Reklama

Reklama

Armáda temnot

  • USA Army of Darkness (více)
Trailer

VOD (1)

Přichází doba velkého zla. Vyděšení poddaní se skrývají za hradbami zámku. Stateční rytíři se chystají k nerovnému boji s nemrtvými. Armáda temnot se připravuje k útoku. Na poslední chvíli se ale objevuje spasitel. Muž z jiné země, z jiné doby, který s sebou přináší své zázračné zbraně - brokovnici a motorovou pilu! Nenechte si ujít "Armádu temnot" - poslední díl slavné trilogie Sama Raimiho "Evil Dead". Horor, při kterém budete současně umírat hrůzou i smíchy. (Falcon Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (642)

Lima 

všechny recenze uživatele

Hodina a půl bezbřehé legrace. Film se tváří jako horor, ale přitom zde není nic, čeho by se divák musel bát. Pouze se baví a žasne, co ten Raimi zase vymyslel. Gagů je tu nespočet a když se k tomu přidá Bruce Campbell, můj kultovní herec, který má tolik charismatu, že by ho mohl rozdávat, je o zábavu postaráno. Z celé trilogie Evil Dead jasně nejlepší díl! ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Přes doporučení jedinců, kteří mě znají a jejichž náhled na to, co by se mi mohlo líbit, je založený na zkušenosti, bylo pro mě sledování Armády temnot především cvičením krční páteře, jak jsem hodinu a půl nevěřícně kroutila hlavou. Párkrát mi škubly koutky v náznaku úsměvu, častěji ve výrazu nevěřícného šklebu. Je jasné, kde se Rowla inspirovala ke kousavé učebnici, je jasné, kde se vzal mustr na zuby Středozemské skřetí armády. V dětství jsem se svou sestrou strávila mnoho šťastných hodin při hře s lebkou a na hřbitově při hře na schovávanou ve starých hrobkách, kostlivci mě tedy vyloženě potěšili. Smutné je jenom to, že i armádu kostlivců jsme viděli už dříve a lépe, a i tady, bezmála o třicet let později, se ptám - jak by tam herdek ta spodní čelist držela? ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Moja predstava pridania fantasy komických prvkov k nápadu, akým bol 'Evil Dead' sa mierne rozplynula. Nie, že by som ich nepostrehol, len napríklad tých humorných bolo žalostne málo a tie fantasy nestáli až tak za reč. Čím som bol ešte viac prekvapený, že po efektovej stránke je to stále rovnako málo atraktívne ako v predošlých dieloch a to sa pritom jedná o 92-hý rok a celkom slušný rozpočet. Campbell je ale znova brutálne kvalitným mäsiarom a nešetrí nič a nikoho. Určite by som sa však niečomu podobnému tešil v dnešnej dobe. 60%. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Důstojné zakončení úspěšné série Evil Dead, které tentokrát nenese stejný název, ale „schovává“ se za názvem Army of Darkness. S hororovými prvky to jde každým dílem dolů, jednička byla hororová zdaleka nejvíc, druhý díl už se pořádně mixoval s humorem a trojka nabídla čistou komedii s hororovým prostředím. Bruce Campbell je ovšem jako Ash dokonalý. Suché hlášky a jeho mimika nenechají chladným naprosto nikoho. Stejně jako nadmíru kvalitní režie. I když triky vypadají jako z třetí/čtvrté cenové relace, budí dobrý dojem, aspoň tedy pro příznivce prvních dílů. Zasloužené 4* ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

The Medieval (Cartoon) Dead.. Blbost. Hravá, rozpustilá, s láskou dělaná, ale pořád blbost. Upřímně nevím, co se mi na tom kdysi zdálo tak legračního, nicméně kvůli exhibici Nektarína z S-Martu nemohu jít s hodnocením níž. „Hail to the king, baby!“ Podlaha se sotva drží na nohou, Trejo zplesnivěl, Al Borland zemřel na otravu flanelem - pokud nějakou reklamu na kutilské potřeby, tak jedině s Brucem Campbellem! ()

Galerie (375)

Zajímavosti (34)

  • Ve scéně v čase 1:11:33 si lze všimnout, že Ash (Bruce Campbell) nemá meč v ruce, ale hned o chvilku později se mu z ničeho nic objeví v ruce. (dc125)
  • Potom co Ash (Bruce Campbell) vyleze z „díry" se mu zničeho nic objeví zbraň v rukách. (dc125)

Související novinky

Natočí Raimi a Campbell Armádu temnot 2?

Natočí Raimi a Campbell Armádu temnot 2?

30.10.2013

Už před nějakým časem internetem prosvištěla zpráva, že Sam Raimi a jeho bratr, scenárista Ivan pracují na pokračování ságy Evil Dead. Ta se (když pomineme letošní remake) ve třetí části nazvané… (více)

Raimi chystá Evil Dead 2 a dvojku Armády temnot

Raimi chystá Evil Dead 2 a dvojku Armády temnot

12.03.2013

Řečeno slovníkem Pulp Fiction, Sam Raimi je právě teď „spokojenej parchant“. Omalovánková fantasy Mocný vládce Oz odstartovala skvěle v amerických i světových kinech a za první víkend nastřádala… (více)

Sam Raimi se vrací k hororu

Sam Raimi se vrací k hororu

23.12.2007

Nejzásadnější otázka těchto dní zní: Bude Sam Raimi režírovat Spider-Mana 4, anebo se nechá ukecat, aby se ujal dvoudílného Hobita (Jackson už potvrdil, že hodlá pouze produkovat a dohlížet, aby dva… (více)

Reklama

Reklama