Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mysleli jste si, že masovému vrahovi Michaelovi Myersovi v poslední části série nazvané Halloween H20 sťali hlavu a tím ho definitivně zneškodnili? Omyl. V novém pokračování úspěšné horrorové série dali tvůrci legendárnímu vrahovi novou příležitost vraždit nevinné. Znovu v Haddonfieldu, Freddie Harris a jeho přítelkyně Nora, zakladatelé webové stránky www.nebezepecnazabava.com, vyberou šest studentů, aby se zúčastnili obzvláště nebezpečné hry. Účastníci mají podle plánu strávit halloweenskou noc v rodném domě masového vraha Myerse a k tomu v přímém přenosu na internetu. Zatímco většina účastníků považuje tuto hru za zábavu a rychlý zdroj slávy a peněz, Sára se přidává pouze neochotně kvůli svým kamarádům Jenovi a Rudy. Stmívá se a mrtvoly se začnou hromadit. Nakonec je právě na Sáře a jejím virtuálním společníkovi, aby vraha jednou provždy zničili. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (234)

mzss1 

všechny recenze uživatele

(48%) Tento rádoby závěrečný HALLOWEEN (do budoucna jich bude ještě dost, ať už remaků či všelijakých souvisejících částí ať už nepřímo či přímo navazující, když některé filmy budou ignorovat ty předchozí) se moc nevydařil. Úvodní cca 16 minutovka s J.L.Curtis ještě stojí za pozornost. Zezačátku tu máme vysvětlení proč M.Myers opět přežil – a to je docela logické. Poté J.L.Curtis na scéně po té oné úvodní 16 minutovce na scéně končí a tím i nějaká ta pořádná kvalita filmu. To jak dopadla, tak z toho jsem byl celý zmatený. Následující dění filmu mě už skoro vůbec nebavilo. Herci mě absolutně nezajímali, možná ta bázlivá hlavní hrdinka ještě ušla. Ale to pojetí, vysílaní online kamer v domě, kde žil M.Myers – to mě moc nechytlo. Začalo to být táhlé a i když se na scénu náš oblíbený vrah dostal, tak i tak jsem se nudil. Až taková ta cca 20 minutovka začala být aspoň akčnější, vraždilo se, párkrát zazněla klasický Halloweenská hudba a tím to haslo. Nějaké napětí, atmosféra – to je fuč. Dá se to jednou vidět, rád bych dal i tu 3*, ale kvůli tomu jak dopadla J.L.Curtis, tak dávám nižší hodnocení. Takže asi tak. ()

DaliX 

všechny recenze uživatele

No tak z Michaela Myersa sa nám v tomto filme stáva celebrita. A vskutku mu to celkom pristane, navyše, keď vraždí tak efektívne a s chuťou, že diváci za monitormi nedokážu odtrhnúť oči. Nechápem to nízke hodnotenie, je to Béčko ale docela napínavé, krvavé, depresívne a nie nudné, aspoň ja som ani na chvíľu nepomyslel na nudu a oproti tým klasickým Halloweenom mi to nepríde až také hrozné... ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Keď som pri predchádzajúcej časti trocha prilepšoval, teraz zvolím opačný prístup. Už len preto, že mŕtvi sa majú nechať na pokoji a že v 21. storočí mal byť tento žáner už dávno medzi nimi... Rick Rosenthal opäť preberá po niekom rozbehnuté remeslo a je ešte odvážnejší, než keď pred 20 rokmi so svojim masakrom v nemocnici nadväzoval na Carpentera - i keď vo svojom modernom prístupe tu opäť už opakuje po druhých. Nie že by bol HALLOWEEN: ZMŔTVYCHVSTANIE vo svojom žánri zlým dielom - práve naopak, je pestrejší, zábavnejší aj napínavejší ako všetky ostatné časti, a výborne natočený. Vidieť ho samostatne, rozhodne naberie hviezdičiek viac. Ale spôsob, akým nadväzuje na H20 a prekrúca jeho "definitívny" záver, je tak nehorázne nezmyselný, že to diskvalifikuje celé dielo. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Typický příklad zlého filmu. Co to asi má být, když vrahovi přejete, aby vyzabíjel všechny nevinné účastníky hry. Nejsme žádní parchanti, ale ti neherci, co tu vystupují, jsou přímo odporní a krom toho, že neumí hrát, nemají ani žádné charisma. Tento 8. díl série neměl být natočen a Busta Rhymes by měl radši zůstat jen u rapu. ()

darm 

všechny recenze uživatele

Tak tohle si ale opravdu Jamie Lee Curtis nezasloužila ! A to, jak vrátili Michaela "zpátky do hry", je přinejmenším úsměvné. V celém filmu jde o to, že skupina studentů má v Myersově domě, který mimochodem vypadá úplně jinak než jak vypadal v originálním Halloweenu natáčet nějakou online show. Michael už vraždí naprosto bezdůvodně, nebo spíš jen proto, že se mu nějací teenageři prohrabují v domě, no ale co už s tím. Po hororové stránce je ten film ale není zas tak zlý, atmosféru to občas má a místy jsem se slušně bál. Jen se celý ten film neměl jmenovat Halloween, prvních 15 minut nemělo ve filmu vůbec být a celá halloweenská série měla skončit sedmým dílem. No jsem zvědav, co si tvůrci vymslí v připravovaném H9. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (23)

  • Zatím jediný díl série, který se natáčel v kanadském Vancouveru - předchozí díly většinou vznikaly v Kalifornii nebo v Utahu. (Stocki)
  • Trailer k filmu byl zveřejněn 26. dubna 2002, tedy v den, kdy měl v Americe premiéru film Jason X (2002). (Stocki)

Související novinky

Freddy zas a znova?

Freddy zas a znova?

04.04.2006

Ani šest pokračování kultovního hororu Wesa Cravena Noční můra v Elm Street a tři roky starý crossover Freddy proti Jasonovi zřejmě nestačily zabijákovi z městečka Springwood. Podle slov Roberta… (více)

Reklama

Reklama