa aj účasť Steva Austina, ktorý sa nezúčastnil, pretože sa zotavoval z operácie kolena. Svojím fanúšikom sa dodatočne ospravedlnil a prisľúbil, že hneď ako bude môcť sa v spoločnosti ukáže. (AdamesWWE)

Reklama

Reklama