Reklama

Reklama

Star Wars: Vadná várka

(seriál)
  • USA Star Wars: The Bad Batch (více)
Trailer 1
USA, (2021–2024), 21 h 28 min (Minutáž: 21–70 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(47)

Od událostí na Kaminu uběhly celé měsíce a Vadná várka po pádu Republiky pokračuje v putování územím Impéria. Během napínavých žoldáckých misí, které je zavádějí na nečekaná a neznámá místa, naráží na přátele i nepřátele, známé i neznámé. (Disney+)

Recenze uživatele LizianShaw k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2021) (S01) 

I přesto, že polovina epizod je tvořena sidequesty, tak mě to bavilo hodně. Každý člen Bad Batch je skvělý originál (zpočátku jsem nesnášel klišovitou stupid-strong postavu Wreckera, ale po chvilce jsem si zvykl). A Dee Bradley Baker si dal sakra záležet, aby každá postava měla úplně jiný hlas, čímž hodně pomáhal k odlišení personalit, těchto (ne)vydařených klonů. Není to tak silné jako Mandalorian, ale je to fajn odreagování, a byl bych moc rád, kdyby se tato jednotka (nebo Omega) objevili v Mandovo budoucích sériích. 85% ()

Série 2 (2023) (S02) 

Zezačátku jsem Bad Batch dost hltal, ale to jen kvůli Filonimu a faktu, že se jedná o Star Wars. Když se ale podívám kritickým okem, tak mi to připadá, až trochu moc jako seriál pro děti, s výrazně klišovitými postavami - silný tupec, hacker, roztomilé děcko, alpha leader a podobně. Druhá série se od té první výrazně neliší, pořád je tu řada nudných misí, které nemají žádný účel k hlavnímu příběhu a vše je vyřešené utíkáním a pew pew. Nejlepší epizody jsou ty politické, které řeší (ne)užitečnost klonů, které jsou výhradně soustředěny na Crosshaira. Bohužel těch je tu jen pár (asi jen 4) a zbytek je nudná vata, naštěstí zakončená napínavým finále. ()

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama