Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Boba Fett (Temuera Morrison), který už není nájemným lovcem, objevuje na Tatooinu své nové já po boku Fennec Shand (Ming-Na Wen). (Disney+)

Recenze uživatele Landauer k tomuto seriálu (2)

Kapitola 3: Ulice Mos Espy (2022) (E03) 

Star Wars jak mají být! Trochu u mě skřípe deus ex machina v podobě darovaného rancora, ale doufám, že Huttové to berou jako jakési zaháčkování si Boby Fetta k další spolupráci. Žádný dárek není zadarmo. Jinak četl jsem si zdejší remcavé komentáře a musím na adresu jejich autorů říct: proč teda vůbec koukáte na Star Wars? Když stejnou logiku použijete na jakýkoliv film, divím se, že se vám vůbec nějaký líbí. Ale chápu, ke Star Wars se před několika lety nějak záhadně dostali extrémně toxičtí "fanoušci", kteří na nich nenechají nit suchou. Za mě je seriálový Boba parádní a moc se těším na další díly. ()

Kapitola 5: Návrat Mandaloriana (2022) (E05) 

Padesát minut o tom, že Mando přiletěl na Tatooine a tam si koupil loď. Jako fakt má tahle vata a auto porno 94 %? Proč? Nic se tu neděje, je tu otravná automechanička, kterou hraje dost špatně obsazená herečka - ani na vteřinu jí nevěřím, že by se někdy hrabala v motoru, natož aby ji to bavilo. Sorry dečka, ale jestli kvůli vám pověří Bryce Dallas Howardovou natočením dalších Star Wars do kin a bude z toho další Epizoda I, tenhle svět si zaslouží shořet v pekle. Chci zpátky Bobu Fetta a hlavně děj. Dva díly se chystáme na válku gangů a dostaneme neředěnou vatu. Wow! Jako bonusový materiál na DVD dobrý, ale příště už prosím vrátit zpátky příběh. PS: Čekal jsem, že se alespoň na konci něco stane, že se třeba ta loď pokazí, něco porouchá, Mando bude muset něco řešit, cokoliv, ale POZOR SPOILER!!! nestane se vůůůbec nic. Kromě masivního fanvyservisu. Gratulky. ()

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

Guillermo Del Toro málem natočil Star Wars

23.09.2023

Scenárista David S. Goyer (Muž z oceli, Terminátor: Temný osud) čerstvě dělal rozhovor v podcastu Happy Sad Confused a kromě jiného taky potvrdil jednu dlouholetou Star Wars spekulaci. Totiž že v… (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Reklama

Reklama