Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co je svědkem sebevraždy právníka mafiánů, přijme 11letý chlapec pomoc soucitné mladé právničky, která je odhodlaná chránit jeho i celou jeho rodinu a zajistit, že bude právu učiněno za dost. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (156)

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Pozreté po rokoch. Skvelý film, ktorý je dosť podceňovaný. Skvelé herecké obsadenie. Výborné herecké výkony. Príbeh je zaujímavý a napínavý. Je tu aj dosť humoru, čo ma prekvapilo na daný žáner. V podstate nemám čo vytknúť filmu. Dĺžka filmu je 116 min čo je akurát. Charaktery postáv sú veľmi dobre napísané. Celkové hodnotenie za mňa je 80%. Film jednoznačne môžem odporučiť. ()

mrx.friend 

všechny recenze uživatele

I mně se to jako menšímu kupodivu líbilo víc, než teď. Nevím proč, jenom to, že se mi Klient docela zaryl do paměti jako vydařený. Po dalším, současném, zhlédnutí nakonec za tři. I když mě závěr filmu dokázal dojmout tak, že jsem měl na krajíčku, retrospektivně musim říct, že je to opravdu průměrný snímek, který nepřináší nic nového, nenabízí žádné zvraty a je napínavý možná tak ve finále, kdy se spolu svědek s advokátkou snaží přesvědčit, že mrtvola je tam, kde má dle popisu být. A na jedenáctiletýho kluka mi ta postava přišla až moc dospělácká (na termín právní způsobilost se chytá, jako by měl sám titul JUDr.a, když se mu právnička svěřuje se svojí minulostí, přikyvuje jí, jako by fušoval do psychologie a plně s ní souzněl,...a navíc už kouří...:-D). ()

Reklama

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Počin Schumachera trpí problémem, který se v hollywoodu často ukazuje. Snímek se tváří, že je něco více než doopravdy je. Žánr, který nám představuje byl už tolikrát ztvárněn, že realizace musí být zatraceně dobrá aby obstála v dlouhé frontě konkurentů a nezapadla do zapomění. Nebezpečný klient se moc neprosadil, tedy samozřejmě v mých očích. Režisérovi se nepodařilo dostatečně vytvořit správné klima kolem hlavního dětského představitele. Práce s dětmi není jednoduchá a scény, které možná v knize fungovaly, díky čtenářově fantazii, zde tolik nepracují a světe div se, nedokázali ve mě budit strach o chlapce ani když mu byl v patách zlý záporák. Ona celá ta mašinérie, kolem dětského světa, jeví se poněkud neslaně a nemastně. Dozajista zde hrál svoji roli nekvalitní dabing, ale přes to na mě výkon Renfra nezapůsobil oslňujícím dojmem. Lépe na tom byla Susan, které se docela dařilo a dále pak Lee Jones, který má tu kliku od pána boha, že může jen sedět a někam se koukat a vypadá to skoro na oskara. Mimochodem jediný on měl skvělého dabéra. První dvě třetiny příběhu se jakž takž držely nějakého rozumného konceptu, a uvěřitelné realizace. Poslední třetina již nikoliv a režisér nám zde předvedl situace již patřící do žánru zábavné fantasy, či scény náležící do katogorie, neohrožených agentů dvojitých nul. Takže výsledek? Lepší dvě hvězdy a na film z roku 1994 asi brzy zapomenu. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Příběh malého kluka, který se stane svědkem v procesu z mafií. Děj je chvílemi i příjemně vtipný, ale ten kluk na mě působil maličko rozežraně a člověk by mu občas jednu výchovnou flákl, jak byl sympatickej. Jinak děj je dostatečně chytlavý a zajímavý, jen u mě to víc jak průměrné není. Viděno v rámci Seznamte se s .../John Grisham ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Maly chlapec sa pripletie k samovrazde mafianskeho pravnika a dozvie sa informacie, ktore nemal vediet. Na to, že ide o thriller film postrada napätie. Väčšinu stopaze sa právnici naťahujú o mladého svedka. Začiatok je výborný, ale koniec nie. Veľmi ľahko sa zbavili mafiánov. Mladý Renfro mal niečo do seba. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Dávkovač cukríkov PEZ v podobe Elvisa Presleyho bol oddelením rekvizít navrhnutý špeciálne pre film. (m.a.t.o.)
  • V tomto filmu debutoval Brad Renfro. (Pumiiix)
  • V dobe natáčania bol Brad Renfro zapojený do projektu DARE (vzdelávací projekt proti drogám a alkoholu). Paradoxom je, že Renfro bol potom niekoľkokrát pred svojou smrťou zatknutý a odsúdený za držanie drog. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama