Reklama

Reklama

Star Wars: Vadná várka

(seriál)
  • USA Star Wars: The Bad Batch (více)
Trailer
USA, (2021–2024), 21 h 28 min (Minutáž: 21–70 min)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(47)

Od událostí na Kaminu uběhly celé měsíce a Vadná várka po pádu Republiky pokračuje v putování územím Impéria. Během napínavých žoldáckých misí, které je zavádějí na nečekaná a neznámá místa, naráží na přátele i nepřátele, známé i neznámé. (Disney+)

Recenze uživatele JamesConnorG k tomuto seriálu (18)

Star Wars: Vadná várka (2021) 

Seriál Star Wars The Bad Batch je novým SW seriálem roku 2021 a nástupcem Clone Wars. Za mě...se mu daří skvělé. Probíhající seriál mě hodně bavil a každý Pátek jsem shlédl každou epizodu spokojený a s nadšením. Děj tu krásně navázal na Clone Wars a Pomsta Sithu. Co musím ohledně děje hodně pochválit, je proměna Republiky na Impérium a změna klonů na lidské rekruty. Pak tu už máme Bad Batch linku, kterou jsem si užíval. Postavy tu jsou skvělé a oblíbíte si je. Já si hodně oblíbil postavu Huntera, protože to byl sebevědomí vůdce, co se snažil konat dobrá rozhodnutí pro přežití jeho skupiny. Dále se mi líbili postavy Tech, Wrecker, Crosshair, Omega, Cad Bane atd. Hudba tu byla špičková jako vždy, hlavně hlavní znělka Bad Batch, libovka! Akce byla krásná a hodně se mi líbila. Musím pochválit i za překrásnou animaci, kterou jsem jen kochal a kochal. Úžasná práce Lucasfilm! The Bad Batch je za mě úžasný nástupce a seriál. Už se těším na druhou řadu! Zatím seriál hodnotím 85% ()

Série 1 (2021) (S01) 

Dojmy - První série The Bad Batch byla pohodová a skvělá podívaná. Děj tu byl zajímavý a nenudil jsem se ani na chvíli. Líbila se mi tady proměna Republiky na Impérium a změna klonů na lidské rekruty. Postavy tu byli hodně skvělé, především Hunter, Omega, Crosshair, Tech, Cad Bane a spoustu dalších. Hudba tu byla skvělá, Akce taktéž a animace byla překrásná. První série nabízí skvělý zajímavý příběh společně se zajímavými postavami pecka! Celkové Hodnocení - 85% ()

Následky (2021) (S01E01) 

Dojmy - Skvělý úvod do seriálu. Líbí se mi návaznost na Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005) a také i Rozkaz 66, ale mám problém se změnou kánonu. V komikse rozkaz 66 u Calebe probíhal jinak než ve seriálu a docela mě mrzí, že mění kánon, i když slíbili, že to dělat nehodlají. I tak Epizoda byla skvělá a úvod zajímavý. Celkové Hodnocení - 100% ()

Náhrada (2021) (S01E03) 

65% ()

Návrat na Kamino (2021) (S01E15) 

100% Úžasná a nejlepší epizoda série! ()

Kamino ztraceno (2021) (S01E16) 

85%. Skvělé zakončení 1 série. ()

Série 2 (2023) (S02) 

8/10. - Skutečně povedené a příjemné pokračování. Dějově mi tahle série přijde na stejné úrovní, jako ta předešla, ovšem musím vytknout pár epizod, který byli buď o něco slabší než předešlí, nebo totálně o ničem. Když opominu tenhle fakt, tak jsem si sérii dosti užil. Právě i ty slabší epizody měli něco do sebe a hlavní či vedlejší postavy se posunuli vývojově dál. Musím rozhodně pochválit občasnou vážnou a dospělou atmosféru, která tu ve seriálu není málo a pracuje tu skvěle. Celkové finále působí poměrně tragicky a smutně, tak uvidíme, co si pro nás třetí série a já se upřímně nemůžu dočkat! ()

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama