Reklama

Reklama

Star Wars: Vadná várka

(seriál)
  • USA Star Wars: The Bad Batch (více)
Trailer
USA, (2021–2024), 21 h 28 min (Minutáž: 21–70 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(47)

Od událostí na Kaminu uběhly celé měsíce a Vadná várka po pádu Republiky pokračuje v putování územím Impéria. Během napínavých žoldáckých misí, které je zavádějí na nečekaná a neznámá místa, naráží na přátele i nepřátele, známé i neznámé. (Disney+)

Recenze uživatele TR4XY_CZ k tomuto seriálu (4)

Série 1 (2021) (S01) 

Když jsem viděl první epizodu Bad Batch, tak jsem ji dokoukal s otevřenou hubou. Nejenom že epizoda byla 70 minut dlouhá, ale také obsahovala něco, co postrádá většina pilotů jiných seriálů. Napínavost! Ano, možná to bylo díky tomu, že jsme tu v době rozkazu 66, největší tragédii ve Star Wars, ale to není ta jediná věc, která k tomu přispěla. Přispěl k tomu taky nástup Impéria na scénu a to. jak se s tím náš Oddíl 99 vypořádal. Bohužel po první epizodě kvalita lehce klesla a následovalo pár méně významných a trochu nezajímavých epizod, které tempo celé série celkem dost zpomalily. V polovině série se to ale zase začalo zvedat a tempo si to celkem udrželo. Bylo tu také pár "filler" epizod, ale jak Filloni řekl: "Fanoušci budou překvapeni, jak tyto epizody budou důležité v budoucnu", takže já s nimi nemám problém. Od Bad Batch jsem očekával osmou sérii Klonových válek, ale místo toho jsem dostal mix: Klonové Války + Rebels + Mandalorian. a funguje to skvěle. Objevily se tu postavy, které známe, ale také se nám tu představily i nové postavy, jako například Omega, která mi na rozdíl od ostatních fanoušků přijde sympatická. Poslední tři epizody série byly geniální a obsahovaly všechno, co pořádné finále potřebuje (napínavost, překvapivost, emoce a akci). Samozřejmě otevřený konec a už se nemůžu dočkat druhé série. 8/10 ()

Následky (2021) (S01E01) 

Nádherný start seriálu. 10/10 ()

Kamino ztraceno (2021) (S01E16) 

Ikdyž epizoda postrádá vůbec nějakou akci, tak i tak byla naprosto nádherná a emocionální. Skvělý konec série 9/10 ()

Série 2 (2023) (S02) 

Do prdele ten Filoni mě už sere. U minulé série jsem ty fillery ještě tak nějak překousnul ale tady už mě to fakt vytáčelo. Skoro polovina epizod v podstatě neposouvá nikam příběh, ani nerozvíjí hlavní postavy a jenom dvě epizody z nich jsou aspoň něčím zajímavé. Kdybysme místo toho například místo těch 16 epizod, dostali pouze deset, tak by se tohle dalo považovat za dokonalou sérii. U toho zbytku totiž funguje všechno. Setup na potencionální klonové povstání, Crosshairovo uvědomění nebo třeba záhady s klonováním a Palpatinův plán. Achjo 7/10 ()

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama